CNCAV: Peste 5.500 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore

G.B
Miscellanea / 15 august 2021

Peste 5.500 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în ultimele 24 de ore

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 anunţă astăzi că un număr de 5.544 de persoane au fost vaccinate anti-COVID în ultimele 24 de ore, din care 3.261 cu prima doză sau cu doza unică de la Johnson&Johnson, informează News.ro.

Conform datelor, în ultimele 24 de ore, 1.131 de persoane au fost vaccinate cu prima doză de Pfizer, 35 cu Moderna şi 2 cu AstraZeneca, iar 2.093 de persoane cu doza unică de la Johnson&Johnson.

Cu a doua doză au fost vaccinate 2.283 de persoane.

Numărul total al persoanelor vaccinate cu prima doză este de 5.125.479, iar al celor vaccinate cu schema completă este de 4.991.254.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2 reacţii adverse.

Un număr de 56 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. DRAGI ROMANI NU VA OTRĂVIȚI CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST. AU FOST 2 ȘI MAI SUNT ÎNCĂ 5. AU PRIMIT ÎN PLIC ÎN 3 ANI ȘI JUMĂTATE SA VA PĂCĂLEASCĂ SA LE FACEȚI PE TOATE 7.SA NU I CREDEȚI PE ACESTI SATANIȘTI MUISTI, L. G. B. ȚI, CRIMINALII ÎN SERIE DE LA GUVERNARE. EI SUNT SLUGILE GAY LOR DE LA BRUXELLES, UNELTELE LUI ANTICRIST. LA CE AJUTA OTRAVURILE LUI ANTICRIST. UITAȚI-VĂ LA ISRAEL 90%TARA OTRAVITA(VACCINATA). NU VA OTRĂVIȚI. ASTA ESTE DOAR ÎNCEPUTUL. FOARTE MULȚI NU O SA LE PRINDĂ PE ACESTE 7 OTRAVURI. ZILELE LOR SUNT NUMĂRAȚE.INCA O DATA NU VA OTRĂVIȚI CU OTRAVURILE LUI ANTICRIST.

    Oare cat mai continua pacaleala cu J&J? Nemernicii din comitetul de vaccinare omite sa spuna romanilor ca J&J are eficacitate de doar 33% contra Delta.

    "The new study has not yet been peer reviewed nor published in a scientific journal. But it is consistent with observations that a single dose of the AstraZeneca vaccine — which has a similar architecture to the J.&J. vaccine — shows only about 33 percent efficacy against symptomatic disease caused by the Delta variant. 

    “The message that we wanted to give was not that people shouldn’t get the J.&J. vaccine, but we hope that in the future, it will be boosted with either another dose of J.&J. or a boost with Pfizer or Moderna,” said Nathaniel Landau, a virologist at N.Y.U.’s Grossman School of Medicine, who led the study." 

    1. Omit sa spuna romanilor.... fac o crima.

      In the trial, called Sisonke, the researchers evaluated one dose of the Johnson & Johnson vaccine in nearly 500,000 health care workers, who are at high risk of Covid-19. The vaccine has an efficacy of up to 95 percent against death fr om the Delta variant, and up to 71 percent against hospitalization, the researchers reported. (The vaccine did slightly worse against the Beta variant, which is thought to be more adept at sidestepping the immune response than Delta.)

      Lasa-ne tu cu vaccinurile tale cu ARN ca vede toata lumea cum stau tarile care au vaccinat cu astea cu spitalizarile si reinfectarile! Inca nu au aparut date oficiale sa vedem exact care e gradul de reinfectare la cei cu J&J care e vaccin cu adenovirus, mai pe clasic asa, care face corpul sa recunoasca direct Covidul, nu merge sa invete celulele sa recunoasca “ceva” care poate fi orice, inclusiv celulele umane sanatoase… fa-ti tu vaccinurile cu ARN si lasa ne pe noi sa ne luam “riscurile” despre care doar tu gasesti date. 

    Sunteți medici ?

    Sigur Nu....

    Ar fi bine , dacă nu vă pune cineva , să vă vedeți de profesiile voastre (dacă aveți....) 

    1. esti prost ? sigur da .... de tot repeti putinele cuvinte care le stii . ar fi bine sa termini asa batran si prost cum esti , macar 4 clase .

      Prost, e putin spus! Esti prea elegant cu acest oligofren!

    Se vor aduna ceva mai multi, atunci cand vor sosi vaucherele de 100 de lei. Caci pt unii dintre romani, cam atat valoreaza propriile vieti!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb