CNN: Kamala Harris spune că realizările lui Joe Biden sunt de neegalat în istoria modernă

A.F.
Politică / 22 iulie

CNN: Kamala Harris spune că realizările lui Joe Biden sunt de neegalat în istoria modernă

Vorbind la prima sa apariţie publică de când preşedintele Joe Biden a ieşit din cursa prezidenţială, vicepreşedintele Kamala Harris, pe care şeful Casei Albe o susţine ca să îi succeadă în funcţie, a lăudat moştenirea politică a acestuia şi, aşa cum făcea adesea şi preşedintele, l-a evocat pe fiul acestuia decedat, Beau Biden, relatează CNN.

"Moştenirea realizărilor lui Joe Biden din ultimii trei ani este de neegalat în istoria modernă", a spus Kamala Harris la un eveniment găzduit la Casa Albă pentru sportivii din campionatul NCAA.

"Într-un singur mandat, el a depăşit deja moştenirea celor mai mulţi preşedinţi care au îndeplinit două mandate", a arătat adjuncta lui Joe Biden în aplauzele mulţimii.

"L-am cunoscut pe preşedintele Biden prin intermediul fiului său Beau, am lucrat împreună ca procurori generali în statele noastre", a povestit Harris. "Atunci, Beau îmi spunea adesea poveşti despre tatăl său. Îmi spunea despre ce fel de tată şi ce fel de om este Joe. Calităţile pe care Beau le-a venerat la tatăl său sunt aceleaşi calităţi pe care le-am văzut în fiecare zi la preşedintele nostru. Onestitatea sa, integritatea sa, angajamentul său faţă de credinţa sa şi faţă de familia sa, inima sa mare şi dragostea sa, dragostea profundă faţă de ţara noastră - şi sunt un martor de primă mână al faptului că în fiecare zi preşedintele nostru, Joe Biden, luptă pentru poporul american şi suntem profund, profund recunoscători serviciului său pentru naţiunea noastră" - a spus, luni, Kamala Harris.

Preşedintele Biden "ar fi vrut să fie astăzi aici", se recuperează "rapid" după diagnosticul de Covid-19 şi este nerăbdător să se întoarcă, a adăugat ea.

Preşedintele a susţinut-o public pe Harris pentru a-i succeda în calitate de candidat democrat la preşedinţie în 2024.

Harris nu a făcut referire la viitoarele alegeri prezidenţiale şi şi-a continuat discursul lăudându-i pe sportivii din campionatul NCAA.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Kamala Harris impusca trei iepuri politici dintr-un singur foc .Cumuleaza votantii lui Biden , voturile celor indecisi care acum au o alternativa si daca numeste un vicepresedinte, ce acopera un numar mare de votanti din partidul Republican ce nu il doresc Presedinte pe deja vizibilul prieten al lui Kim ,Xi si Putin ,cistiga cu mare usurinta alegerile .”Bunicutul Biden a plecat .„Bunicutul” Trump nu mai poate pleca ceea ce il va face perdantul in alegeri .Asa cum v-am tot zis o data cu plecarea lui Biden Trump isi pierde jucariile electorale .Trump fara Biden nu exista politic .Trump nu poate gestiona situatia creeata de atentatul soldat cu glontul ce i-a zgiriat urechea si nici nu poate scapa de trecutele ziceri ce il apropie de situatia cognitiva actuala a lui Biden .Confunziile facute de-a lungul timpului ii vor aduce pierderea alegerilor .Harris defileaza usor dupa ce doar unul dintrte „batrinei ” a renutat .Trump este chiar mai batrin decit Biden in momentul cistigarii alegerilor trecute . In aceasta situatie nici macar fanii inraiti ai lui Trump nu il mai voteaza .Este vorba despre America .Cei doi „batrinei ” trebuie sa ramina in urma .Au avut mandatul lor Jocul politic facut de J.R.Biden este unul exceptional .Daca pina la sfirsitul mandatului reuseste sa opreasca fie si temporar razboaiele va oferi doamnei Harris cistigarea la pas a alegerilor .Promisiunile lui Trump dispar mai ales dupa ce Trump este deja purtatorul imaginii usor imbatrinite prin preluarea pozitiei de virsta a lui Biden .Cel„ Batrin” este acum Trump .Intre timp Harris se inconjoara doar de tineri politicieni sau simpatizanti spre a contrasta cu Trump si ideile invechite ale acestuia .Un joc extraordinar .Peste sute de ani se va studia .Trump pare acum anacronic timpurilor pe care le traim .Biden a inteles .J.R.Biden trebuia sa renunte spre a ramine in Istoria Americii si indirect in istoria lumii Presedintele ce a renuntat la nominalizarea Partidului .A pus mai presus America ceea ce Trump , care continua jocul , nu face .Am oferit Americii viitorul ne spune J.R.Biden tuturor .

    Asa spunea si Emil Bodnaras despre Ceasca dupa fiecare plenara...

    "realizările lui Joe Biden sunt de neegalat în istoria modernă",

    inca 2 declaratii de acest gen, de la Dorinela,

    si va fi retrasa de la candidatura de catre democrati 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb