Coaliţia PDL-UDMR-UNPR vrea să schimbe componenţa Comisie de Muncă

F.A.
Politică / 15 noiembrie 2010

După ce au modificat Regulamentul intern, reprezentanţii Coaliţiei au trecut la pasul doi şi încearcă să recâştige majoritatea pierdută în Comisia de Muncă, potrivit HotNews.ro.

Deputatii PDL au propus, astăzi, în plen un proiect de hotărâre prin care modifică şi majorează componenţa Comisiei cu încă 10 membri, ajungând astfel la 31 de membri, astfel încât să obţină controlul votului. Miza acestei propuneri este obţinerea majorităţii în Comisie, deblocarea lucrărilor şi totodată respingerea amendamentelor Opoziţiei. Dacă plenul validează proiectul de hotărâre, Guvernul are şanse mari să-şi treacă legile în varianta dorită. Comisia de Muncă urmează să analizeze Legea Salarizării, Legea Pensiilor şi Legea Bugetului de Stat.

În prezent. Comsia de Munca a Camerei Deputatilor are 21 de membri. Prin modificarea propusa de PDL se majoreaza numarul acestor la 31.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Bravo lor, daca numai asa se ajunge la eficienta atunci e o decizie buna. Si asa, Biroul Permanent, cu girul Opozitiei, are un rol „decorativ”.

    Tinind cont de cum au ajuns cei din Opozitie sa controleze Comisia de Munca, este o incercare indreptatita a Coalitiei PDL-UDMR-UNPR

    Trebuia facuta mai de mult aceasta modificare. Deja s-a intrecut masura cu iesitul din sala in fiecare zi. PSDistii si PNListii sa NU mai primeasca diurne si indemnizatii pt zilele cand NU sunt la munca. Numai cei din coalitia PDL-UDMR-UNPR muncesc, opozitia la televizor.

    bravo! pesedei si penelei, puteti sa stati acasa, ca oricum frecati pisoiu prin parlament: legi nu, initiative nu, asa macar nu trebuie sa va mai platim. Lasat-ii pe cei de la PDL-UNPR-UDMR sa munceasca macar si in liniste.

    Reprezentantii coalitiei pdl unpr si udmr sunt obligati sa ia toate masurile pentru adoptarea rapida a proiectelor Guvernului

    Sunt legi importante care trebuiesc adoptate in parlament, timpul nu mai permite ca ele sa zaca in mormane prin colturile acestei institutii. O initiativa buna a celordin coalitia de guvernare, ma refer la PDL-UNPR-UDMR

    Coalitia PDL-UNPR-UDMR sa modifice toate comisiile astfel incat sa poate sa adopte legi care sunt vitale pentru Romania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb