COCKTAIL HOLIDAYS:  Grecia, Spania, Croaţia şi Antalya, cele mai căutate destinaţii de vară, până în luna mai

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 26 mai 2017

Grecia, Spania, Croaţia şi Antalya, cele mai căutate destinaţii de vară, până în luna mai

Turiştii români au ales cu precădere Grecia, Spania, Croaţia şi Antalya, pentru petrecerea vacanţei de vară, acestea fiind până în luna mai cele mai căutate destinaţii din oferta turoperatorului Cocktail Holidays, specializat în sejururi de tip charter, circuite şi turism individual.

Cele mai cerute pachete sunt cele pentru hoteluri de patru stele, cu demipensiune şi zbor charter, iar în cazul litoralului turcesc, sunt preferate resorturile de lux, conform turoperatorului.

Până în luna mai, charterele pentru Chania şi Heraklion din Creta au un grad de ocupare de peste 55%, potrivit rezervărilor agenţiei din perioada de Early Booking , în timp ce Rodos, Mykonos sunt rezervate în proporţie de 45%.

Potrivit datelor agenţiei, dintre celelalte destinaţii, pachetele pentru vacanţele în Tenerife au fost cumpărate în proporţie de 47%, cele pentru Mallorca, 46%. Chartele pentru Croaţia şi Antalya au un grad de ocupare de 43%, respectiv 40%.

Charterele verii, care debutează la finalul lunii mai la Cocktail Holidays, sunt programate din Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara pentru destinaţii ca Rodos, Corfu, Zakynthos, Chania, Heraklion, Santorini, Mykonos şi Kos, care se reia după o absenţă de un an, Costa Blanca, Costa Brava, Costa del Sol, Costa Dorada, Mallorca şi Tenerife, Split, Muntenegru, Antalya, Bodrum, Didim, Kusadasi şi Marmaris. Zborurile au o frecvenţă de unul-două pe săptămână de la Bucureşti spre Grecia, Spania, Turcia, Muntenegru şi Croaţia şi de unul pe săptămână din Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara spre Grecia, Spania şi Turcia şi sunt operate numai cu aeronave Tarom.

O vacanţă în Grecia costă vara aceasta de la 334 de euro/persoană, în Croaţia de la 418 euro/persoană, în Turcia de la 457 de euro de persoană, în Spania de la 580 euro de persoană. Cel mai scump pachet rezervat până acum la Cocktail Holidays are o valoare de 2.700 de euro/persoană şi este pentru o vacanţă de şapte zile în Turcia, cu transport charter şi toate taxele incluse.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Curajosii care pettec în Antalya sa aibă grija cum, ce și despre cine vorbesc.Nu de alta,dar se pare ca turcii te închid și dacă nu le place cum privești.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb