Coduri confidenţiale pentru acţionarii "Conpet"

Ingrid Zamfir
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 15 iunie 2004

Persoanele care au cumpărat, în urmă cu mai mulţi ani, acţiuni "Conpet" Ploieşti, în baza unor procuri, ar putea întîmpina greutăţi la momentul valorificării acestora pe piaţa organizată. Conducerea companiei a decis să aloce coduri confidenţiale pentru acţionari, în perspectiva tranzacţionării titlurilor "Conpet" Ploieşti pe piaţa Rasdaq. După cum ne-au informat funcţionarii Regisco, cei care vor dori să ridice aceste coduri, în baza procurilor existente, vor trebui să se adreseze emitentului. De asemenea, acţionarii "Conpet" care vor să-şi valorifice acţiunile, vor trebui să solicite şi un extras de cont, ca să vadă care este numărul actual al acţiunilor pe care îl au, ţinînd seama de modificările de capital ce au avut loc în decursul timpului, pînă la această dată.

Piaţa Rasdaq a anunţat, săptămîna trecută, că tranzacţionarea acţiunilor "Conpet" Ploieşti va începe în curînd, intrarea la cotă fiind dependentă, în acest moment, doar de înregistrarea ultimei majorări a capitalului social.

Societatea "Conpet" îşi va majora capitalul pînă la 470,69 miliarde de lei. Ministerul Economiei şi Comerţului deţine 87,11% din companie, iar SIF "Muntenia" are 5,41% din acţiuni. Micii acţionari, care sînt în număr de peste 20.000, deţin 7,46% din companie.

"Conpet" Ploieşti este operatorul Sistemului Naţional de Transport Tiţei, Produse Petroliere, Gazolină şi Etan prin Conducte şi are ca obiect de activitate aprovizionarea rafinăriilor din ţară cu ţiţei intern sau din import şi derivate ale acestuia, precum şi transportul de la rafinării al produselor petroliere finite către staţiile de depozitare. În calitate de unic operator, "Conpet" deţine monopolul în domeniu, activitatea sa fiind supusă reglementărilor autorităţii competente în domeniu - Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb