"Coface" începe activitatea pe piaţa asigurărilor, din aprilie

N.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 26 martie 2007

Coface Austria Kreditversicherung AG, divizia de asigurări de credit a Coface, va începe activitatea pe piaţa din România în luna aprilie, iar principalul domeniu de activitate va fi asigurarea riscului de credite pentru datorii locale şi externe, a anunţat, recent, compania. "Asigurarea riscului de credit pentru creanţe locale şi externe este principalul domeniu de activitate al Grupului Coface şi de acum acest serviciu este disponibil şi pe piaţa românească", se spune în comunicatul Coface.

Coface Austria Kreditversicherung AG, "compania-mamă" a Coface România, firmă specializată în rapoarte de credit, colectare de creanţe şi consultanţă de risc, a anunţat din 15 ianuarie că va deschide în România o sucursală specializată în asigurări de credite.

"Coface România Credit Management SRL este specializată în servicii de rapoarte de credit, monitorizare a pieţelor, recuperare debite, urmărire facturi şi consultanţă de risc, iar Coface Austria Kreditversicherung AG, compania noastră mamă, va oferi, pe piaţa românească, asigurări de credite şi garanţii", au declarat în ianuarie, pentru NewsIn, reprezentanţii Coface.

Coface Austria Kreditversicherung AG a notificat Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) cu privire la intenţia de a deschide o sucursală în România, în baza dreptului de stabilire.

Coface a avut, în anul 2006, o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro, în creştere cu 70%, faţă de anul precedent şi o rată a profitabilităţii de 38%, conform informaţiilor oferite de companie. Numărul de angajaţi al companiei s-a majorat cu aproape o treime, ajungând la 40 de persoane.

Coface este una dintre cele mai mari companii de asigurări de credite din lume, cu o cotă de piaţă estimată de 18% la nivel mondial şi, totodată, lider pe piaţa globală a asigurărilor de credite pentru exporturi, cu o cotă de piaţă de 25%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb