Coletaria.ro se extinde în ţara noastră, pe fondul creşterii rapide a cererii de soluţii alternative de livrare

A.I.G.
Comunicate de presă / 11 decembrie 2019

Coletaria.ro se extinde în ţara noastră, pe fondul creşterii rapide a cererii de soluţii alternative de livrare

Coletaria.ro, extinde reţeaua de puncte pick-up din România la 135 de unităţi şi estimează triplarea numărului acestora în 2020, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Extinderea reţelei are loc pe fondul creşterii rapide a cererii de soluţii alternative de livrare, Coletaria.ro oferind magazinelor online o soluţie ieftină şi eficientă de transport a coletelor, cu preţuri începând de la 6 lei/colet, mai mici, în medie, cu până la 40% faţă de preţul competitorilor. În acelaşi timp, clienţii finali au posibilitatea de a ridica produsele comandate online într-un mod simplu şi rapid, de la punctele de ridicare a comenzilor aflate în unităţi comerciale, în zone foarte accesibile, beneficiind totodată de suport în punctul pick-up pentru eliberarea coletului şi plată. Pe lângă această soluţie alternativă de livrare în puncte pick-up, Coletaria.ro, fiind o platformă logistică, oferă magazinelor online şi soluţia clasică de livrare a coletelor la domiciliu.

Alexandr Jeleascov, CEO Coletaria.ro, a declarat: "Am observat un interes mai mare din partea magazinelor online şi din partea clienţilor finali pentru soluţii alternative de livrare, în măsura în care piaţa de eCommerce românească înregistrează creşteri semnificative, concomitent cu întârzieri la livrarea comenzilor. Coletaria.ro propune o abordare diferită şi anume punctele pick-up, de unde clienţii pot ridica şi plăti produsele comandate online, fiind amplasate în unităţi comerciale frecventate de către aceştia, magazine mai mari, mai mici, de proximitate".

Punctele de ridicare a comenzilor sunt, în prezent, un adevărat fenomen în Europa şi prezintă 3 beneficii majore, garanţia celui mai mic preţ de transport, în timp ce calitatea serviciilor este menţinută la cel mai înalt nivel; ziua şi ora ridicării comenzilor sunt decise integral de către client; iar posibilitatea de revendicare uşoară şi de a vedea produsele pe loc, conform comunicatului citat.

Procesele de livrare de produse şi de ridicare sunt aceleaşi şi la fel de uşor de utilizat şi pentru comenzile internaţionale. Printr-o simplă integrare cu Coletaria.ro, magazinele online pot livra colete în toate cele 28 de ţări din Uniunea Europeană, plus Ucraina şi Federaţia Rusă, iar clienţii pot alege fie să ridice produsele din oricare dintre cele 3.837 de puncte de pick-up din Europa Centrală şi de Est, fie pot opta pentru livrarea la domiciliu, Coletaria.ro având parteneriate cu peste 100 de transportatori internaţionali.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb