Comentariile zilei

Miscellanea / 9 aprilie 2021

Comentariile zilei

Ieri a început şi astăzi a continuat o controversă interesantă între cititorul care semnează "Prostu' satului" şi cititorii care se opun vaccinării, în secţiunea de comentarii a articolului de informare "Decizie istorică a CEDO: Vaccinarea obligatorie este < < necesară într-o societate democratică > >". Reproducem replicile, considerând că merită să între sub titlul "Comentariile zilei". (BURSA)

---

4.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 4.1)

(mesaj trimis de Ban.Cher.Vali în data de 08.04.2021, 18:58)

vaccinul anti-covid conduce la moarte- a fost special construit in acest scop .

fie ca e imediat sau in 2 saptamani sau in 5 ani tot la moarte te duce.

feriti-va ca de dracu gol de orice vaccin covid!

eu nu am facut si nu o sa fac vaccin anti-covid! Cu orice pret!

prefer sa fac boala covid, e o nimica toata fata de un cancer sau o paralizie sau o tromboza/AVC.

răspunde

4.3. Primele doua variante... (răspuns la opinia nr. 4.2)

(mesaj trimis de Prostu' satului în data de 08.04.2021, 22:17)

... ca mori imediat sau in doua saptamani dupa vaccin, astea le putem elimina. Pur si simplu nu se intampla, oamenii refuza sa va dea ascultare si sa moara - asta daca nu cumva stiti dvs. sigur, prin metode specifice psy-ops remote viewing, ca, de fapt, moare lumea pe capete dupa vaccin.

Ramane varianta cu moartea in cinci ani dupa vaccin (n-am inteles de ce cinci si nu trei sau sapte si nimeni nu stie, avand in vedere ca ne vaccinam doar de cateva luni... probabil e doar fascinatia anumitor numere).

Posibil.

Pe de alta parte, daca supravietuitorii majoritari ai acestei lumi sunteti nevaccinatii precum dvs., Cristian, vlad tepes, Olivia Steer, Sosoaca - si continuati dvs. lista cu alti astfel de eroi ai vremurilor noastre - alternativa sa dau coltul in cinci ani dupa vaccin pare mai degraba o binefacere. Mai ales ca toata familia mea, care - proasta ca si mine, niste cretini de doctori, profesori, IT-sti, avocati - s-a vaccinat inaintea mea, va fi murit deja.

Dar sa mergem mai departe cu rationamentul.

Gates, si Soroş, si Schwab si toti ceilalti satanisti, Fiare si Oculte Mondiale (sau ocultati mondialisti?!?) vor sa reduca populatia mondiala... nu stiu exact la cati, 500 de milioane de oameni, un miliard, doua... oricum vor sa extermine cea mai mare parte a populatiei globului.

Sa spunem ca, in ciuda viziunilor dvs. din viitor, planul diabolic le reuseste.

Baietii astia rai, foarte, foarte rai, satanisti si diabolici se vor regasi - dupa Marele Reset - intr-o lume populata in proportie de 90% de chinezi (care nu par sa mai aiba treaba cu Covid-ul si pe cale de consecinta nici nu se prea vaccineaza), in vreme ce alelalte 10% vor fi formate din personaje ca dvs., Cristian, Steer, Sosoaca etc.

Aproape ca ma pufneste rasul cand imi imaginez acea lume distopica si mai ales mutra derutata a lui Gates cand va constata ce-a iesit...

Asa ca Marele Plan cu care ne impuiati capetele Cristian si cu dvs. este fix IMPOTRIVA presupuselor interese ale FiareiOculteMondiale - care, nu-i asa, are nevoie de sclavi supusi, nu de spirite libere si inteligente ascutite si vizionare ca a dvs. EI au nevoie de prosti ca mine, nu de HiperDestepti ca dvs., care, colac peste pupaza, mai au si puteri paranormale.

Concluzia care se impune este ca EI vor incerca sa va extermine pe dvs., aceste genii neintelese care nu se vaccineaza, nu pe mine, sclavul umil si supus care face atatea vaccinuri cate scrie la procedura.

Drept pentru care concluzia logica simpla este - vaccinul e bun, virusul e rau. Me, Tarzan, you Jane.

Habar n-am ce inseamna psy ops remote viewing, da' pe de o parte oricum nimeni nu stie, iar pe de alta parte suna bine, impresionant, pari important si misterios cand folosesti termeni d-astia de neinteles, un ins impenetrabil, un initiat...

răspunde

4.4. fără titlu (răspuns la opinia nr. 4.3)

(mesaj trimis de Ban.Cher.Vali în data de 08.04.2021, 22:46)

bine omule, fie cum zici tu.

vad ca ai o viziune foarte construita.

ce rost ar mai avea sa repet pentru tine tot ce am postat de-a lungul timpului daca nu ai inteles inca nimic?

bine, vaccineaza-te cu ce vrei si cu cate vrei = nu e treaba mea

sanatate!

răspunde

4.5. Problema e ca, de fapt, nu e nimic de inteles (răspuns la opinia nr. 4.4)

(mesaj trimis de Prostu' satului în data de 09.04.2021, 01:13)

Postati o serie interminabila de aberatii, exploatand prostia si semidoctismul oamenilor (din ce in ce mai multi, din pacate) care-si inchipuie ca wikipedia = cunoastere suprema, sau ca ce se scrie pe feisbuc e adevarat doar pentru ca e "anti". Astept resemnat "argumentele" de pe feisbuc ca de fapt 1+1 nu face 2, ci e o conspiratie globala care a confiscat aritmetica adevarata, aia dacica.

De gogoasa monumentala despre cum vedeti dvs. in, sau din viitor, nici nu mai vorbesc. Din buna cuviinta fata de cititori.

Altfel, remarc atitudinea dvs. defensiva. Nu ma contraziceti in niciun fel - oare pentru ca nu puteti, nu aveti argumente??? - ceea ce este un accept implicit.

Un accept al faptului ca mintiti si bateti campii.

Nu e de joaca, mai copile (pentru ca nu cred sa fiti adult, postarile dvs. sunt fix cele ale unui adolescent plictisit, cu ceva lecturi si convingerea ca acele lecturi frugale sunt suficiente). Exact ca si ticnita aia a lui Moisescu - realizati (si va pasa) ca s-ar putea sa aveti vieti pe constiinta???

O chestiune care, in treacat fie spus, ar trebui sa preocupe mult mai mult si redactia Bursa. Ca (fost) jurnalist, am multa intelegere pentru idei ca libertatea de opinie... dar cum se impaca treaba asta cu eventualele consecinte letale? E OK, Make, sa lasi toti ticnitii sa posteze toate aberatiile pe forumul gazetei tale, sub acoperirea libertatii cuvantului, indiferent cat de evident aberante sunt afirmatiile cu pricina???

Ai aici un distins domn care ne spune ca vaccinarea ne va ucide, argumentul principal fiind ca asa a vazut el in viitor. Nicio problema, totul OK, mergem senini mai departe?

răspunde

4.6. fără titlu (răspuns la opinia nr. 4.5)

(mesaj trimis de Ban.Cher.Vali în data de 09.04.2021, 09:09)

nu imi place de tine.

ataci personal si ai facut o fixatie pentru mine din simplul motiv ca dezvolt idei care influenteaza pe cei din jur intr-un mod opus "versiunii oficiale" a Sistemului.

Daca nu am dreptate in ceea ce zic, de ce nu ma lasi sa dispar efectiv (ca vizibilitate) in propria mizerie si incoerenta a ceea ce sustin?

Cumva pentru ca am dreptate si pentru ca influentez?

Nu am sa intru in discutii cu tine. Am observat ca detii controlul discursului si al comunicarii (probabil fiind ex-jurnalist era neobisnuit sa nu o poti face , e o caracteristica profesionala) dar e o alegere nefericita sa sustii viziunile ucigase ale Sistemului.

Nu vreau sa am de-a face cu tine - esti periculos prin faptul ca iti folosesti talentele in comunicare pentru a impinge oamenii la moarte. Doar pentru ca asa iti sopteste in urechi "mainstream"-ul Sistemului.

"mai copile" ? .... "adolescent plictisit" ? .... = minimizarea si devalorizarea persoanei care sustine un punct de vedere de alta natura decat cel al Sistemului. E tehnica de manipulare clasica.

Eu te sfatuiesc sa te vaccinezi anti-covid. Din toata inima mea mare. Ia-ti adevarul in sangele tau si in corpul tau. Voi fi mai fericit (in absenta ta) si vei fi si tu mai implinit cu tot adevarul tau injectat in tine!

răspunde

4.7. fără titlu (răspuns la opinia nr. 4.5)

(mesaj trimis de anonim în data de 09.04.2021, 10:57)

s-ar putea sa aveti vieti pe constiinta??? dintre tampeniile debitate asta este maxima. Probabil ca tu esti din categoria mandrutza care sustine ca toti mor de covid inainte de vaccin iar dupa, toti mor din alte motive dar nu din cauza vaccinului. Sunt medici smecheri care primesc bani de la firmele din domeniul medical. Astia fac reclama la vaccin sustinand ca este sigur. Imbecilii cred desi vaccinurile sunt inca teste. Ai obraznicia sa zici 'ticnita aia a lui Moisescu' ca sa-i ascunzi de adevaratii ticniti care declara morti de covid fara sa se faca autopsie. Parca sunt vraci sau bolsevici care destin adevarul suprem si nu mai au nevoie de stiinta.

răspunde

4.8. fără titlu (răspuns la opinia nr. 4.5)

(mesaj trimis de MAKE în data de 09.04.2021, 11:49)

Stimate domnule Prostu' satului, aceasta Rubrica este intitulata "Opinia cititorului", ceea ce poate fi verificat mai sus.

Cu stima, totusi,

MAKE

răspunde

Opinia Cititorului ( 24 )

  1. Îmi place cum suna: "Stimate domnule Prostu' satului"...

    În rest, conceptul de "vaccinare obligatorie" e in contradicție directa cu cel de "societate democratică", aceasta din urmă presupunând totuși respectarea voinței poporului și a drepturilor și libertăților fundamentale chiar și în pandemie, lucru care nu prea se întâmplă în zilele pe care le trăim. 

    Aceasta pandemie are tinichele politice agățate de coadă iar acestea nu au validare democratică, au fost impuse popoarelor in mod mârșav, totalitar, pe ușa din dos. 

    Se pare că CEDO e tot un fel de CCR, dă avize favorabile "pe formă" și "nu pe fond".

    Ori, dacă un astfel de organism nu judecă fondul, ea poate tolera decizii totalitare prin simplă pasivitate, raspunzand la întrebări principiale (o fi bine, o fi rău?) atunci când este întrebată. 

    1. incepe sa nu imi mai placa planeta pe care traiesc... opriti va rog planeta, mi-e greata de toata dictatura asta sanitara si imi vine sa vars... opriti planeta, cobor la prima!

    Yeeey, alaturi de Prostu ' Satului am luat premiul Zmeurica de Aur! :)

    Ok, la cate prostii am debitat, acum chiar ca o sa iau o pauza!  

    Gata domnu' Prostu' Statului ... iti pleaca in anonimat cel mai urat vis :) ... nu mai postez ca iau zmeurici de aur! :)  

    Hai prietene, da-i inainte cu viziunea oficiala, baga mare sa se vaccineze neamul (oricum asta e si interesul meu - sa atingem mai rapid cei 70% vaccinati) .  

    1. Corect și democratic e sa lași oamenii să se vaccineze, incorect e sa pui paie pe foc și să chinui oamenii pentru a-i determina sa se înțepe, făcând politică în acest sens.

      Ok, game over, glumele inceteaza.

      Chiar nu o sa mai postez aici - treburile chiar pot lua o anume intorsatura.  

      Sunt pe deplin incredintat ca tot ce am anticipat se va intampla indiferent ce mi-au zis oamenii cu tulumbe de gunoi in loc de capete pe umeri.  

      Acum am citit pe mediafax ca Ludovic Orban a declarat (dupa decizia CEDO) ca nu exclude introducerea vaccinarii obligatorii anti-covid , ca deja e un proiect in Parlament si ca e nevoie dor de mici retusuri de adus lui.  

      Asta pune capac si e game over pentru mine!  

      Comunicarea mea pe Bursa ia final aici.  

      Multumesc pentru existenta acestei platforme de exprimare libera (cu tot cu " zmeuricile de aur" ) , va doresc succes!  

      Treaba chiar se impute si desi nu am zis tot ce stiu ca urmeaza , chiar urmeaza situatii grave de tot.  

      E momentul sa mai si tac. 

      Nu am glumit cand am zis ca traim in dictatura explicita!  

      Vorba e vorba si fapta trebuie sa fie fapta.  

      Pa, aveti grija de voi si cand vedeti gunoieri care deverseaza propaganda la tv si in media scrisa ... sa aveti grija sa va protejati de ei!  

      ne vedem in strada la momentul potrivit.

      " ne vedem in strada la momentul potrivit."

      momentul potrivit e dupa cum simte fiecare in inima sa.  

      chiar si acum.  

      Dragu si Orban au semnalat ca intentioneaza sa bage vaccinare obligatorie.

      Game over!  

      Tu ai spus că, în trimestrul 3, lumea va fi fugărită cu poliția pentru a fi vaccinata forțat, obligatoriu. Confirm acest scenariu.

      Romania nu va atinge prin vaccinare voluntară nu 10 milioane, nici măcar 5 milioane de vaccinați voluntar ci maxim 3-4 milioane. Scenariul de vaccinare cu poliția politică și militară e cât se poate de plauzibil. De asta CEDO s-a spălat anticipat pe mâini de responsabilitate. 

      Ticaloșii guvernamentali își duc Planul totalitar mai departe.

      Vaccinarea obligatorie e un act oribil, hitlerist care nu ar avea ce căuta în 2021 daca planeta nu ar fi sub amenințare majoră de hitlerism global. 

      MAT-ul de la voi din sat nu se inchide?

      Sper din tot sufletul să nu-ți respecți promisiunea cu renunțarea!

      În tot ce postezi ( cu bune si mai putin bune ) ai o abordare " de boier de viță veche" !

      pseudobanksterul Vali shi geniala replica:

      "4.2. fără titlu (răspuns la opinia nr. 4.1) 

      (mesaj trimis de Ban.Cher.Vali în data de 08.04.2021, 18:58) 

      vaccinul anti-covid conduce la moarte- a fost special construit in acest scop . 

      fie ca e imediat sau in 2 saptamani sau in 5 ani tot la moarte te duce. " 

      Pai da, pe termen lung totzi suntem mortzi, ca peste 20 de ani ca peste 40 de ani.  

      Pe de alta parte de acord cu Cristian: 

      "Corect și democratic e sa lași oamenii să se vaccineze, incorect e sa pui paie pe foc și să chinui oamenii pentru a-i determina sa se înțepe, făcând politică în acest sens."

      In plus oamenii trebuie sa poate alege vaccinul si sa aiba info suficiente. Acum e asha, dar la inceput militaroii s-au umflat ca nu poate omu' alege vaccinu. Ete pla dom' Gheorghitza. A facut shi Voiculescu o kestie buna care a dus la deschiderea centrelor armatei pt. public. In rest, din pacat,e magicatul e penibil shi incompetent.... 

    Cititorul "Prostul satului" are dreptate în tot ceea ce spune .

    1. Mie mi se pare ca schimbul de replici scurte, de mai jos, merita mai mult titlul de "Comentariile zile":

      18.3. fără titlu (răspuns la opinia nr. 18) 

      (mesaj trimis de Ban.Cher.Vali în data de 09.04.2021, 17:45) 

      interesul social NU este deasupra interesului personal 

      18.6. fără titlu (răspuns la opinia nr. 18.3) 

      (mesaj trimis de anonim în data de 09.04.2021, 20:22) 

      Nu este un interes social, ci unul de specie, venind din instinctul de conservare al speciei. Individul nu conteaza. 

      Ți-am văzut deja mesajul postacule în partea cealaltă. Nu e nevoie să dai copy-paste. Și nu e o replică relevantă la ceea ce am spus.

      Repet. Utilizatorul respectiv are dreptate în tot ceea ce spune.  

      Ai avut impresia ca te contrazic? Asta imi starneste lipsa de incredere in discernamantul tau.

    Cu scurt timp înainte de izbucnirea focarului din Wuhan, șeful organizației EcoHealth Alliance a vorbit într-un interviu despre colaborarea sa cu Institutul de Virusologie din Wuhan, numindu-l „laborator de clasă mondială, cu cele mai înalte standarde”. Peter Daszak a explicat că el finanțase studii de cercetare la Institutul de Virusologie din Wuhan timp de 15 ani. Activitatea presupunea colectarea de coronavirusuri din natură și folosirea unor tehnici implicând „câștig de funcție” (gain of function) pentru a le face mai contagioase și mai mortale.

    Coronavirusurile erau perfecte pentru această muncă, a declarat cu entuziasm Daszak: „Ele pot fi manipulate în laborator destul de ușor”. Este o proteină spike. Proteina spike determină foarte mult din ceea ce se întâmplă cu coronavirusul, riscul zoonotic [de transmitere la om]. Deci poți lua secvența și construi proteina. Și am lucrat cu Ralph Baric de la Universitatea Carolina de Nord pentru a face aceasta. Inserăm secvența în structura altui virus și apoi facem puțină muncă de laborator.” 

    1. Lasă analiza proteinelor spike celor ce se pricep Cristiane tăticule. Ești pe locul doi la numărul de elucubrații pe postare la comentariile Bursa.

      Cristica, sarmanul de tine, nici n-ai inteles despre ce e vorba in "comentariile zilei". Credeam ca noaptea esti mai destept, dar tu esti ca ea.

      Da, dupa Salomeea Romanescu.

      Sa n-ai tu noroc daca nu te apuci de poezie plasmatica. 

      Caută pe net, berbece și o să vezi că e plin de studii semnate de cercetători chineji in domeniul "gain of function" în care explică clar unde trebuie umblat in proteina Spike pentru că virusul sa adere mai bine și mai eficient la celula umană - adică infecțiozitatea și transmisibilitate sporită. Acolo s-a lucrat intens, la proteina Spike.

      Părerea mea e că e făcătură fascist-globalista americană produsa cu ajutorul chinejilor, adică în laboratoarele lor, în scop totalitar, de a călări planeta. 

      Parerea ta chiar nu conteaza.

    Libertatea unui individ se opreste acolo unde se intersecteaza cu libertatea altui individ. Intr-o societate trebuiie vazute atit libertatile minoritatior cit si ale majoritatii. Nu putem da libertati unuor minoritati care sa incalce libertatea unei majoritati.

    Asa ca si CEDO a decis ca vaccinarea poate fi oblogatorie. 

    Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) consideră că impunerea unei obligativități de vaccinare este în principiu permisă. "Astfel de măsuri ar putea fi considerate necesare într-o societate democratică", a conchis instanța, după ce mai multe familii din Cehia s-au plâns la CEDO față de obligativitatea de vaccinare a copiilor, valabilă în acest stat membru al UE. Politica de sănătate practicată de statul ceh are fi în "cel mai bun interes" al copiilor. 

    Obiectivul trebuie să fie ca orice copil "să fie protejat împotriva bolilor grave prin vaccin sau prin imunitate generală", au constatat judecătorii de la Strasbourg. Obligativitatea vaccinării nu ar fi prin urmare o încălcare a Articolului 8 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului (care reglementează respectarea vieții private și de familie).  

    Observ in ultima vreme ca indivizi din generatia Z, care au si caracteristicele date de un clasic in viata , fost presedintele Romaniei, se cred deja intro societate din filmul IDIOCRACY 

    1. Stimate domnule securist Prostu Satului,

      Este strict opțiunea dvs. dacă ,,v-ați vaccinat", la fel ca și confrații dvs. agenți acoperiți. Știți prea bine la ce fel de ,,vaccinare" mă refer.

      Discursul dvs.este extrem de coerent și dovedește fără drept de apel acoperirea jurnalistică a calității dvs.reale, aceea de agent acoperit de influență. În cazul în care cei din familia dvs.chiar s-au vaccinat cu altceva decât cu ser fiziologic, le urez multă sănătate, iar pe dvs.am decis să vă ignor aproape cu desăvârșire, cu excepția unui argument la care nimeni nu a răspuns până acum, legat de lumea diatopică în care s-ar trezi Oppenheimer (alias Gates după ,,pater semper incertus est") și ai săi după vaccinare: pentru gașca de globaliști care vă oferă o anumită remunerație este indiferent câți dintre adepții săi dispar, câtă vreme scopul lor real este reducerea masivă a populatiei planetei. De fapt, globaliștilor nu le pasă de viața propriilor adepți, pe care-i consideră o simplă masă de manevră, carne de tun și idioți de serviciu și, dacă le-ar fi păsat de viața dvs., v-ar fi vaccinat scriptic, la fel ca și pe colegii dvs.din sistem, ceea ce presupun că s-a și întâmplat, spre binele dvs. Multă sănătate și toate cele bune!!! 

      E o măsură fascist-totalitara, care desființează practic democrația în lume. Orice guvern te poate abuza oricsnd, pe banii tai, fără număr, dacă așa se pune problema.

      Planeta se va transforma într-o turmă de sclavi vaccinați și insenbaticu Semnul FIAREI - pașaportul de vaccinare care se colorează după cum vrea un guvern unic, mondial.

      E cea mai oribila distopie care se putea petrece pe planetă. 

      Cristica, ai uitat neomarxismu', taica!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb