Cometex anunţă finalizarea tranzacţiei privind centrul comercial Bucovina din Suceava

V.G.
Companii / 16 noiembrie 2022

Cometex anunţă finalizarea tranzacţiei privind centrul comercial Bucovina din Suceava

Cometex, dezvoltator imobiliar de parcuri retail, anunţă finalizarea tranzacţiei şi predarea ştafetei către omul de afaceri Andrei Mandachi a centrului comercial Bucovina din Suceava, arată un comunicat de presă transmis redacţiei.

Potrivit sursei citate, tranzacţia, în valoare de 7 milioane de euro, este cea mai mare la nivel local din anul 2022 şi are potenţialul de a transforma centrul oraşului Suceava. Compania Cometex, parte din grupul Altex România, a deţinut proprietatea comercială timp de peste 15 ani.

"Acesta este o tranzacţie între doi antreprenori români, pentru binele şi folosul comunităţii locale. Suntem încântaţi să predăm ştafeta unui cunoscut investitor la nivel local. Suntem convinşi că acesta va aduce plus valoare proiectului, cunoscând foarte bine obiceiurile, nevoile, dorinţele sucevenilor în ceea ce priveşte o experienţă de shopping cât mai plăcută, în cel mai de notorietate brand şi centru comercial local, Bucovina.

În ceea ce priveşte planurile companiei noastre, vom continua să rămânem dedicaţi strategiei şi investiţiilor în parcuri de retail moderne, inclusiv în judeţul Suceava, unde avem deja planuri şi proiecte concrete la Rădăuţi, Vatra Dornei, fiind o zonă cu potenţial foarte mare", a declarat Adrian Urdă, CEO COMETEX.

Aceasta nu este singura tranzacţie de acest tip pe care Cometex o realizează în judeţul Suceava. Acum câţiva ani, compania a vândut centrul comercial Nada Florilor din Fălticeni tot către un antreprenor local.

Compania, aflată într-un proces continuu de transformare şi înnoire, marchează astfel finalizarea şi vânzarea completă a portofoliului de proprietăţi ce existau de dinainte de 1989, clădiri achiziţionate şi exploatate de grupul Altex România. Planurile companiei Cometex se concentrează de acum înainte pe parcuri moderne de retail cu un plan ambiţios de peste 30 de proiecte, la nivel naţional, în următorii 2 ani, în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Braşov, Iaşi, Giurgiu, Focşani, Zalău, Râmnicu Vâlcea, Botoşani, Târgovişte, Călăraşi, etc.

Tranzacţia complexului comercial Bucovina a fost asistată de firma de avocatură Păcuraru, Măzareanu, Iliescu & Asociaţii. Centrul comercial Bucovina are 4 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 8.000 mp, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb