Comisia Europeană a adoptat un regulament de instalare a infrastructurii 5G

A.P.
Comunicate de presă / 30 iunie 2020

Comisia Europeană a adoptat un regulament de instalare a infrastructurii 5G

Regulamentul de punere în aplicare al punctele de acces pe suport radio cu arie de acoperire restrânsă, sau antenele mici, care sunt esenţiale pentru instalarea la timp a reţelelor 5G, a fost adoptat astăzi de Comisia Europeană, anunţă un comunicat de presă al reprezentanţei CE în ţara noastră.

Comisarul pentru piaţa internă, Thierry Breton, a declarat: " Reţelele wireless 5G reprezintă un pilon al dezvoltării socioeconomice a Europei, deoarece vor permite furnizarea de noi servicii în sectorul sănătăţii şi al îngrijirilor medicale, al energiei, al transporturilor, al educaţiei şi în multe alte domenii. Importanţa acestora este şi mai evidentă în momentul de faţă, întrucât reţelele vor juca un rol esenţial în redresarea noastră în urma crizei provocate de coronavirus. Împreună cu statele membre, trebuie să deschidem calea pentru introducerea la timp a tehnologiei 5G, fără bariere administrative restrictive, lucru care va aduce cu sine o cerere semnificativă din partea industriei noastre şi va amplifica inovarea şi competitivitatea la nivel european. "

"A cincea generaţie" de sisteme de telecomunicaţii, sau 5G, reprezintă una dintre cele mai importante părţi componente ale societăţii noastre. Aceste sisteme vor contribui la optimizarea proceselor de fabricaţie şi vor permite inovaţii în domenii precum telemedicina, oraşele inteligente şi gestionarea energiei curate, contribuind şi la realizarea de alte progrese. Ca parte a noilor norme UE în domeniul telecomunicaţiilor, care au intrat în vigoare în decembrie 2018, şi în urma mai multor consultări publice care au colectat feedback din rândul cetăţenilor, regulamentul adoptat astăzi explică caracteristicile fizice şi tehnice ale microcelulelor pentru reţelele 5G.

Regulamentul are în vedere simplificarea şi accelerarea instalării de reţele 5G. Instalarea ar trebui facilitată printr-un regim de instalare scutit de permise, care include supravegherea din partea autorităţilor naţionale. În acelaşi timp, punctele de acces pe suport radio cu arie de acoperire restrânsă trebuie să garanteze protecţia sănătăţii şi siguranţa persoanelor, prin respectarea unor limite stricte, care, pentru publicul larg, sunt de 50 ori mai mici decât nivelurile care ar avea un potenţial efect negativ asupra sănătăţii sugerate de dovezile ştiinţifice obţinute la nivel internaţional. Impactul vizual şi estetic al acestora trebuie să fie minim: să fie ori invizibile, ori să fie montate în mod neobstructiv pe structura de sprijin.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. incepe jihadul?

    tanti Merkel ce origini ai la baza? 

    se implementeaza totodata si sloganul: scapa cin poate (cine mai apuca)

    gata 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb