Compania 2Performant - expansiune internaţională şi creştere de 55% în 2024

T.B.
Companii / 19 martie

Compania 2Performant - expansiune internaţională şi creştere de 55% în 2024

2Performant, companie de tehnologie şi soluţii inovatoare de e-commerce şi marketing afiliat, face paşi fermi către realizarea obiectivelor ambiţioase stabilite pentru anul 2024, se arată într-un comunicat al 2Performant, remis redacţiei. Compania a publicat bugetul pentru anul viitor, detaliind planuri de creştere cu 55% a cifrei de afaceri, ajungând de la 46.3 mil lei la 71,7 mil lei, printr-o strategie de expansiune internaţională a unicului campionat de vânzări online, BusinessLeague.com. Portalul global bazat pe gamification nu doar că va găzdui competiţia internaţională, dar va servi şi ca punct de înscriere pentru noi jucători din pieţele externe, se mai arată în comunicat.

Potrivit comunicatului, "Ne propunem să devenim unul dintre următorii Unicorni made in Romania. Ne bazăm acest plan ambiţios pe faptul că am dezvoltat un produs unic: o platformă care targetează specific noua generaţie de profesionişti din e-commerce cărora le oferă o experienţă unică de muncă şi de educaţie profesională. Produsul a fost validat deja, iar echipa noastră a demonstrat deja că poate livra creştere prin inovaţie, predictibilitate şi profitabilitate", a spus Dorin Boerescu, Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi CEO al 2Performant.

Conform bugetului pentru 2024, echipa managerială mizează pe o creştere de 45% a numărului de click-uri generate prin platformă, de la 102 milioane în 2023 la 148 milioane, şi o expansiune de 52% a valorii vânzărilor, de la 142.1 milioane de euro în 2023 la 216.5 milioane de euro, arată datele companiei.

Scrisoarea CEO-ului 2Performant adresată investitorilor anunţă şi o majorare de capital în cursul acestui an, detaliile urmând să fie anunţate în luna mai. De asemenea, compania este pregătită să-şi dubleze numărul de investitori până la sfârşitul anului, ţintind pragul de 2,500 în acest ecosistem de e-commerce revoluţionar, transmite sursa citată.

Având ca prioritate dezvoltarea accelerată în perioada următoare, 2Performant îi cooptează în Consiliul de Administraţie pe doi investitori şi parteneri de lungă durată: Matei Pavel şi Vladimir Oane. Ei vor sprijini orientarea spre o prezenţă internaţională prin experienţa lor globală şi expertiza în tehnologie, precizează sursa indicată.

Investitorii 2Performant sunt aşteptaţi la Adunarea Generală Anuală şi Extraordinară (AGA şi AGEA 2Performant 2024), programată pentru data de 22 aprilie. Evenimentul va oferi posibilitatea de participare atât fizic, la Hotelul Marmorosch Bucharest Autograph Collection, cât şi digital, prin intermediul platformei eVOTE | Governance Partners. Ei au astfel ocazia de a se implica direct în deciziile cheie care vor contura viitorul 2Performant şi al inovaţiilor sale în e-commerce, mai arată datele companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb