Compania Fortim Trusted Advisors, membră a Alianţei BNP Paribas Real Estate, anunţă parteneriatul cu KÉSZ Group

A.F.
Companii / 27 februarie

Compania Fortim Trusted Advisors, membră a Alianţei BNP Paribas Real Estate, anunţă parteneriatul cu KÉSZ Group

KÉSZ Group a selectat Fortim Trusted Advisors, companie specializată în consultanţă şi management de real estate, ca agent exclusiv pentru Corallis, primul proiect rezidenţial propriu, dezvoltat în România, conform unui comunicat remis redacţiei.

"KÉSZ România este recunoscut drept unul dintre cei mai competitivi constructori de pe piaţă, fiind implicat în mai multe proiecte premium de succes, inclusiv retail, birouri, rezidenţial şi considerăm că este momentul potrivit pentru a trece la un nou nivel. Am analizat puterea de cumpărare şi cererea pieţei din România şi vedem o evoluţie în ceea ce priveşte tehnologiile, calitatea materialelor şi perspectiva sustenabilă a noilor dezvoltări, în acord cu valorile şi obiectivele companiei noastre.

Conform comunicatului, consumatorii sunt interesaţi de mai mult spaţiu, vor calitate superioară şi sunt dispuşi să investească mai mult pentru un stil de viaţă, nu doar pentru un apartament. Ei îmbrăţişează soluţii green şi sunt fericiţi să contribuie la schimbare, în procesul de a face Bucureştiul un loc mai bun pentru locuire. KÉSZ construieşte pe baza cunoştinţelor şi suntem dornici să facem diferenţa în viaţa oamenilor; prin urmare, am decis să începem propriile proiecte de dezvoltare imobiliară. De la locaţie la tehnologii, până la soluţiile de încălzire şi răcire, am proiectat Corallis drept un nou concept rezidenţial care îmbunătăţeşte calitatea vieţii", declară Tatar Zsolt, Manager Dezvoltare Imobiliară KÉSZ România.

Compania maghiară KÉSZ Group este acum prezentă în România, atât cu divizia principală de afaceri specializată în construcţii generale, cât şi cu noua divizie de dezvoltare imobiliară.

KÉSZ intră pentru prima dată pe piaţa rezidenţială din România, cu intenţia de a diversifica activitatea şi de a valorifica experienţa internaţională ca dezvoltator rezidenţial, cu un portofoliu care cuprinde sute de apartamente în Ungaria şi Serbia. În calitate de constructor pentru proiecte rezidenţiale şi comerciale mari în plan naţional, profesioniştii KÉSZ au dobândit cunoştinţe excelente şi experienţă de bune practici pe piaţa imobiliară din România şi sunt pregătiţi pentru a gestiona proiecte de dezvoltare rezidenţială în mod eficient, la cel mai înalt standard de profesionalism.

"Suntem încântaţi că am fost selectaţi de echipa KÉSZ pentru management în vânzări şi marketing pentru proiectul Corallis. Suntem mândri să dezvăluim parteneriatul nostru exclusiv cu KÉSZ, o companie de construcţii distinsă şi de renume. Această colaborare reprezintă o sinergie a valorilor împărtăşite, un angajament faţă de excelenţă în real estate şi o viziune pentru dezvoltarea unor locuinţe care se vor diferenţia prin calitate şi stilul de viaţă oferit", a declarat Costin Nistor, la Fortim Trusted Advisors, membru al alianţei BNP Paribas Real Estate.

KÉSZ se pregăteşte pentru dezvoltarea proiectului rezidenţial Corallis, situat în partea de Nord a Bucureştiului, în zona Petrom City, pe strada Coralilor, cu deschidere către Lacul Griviţa. Proiectul se află în stadiu avansat de autorizare, urmând ca autorizaţia de construire să fie eliberată în curând, iar construcţia să fie începută în prima jumătate a anului 2024.

Complexul rezidenţial Corallis cuprinde 230 de apartamente şi va fi un proiect sustenabil, construit conform cerinţelor BREEAM Excellent.

Proiectul imobiliar Corallis va beneficia de recepţie, concierge, club de fitness, zonă de promenadă pe malul lacului, loc de joacă, grădini tematice, zonă verde pentru yoga şi pilates, energie regenerabilă produsă de panouri fotovoltaice, peste 370 de locuri de parcare, mobilier urban şi zonă de socializare la exterior. Sub denumirea rooftop apartments, apartamentele speciale din complex cuprind de terase pe acoperiş şi vedere panoramică spre lac.

Fortim Trusted Advisors, membru al alianţei BNP Paribas Real Estate, oferă servicii de vânzări, evaluare, bugetare, cercetare de piaţă, branding şi marketing pentru proiectul Corallis.

Principalul obiectiv al colaborării dintre KÉSZ şi echipa de vânzări Fortim Trusted Advisors este de a maximiza vânzările de unităţi imobiliare şi de a eficientiza managementul proiectului.

De asemenea, Fortim contribuie la poziţionarea produselor imobiliare, la identificarea segmentelor de piaţă potrivite şi la promovarea proiectului rezidenţial al dezvoltatorului, cu accent pe politica şi valorile companiei. Un alt obiectiv este asigurarea unei experienţe pozitive pentru potenţialii cumpărători, de la primul contact până la finalizarea tranzacţiei, ceea ce fidelizează şi influenţează construirea unei reputaţii puternice pentru dezvoltator.

"Un avantaj puternic al ansamblului rezidenţial Corallis constă în experienţa pe care KESZ Group o aduce în România, având peste 41 de ani de experienţă în construcţii, timp în care au dezvoltat varii proiecte cu focus pe educarea publicului în materie de calitate şi inovaţie.

Educarea consumatorilor este un principiu de bază pentru KESZ. Este important să oferim copiilor noştri un stil de viaţă sănătos, dar mai ales un model de viaţă sustenabil. De aceea, Corallis include mai multe caracteristici care promovează un stil de viaţă responsabil, precum practicile green de construcţie, măsurile de reducere a poluării şi sistemele şi tehnologiile inovatoare, printre care se numără: sisteme eficiente de încălzire şi răcire şi utilizarea energiei solare şi reciclare. Poziţia este un alt avantaj pentru Corallis, oferind locuitorilor posibilitatea de a locui lângă lac, cu toate beneficiile acestuia, de la un mediu mai sănătos şi mai multă zonă verde, până la apusuri uimitoare pe malul lacului", George Călin, Residential Sales Manager, la Fortim Trusted Advisors. membru al alianţei BNP Paribas Real Estate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb