Compania Theta a ales City Gate pentru sediul său central din România

G.B
Companii / 10 august 2021

Compania Theta a ales City Gate pentru sediul său central din România

Theta, lider de piaţă în producţia de mobilier personalizat şi consultanţă în design interior, a ales City Gate pentru sediul său central din România. Compania va ocupa o suprafaţă de peste 1.000 mp în Turnul de Sud al complexului, aflat într-o zonă emblematică a Bucureştiului. Noul chiriaş va finaliza mutarea sediului central şi a showroom-ului în City Gate până în martie 2022, conform unui comunicat remis redacţiei.

La un an şi jumătate de la începutul pandemiei de Covid-19, tot mai multe companii încep să ia în calcul revenirea la birou, pe măsură ce angajaţii devin mai interesaţi să lucreze de la sediu, decât de acasă. Profesioniştii caută un spaţiu liniştit, cu dotări la cele mai înalte standarde, care să le confere siguranţă, relaxare, dar şi posibilitatea de a îşi desfăşura activitatea în aer liber.

Locaţia foarte bine poziţionată, designul interior modern şi diversitatea facilităţilor de relaxare şi entertainment au reprezentat factori decisivi pentru Theta în alegerea City Gate pentru biroul din Bucureşti. Theta va ocupa o suprafaţă de peste 1.000 mp, într-un spaţiu modern de birouri din Turnul de Sud al City Gate, pe o perioadă de 5 an, potrivit sursei citate.

"Încă un lider al pieţei locale alege City Gate ca sediu central, ceea ce pentru GTC România înseamnă o continuare a seriei de contracte de închiriere de succes. Decizia confirmă, încă o dată, reputaţia noastră deja consacrată în segmentul spaţiilor de birouri din Bucureşti. Suntem încântaţi să avem alături de noi Theta, o companie renumită, şi suntem onoraţi de încrederea acordată. Am fost plăcut surprinşi de rapiditatea procesului decizional arătat de noul nostru chiriaş în asigurarea unei locaţii de primă clasă pentru afacerea şi angajaţii săi. De asemenea, aş dori să mulţumesc echipei CEE Estate, precum şi Knight Frank România pentru sprijinul acordat în această tranzacţie. Se spune că "nu există un loc mai bun ca acasă" şi sper că Theta se va simţi aşa în City Gate, având o colaborare pe termen lung şi reciproc avantajoasă" - a spus Ziv Gigi, Director General al operaţiunilor GTC din România.

Theta face parte din Intermedio General Group, companie ce activează în industria de mobilier de uz rezidenţial şi instituţional. Din 2008, Theta este unul dintre liderii de piaţă din Europa de Est, cu peste 11 ani de experienţă în producţia de obiecte de mobilier personalizate şi renovări de top, oferind servicii de design interior de calitate superioară şi soluţii de tip fit-out pentru peste 1.500 de clienţi.

Theta a oferit consultanţă şi a livrat design de ultimă generaţie pentru spaţii însumând 300.000 mp pentru 882 de birouri, 112 spaţii HoReCa şi 504 spaţii comerciale şi rezidenţiale.

"Suntem foarte bucuroşi să anunţăm mutarea sediului nostru central şi a showroom-ului principal în City Gate South Tower. Credem că sinergia dintre clădirea reprezentativă City Gate şi calitatea produselor şi serviciilor pe care le oferim vor duce la o experienţă de succes, pentru clienţii şi angajaţii noştri" - adaugă Florin Gheorghe, CEO Theta România.

City Gate este o clădire de birouri de ultimă generaţie situată în zona de nord a Bucureştiului, ce oferă acces facil la spaţiile de business şi recreaţionale situate în jurul Parcului Herăstrău şi a centrelor de birouri precum cel din Piaţa Victoriei. Complexul dispune de 48.000 mp de spaţii de birouri moderne, adaptate nevoilor chiriaşilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb