Companii puternice, globale, cu zeci de ani de tradiţie, premiate pentru inovaţie, expun la Târgul RoEnergy Timişoara

Comunicate de presă / 17 septembrie

Companii puternice, globale, cu zeci de ani de tradiţie, premiate pentru inovaţie, expun la Târgul RoEnergy Timişoara

RoEnergy România, Timişoara 2024 - Târgul Internaţional de Energii Regenerabile & Eficienţă Energetică Nr.1 în România din 2010 are loc în perioada 25-26-27 septembrie 2024, la Pavilion Expovest ( Complex Hotel Senator ), Calea Lugojului, nr.7, Ghiroda, Timiş.

De ce merită să vizitaţi Târgul RoEnergy, ediţia Timişoara ?

Aflaţi cum puteţi deveni prosumator ( produceţi energie pe cont propriu pe acoperişul casei ) ori producător de energie pe parcuri fotovoltaice

Independenţă energetică pentru rezidential, comercial, industrial

Discutaţi direct cu reprezentanţi ai unor companii specializate pe energii regenerabile din ţară şi din străinătate. La ediţia RoEnergy Timişoara 2024, până în prezent, şi-au rezervat stand companii provenind din Austria, Belgia, Cehia, Croaţia, China, Italia, Germania, Polonia, Japonia, Ungaria şi România, profilate pe: solar/fotovoltaic, pompe de căldură, biomasă, biogaz, biocombustibili, tehnologii de stocare a energiei, eficienţa energetică etc

Se remarcă prezenţa unor companii premiate pentru inovaţie, calificate Bloomberg TIER 1 Company, "standardul de Aur" în fotovoltaice sau companii listate la bursele de valori din Shanghai, Praga, Varşovia şi Frankfurt

Smart Grid Solutions, Smart Water Solutions, IoT Solutions, sisteme agrivoltaice etc.

Conferinţa "Cum finanţăm investiţii în regenerabile & eficienţă energetică" ( bănci, firme de consultanţă, companii expozante etc)

Workshop-uri gratuite pe tema fotovoltaicelor.

Căutaţi fotovoltaice, sisteme de cogenerare, biomasă?

La Expoziţia RoEnergy puteţi alege dintre sute de produse. Timp de trei zile, în perioada 25-26-27 septembrie 2024, în cadrul Târgului RoEnergy Timişoara aveţi oportunitatea de a compara produse, tehnologii şi soluţii oferite de companii globale provenind din 11 ţări, de pe două continente.

Vizitând expoziţia aveţi şansa să obţineţi informaţii personalizate şi recomandări practice de la companii multinaţionale, branduri lider globali în energii regenerabile şi eficienţă energetică, unele dintre acestea prezente acum, pentru prima dată, în România, şi numai la Târgul RoEnergy Timişoara.

Un alt punct de atracţie, mai rar întâlnit în prezent la o expoziţie din România, este oferit de standurile unor companii străine, provenind din Austria, Germania, Croaţia, Germania, Franţa şi Elveţia, profilate pe biocombustibili, cogenerare, biomasă, cu tradiţii de peste 70 de ani pe piaţă. Acestea se adresează în special municipalităţilor, companiilor industriale, domeniului agricol etc.

Workshop-uri gratuite: Integrarea Sistemelor Fotovoltaice în instalaţia electrică existentă

În data de 26 septembrie 2024, puteţi participa, gratuit, la mai multe sesiuni de workshop-uri sub tema Integrarea Sistemelor Fotovoltaice în instalaţia electrică existentă, o manifestare ce îmbină teoria cu practica, cu accent pe latura aplicată a tehnicienilor în instalaţii electrice, destinat celor interesaţi să devină prosumatori.

În cadrul workshop-ulurilor puteţi discuta liber cu specialiştii prezenţi detalii practice despre instalaţiile fotovoltaice şi nu numai.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb