Complex Mall, la Alba Iulia

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 3 martie 2005

Un complex comercial de tip Mall va fi construit în municipiul Alba Iulia pe actualul amplasament al stadionului Mecanica, reprezentînd o suprafaţă totală de peste 38.000 de metri pătraţi. Investiţia este evaluată la circa zece milioane de euro, transmite Rompres.

În vederea exploatării în comun a terenului în cauză, Consiliul Local Alba Iulia s-a asociat cu SC Mall Alba, aceasta din urmă obligîndu-se să realizeze investiţiile necesare construirii şi gestionării centrului comercial, cu respectarea tuturor dis-poziţiilor legale în vigoare. Consilierii municipali şi-au dat acordul cu privire la înregistrarea în Cartea Funciară a unui drept de folosinţă asupra terenului pe o durată de 49 de ani în favoarea SC Mall Alba.

Potrivit contractului dintre cele două părţi, firma va suporta toate cheltuielile şi serviciile necesare construirii comple-xu-lui comercial de tip Mall.

Totodată, aceasta se obligă şi la amenajarea şi modernizarea terenului II al stadionului Cetate, la un standard corespun-zător cerinţelor.

Consiliul Local Alba Iulia se obligă să elibereze autorizaţia de construire în termen de maxim 30 de zile de la depunerea de către SC Mall Alba a documentaţiei complete.

Potrivit contractului, Consiliul Local Alba Iulia va avea dreptul la 1 la sută din profitul noului Mall, dar nu mai puţin de 24.000 de euro pe an. Plata beneficiilor către Consiliul Local va fi făcută de la data începerii construcţiei, dar nu mai tîrziu de 18 luni de la semnarea contractului. Potrivit directoru-lui general al SC Mall Alba, Mirela Străjan, primele lucrări vor începe la sfîrşitul lunii martie.

Se estimează că lucrările de amenajare a terenului vor dura două luni, urmînd ca terminarea complexului să se facă pînă în primăvara anului următor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb