COMUNICAT XTB anunţă un parteneriat de imagine cu Jose Mourinho

Piaţa de Capital / 5 octombrie 2020

XTB anunţă un parteneriat de imagine cu Jose Mourinho

Totodată, XTB a anunţat posibilitatea tranzacţionării de acţiuni şi ETF-uri fără comision, pentru un rulaj lunar de până la 100.000 euro

Jose Mourinho, unul dintre cei mai performanţi manageri de fotbal şi de două ori câştigător al UEFA Champions League, a fost numit noul ambasador de brand al XTB, fintech şi casă de brokeraj listată pe Bursa de la Varşovia.

XTB si-a unit forţele cu Jose Mourinho, unul dintre cei mai renumiţi manageri de fotbal din toate timpurile. Antrenorul portughez a câştigat un număr record de 4 titluri în ţări diferite (Portugalia, Anglia, Italia şi Spania) şi este unul dintre cei trei manageri care au câştigat UEFA Champions League de două ori cu două cluburi. Mourinho va fi ambasadorul global al XTB pentru următorii doi ani.

Totodată, XTB a anunţat posibilitatea tranzacţionării de acţiuni cu deţinere şi ETF-uri cu deţinere fără comision, pentru un rulaj lunar de până la 100.000 euro.

"Am deosebita plăcere să anunţ parteneriatul nostru cu Jose Mourinho, care nu este doar un om extraordinar, ci şi un simbol de manager care şi-a construit succesul atât cu o strategie, cât şi cu o mentalitate câştigătoare. Povestea sa rezonează bine cu valorile brandului şi cu strategia noastră. Împărtăşim aceeaşi dorinţă de a realiza ceea ce dorim şi iubim. Aşa cum Jose îşi ajută echipa să devină cea mai bună din lume, noi dorim să ajutăm clienţii noştri să devină investitori şi mai buni alături de XTB, oferindu-le cea mai bună tehnologie şi cea mai înaltă calitate a serviciilor", a declarat Omar Arnaout, CEO al grupului XTB.

Anunţul cooperării dintre Jose Mourinho şi XTB marchează începutul unei noi campanii globale de branding cu deviza "Fii ca Jose". Ideea creativă a poveştii se bazează pe similarităţile dintre provocările cu care se confruntă investitorii zi de zi şi cele cu care se confruntă un manager de fotbal. O strategie bună, dorinţa de a câştiga, dar şi învăţarea din eşec sunt principalii factori care duc spre succes atât în fotbal, cât şi în finanţe.

"Sunt încântat să devin ambasadorul XTB pentru anii care urmează. Prin discuţiile mele cu XTB, ajungând să ne cunoaştem, mi-a fost imediat clar că împărtăşim multe valori asemănătoare în călătoriile noastre individuale; suntem pasionaţi, suntem profesionişti şi investim grijă şi dragoste autentică în ceea ce facem. Aşadar, sunt foarte fericit să lucrez cu echipa fantastică de la XTB şi să împărtăşesc propriile experienţe cu cei peste 200.000 de traderi ai XTB din întreaga lume. Dacă vrei să tranzacţionezi, fii ca mine, alege XTB", a spus Jose Mourinho.

Referitor la oferta de comision zero, XTB a anunţat că este disponibilă atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru cei noi, începând cu 5 octombrie 2020.

"Comisionarea de 0% la tranzacţionarea de acţiuni şi ETF-uri este o dorinţă mai veche a investitorilor din România, dorinţă pe care ne-au comunicat-o din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Ne bucurăm, aşadar, nespus să putem anunţa astăzi că, eliminăm comisionul la tranzacţionarea de instrumente cu deţinere pentru rulaje lunare de până la 100.000 Euro", a declarat Irina Cristescu, CEO al XTB România.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. comisioane zero? frumos. la bvb cind veniti?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb