Comunitatea PWN România şi-a dublat numărul de membre în ultimul an

M.C.
Companii / 30 ianuarie 2023

Comunitatea PWN România şi-a dublat numărul de membre în ultimul an

Comunitatea Professional Women's Network România a crescut organic încă de la înfiinţarea asociaţiei din toamna anului 2011, reunind membre aflate în poziţii de management sau antreprenoare dintr-o vastă gamă de industrii, conform unui comunicat remis redacţiei. În ultimul an, odată cu adoptarea de către Consiliul Director a noii strategii şi a unui plan concret de acţiune, comunitatea a atins un nou record, reuşind să îşi dubleze numărul de membre şi să intre astfel în primele trei asociaţii ca mărime din cadrul PWN Global.

Potrivit sursei, asociaţia aduce laolaltă astăzi peste 300 de membre, precum şi o comunitate de parteneri, susţinători şi sponsori aflată în plină expansiune. Această creştere rapidă se datorează atât evoluţiei programelor dezvoltate de PWN România pe cei trei piloni ai săi, precum şi efortului susţinut al membrelor din Consiliul Director de promovare a valorilor şi beneficiilor apartenenţei la comunitate.

"Suntem bucuroase, mândre şi extrem de recunoscătoare pentru încrederea cu care membrele noastre ne-au investit în ultimul an. Pentru noi este, în primul rând, un semn că suntem pe drumul cel bun, iar călătoria noastră a punctat câteva pietre de hotar importante. Totodată, este o motivaţie puternică să ne intensificăm eforturile către noi categorii de public şi în direcţii noi de acţiune, astfel încât să oferim un spectru cât mai larg de beneficii membrelor comunităţii. Am lucrat mult în direcţia calibrării programelor noastre astfel încât să răspundem cât mai bine la aşteptările şi nevoilor membrelor şi să extindem cât mai mult plaja de adresabilitate a iniţiativelor pe care le dezvoltăm. Mulţumim tuturor celor care sunt alături de noi în demersurile de construire a unei comunităţi relevante, cu impact social şi cu vizibilitate ridicată la nivel naţional. Continuăm cu determinare pe acest drum, cu recunoştinţă pentru ce am realizat până acum, dar şi cu vise îndrăzneţe pentru viitor." - Ileana Botez - Preşedinte PWN România.

"Suntem determinate să consolidăm comunitatea PWN România, atât prin sporirea numărului de membre, cât şi prin finisarea experienţei de membre astfel încât ea să se plieze perfect pe profilul fiecărei doamne din comunitate şi să îi ofere instrumentele şi susţinerea de care are nevoie pentru a se dezvolta profesional în direcţia în care îşi doreşte. Astfel, pe lângă actualizarea continuă a programelor noastre, facem eforturi susţinute şi în direcţia construirii cât mai multor punţi de comunicare directă cu membrele pentru a afla feed-back-ul lor." - Monica Eugeniu, VP Membre PWN România.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Unde este d na în poziție de management? Sau acum angajat jn privat este acelasi lucru cu a fi antreprenor? Șef serviciu este în management? Cu 2 oameni în serviciu? Ce vremuri de klklkkk!

    Oare de asta a crescut asa mult deficitul bugetar al tarii

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb