CONAF: Antreprenoriatul devine obligatoriu în şcoli

I.L.
Companii / 20 decembrie 2019

Antreprenoriatul devine obligatoriu în şcoli

Orele de antreprenoriat au fost incluse în curricula obligatorie a şcolilor, în urma unui Acord semnat astăzi, între Complexul Educaţional Laude-Reut, Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) şi Federaţia Patronală de Petrol şi Gaze (FPPG), informează un comunicat remis Redacţiei noastre.

Acordul a fost aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale şi va intra în vigoare la începutul anului următor, potrivit sursei citate.

Cristina Chiriac, preşedinte CONAF a afirmat: "Iniţiativa Complexului Laude - Reut este una salutară oferind astfel un exemplu celorlalte instituţii de învăţământ din ţară, fie că vorbim de cele de stat sau private. Ne bucurăm că un colegiu de renume, cu performanţe remarcabile a înţeles esenţa demersului nostru. Consolidarea educaţiei antreprenoriale în şcoli şi instituţii de învăţământ liceal va avea un impact pozitiv asupra caracterului dinamic al antreprenoriatului în cadrul economiei noastre".

Demersul a fost iniţiat de Complexul Educaţional Laude-Reut şi este, potrivit sursei, prima măsură promovată de o şcolă privată care susţine dezvoltarea competenţelor antreprenoriale în rândul tinerilor, începând cu şcoala gimnazială şi continuând cu învăţământul superior.

Tova Ben Nun-Cherbis, preşedintele Complexului Laude-Reut a declarat, conform comunicatului: "Suntem onoraţi să fim prima şcoală inclusă în Pactul pentru Educaţie Antreprenorială, aşteptăm să ni se alăture şi alte şcoli şi să pregătim împreună generaţiile de mâine care vor intra pe piaţa muncii, pentru un viitor mai bun şi mai valoros, dezvoltându-le competenţele antreprenoriale prin modalităţi noi şi creative de predare şi învăţare începând din şcoala gimnazială"

Educaţia antreprenorială se referă la dezvoltarea unui set de competenţe, aplicabile nu doar în conducerea întreprinderii sau afacerii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb