Conference League: FCSB, egal în Belgia - CFR Cluj, înfrângere în Turcia

O.D.
Sport / 28 octombrie 2022

Conference League: FCSB, egal în Belgia - CFR Cluj, înfrângere în Turcia

Anderlecht a terminat la egalitate pe teren propriu, cu formaţia FCSB, scor 2-2, în etapa a cincea a grupelor Conference League.

La Bruxelles, Anderlecht a deschis scorul în minutul 36, prin Verschaeren. FCSB a egalat în minutul 60, când Compagno a înscris cu o lovitură de cap. Belgienii au preluat conducerea în minutul 75, la golul lui Vertonghen, însă bucureştenii au egalat rapid, prin Dawa, în minutul 82.

FCSB, cu două puncte în grupa B, nu mai are nici o şansă de calificare în primăvara europeană.

CFR Cluj a pierdut , în deplasare, scor 0-3, meciul cu echipa turcă Sivasspor.

Turcii au deschis scorul prin Yatabare, în minutul 22 şi l-au majorat în minutul 64, când Gradel a şutat şi Janga a deviat balonul în poartă. Yatabare a reuşit dubla în minutul 73.

Sivasspor este pe locul 1 în grupa G, cu 10 puncte, şi s-a calificat pentru primăvara europeană. Pe locurile 2 şi 4 urmează CFR Cluj şi Slavia Praga, cu câte 7 puncte şi Ballkani - 4 puncte.

Ultima etapă din grupe se va juca joi, 3 noiembrie, iar CFR Cluj va întâlni pe Ballkani, pe teren propriu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Domnușe George Becali.Actuala dumneavostra echipa seamana mai mult ca o trupa de circ decat a echipa de fotbal. Multi dintre actualii jucatori ai FCSB,se pot numi orice,numai jucatori de fotbal nu. Sa o luam pe posturi.DAWA,este cel mult un saltimbanc pentru care mingea de fotbal este o necunoscuta. Sare mingea din el ca din perete,iar adversarii,au integritatea corporala pusa in pericol de fiecare data cand se intalnesc cu DAWA. La mijlocul terenului,EDJUMA,joaca de parca ar fi un saltimbanc,se taraste pe teren desi are un fizic impresionant,iar atunci cand alearga zici ca este un cocostarc.COMAN si POPESCU,de cand sau dedulcit la femei,sunt orice in afara de fotbalisti.Colac peste pupaza,aveti un antrenor,despre DICA este vorba,care nu are habar sa aseze echipa in teren,iar jucatori care au costat milioane de euro,joaca numai din talent si fac si ei ce pot,intrucat la orice infrangere,antrenorul,este supermultumit de jocul echipei.O mare vina,o aveti si dumneavoastra,intrucat in afara de doi antrenori,PROTASOV si GALCA,ati adus ca si antrenori decat niste surogate care au doar diploma de antrenori,lipsindu-le cunostintele despre fotbalul modern.Majoritatea jucatorilor adusi de dumneavoastra sunt fotbalisti,insa salariile mari pe care le primesc fac din ei,nu fotbalisti ci niste DANDI de bucuresti care isi permit doar femei care le sucesc mintile.Decat cu antrenori de mana a doua,mai bine angajati un antrenor ADEVARAT,care sa faca echipa sa castige tot in romania,si visul dumneavoastra de a castiga bani din fotbal se va indeplini.Consider,ca in sfarsit v-ati dat singur seama ca sunteti luat de fraier.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb