CONFERINŢĂ DE PRESĂ NATO/ GENERALUL TOD D. WOLTERS: "SUA opresc planurile de a muta 12.000 de soldaţi din Germania"

J.P.
Internaţional / 3 februarie 2021

"SUA opresc planurile de a muta 12.000 de soldaţi din Germania"

Actualizare - SUA nu se mai pregătesc activ pentru mutarea a aproape 12.000 de soldaţi din Germania, punând pe gheaţă o iniţiativă propusă de administraţia Trump în timp ce Pentagonul efectuează o revizuire, a declarat astăzi Tod Wolters.

Planul, care cerea mutarea Comandamentului european al SUA de la Stuttgart în Belgia, restituirea Regimentului 2 Cavalerie Vilseck, cu sediul în Germania în SUA şi o serie de alte mişcări, ar fi fost una dintre cele mai mari repoziţionări de forţe din Europa în ultimele decenii.

"În acest moment, toate aceste opţiuni sunt în aşteptare. Acestea vor fi reexaminaţi", a declarat reporterilor, generalul Comandamentului European al SUA, Tod Wolters.

Secretarul apărării, Lloyd Austin, a început "o revizuire foarte amănunţită" a retragerii propuse, care a fost anunţată în iulie de predecesorul său, Mark Esper, a spus Wolters.

---

Actualizare - Walter: "Ne lovim în continuare de tot felul de provăcări în zona Euro-Atlantică, cum ar fi creşterea capacităţilor ameninţatoare, fuziunea tehnologiilor perturbătoare şi activităţile maligne care pot duce la conflicte armate"

"Aşa cum câţiva dintre voi ştiu, ne lovim în continuare de tot felul de provăcări în zona Euro-Atlantică, cum ar fi creşterea capacităţilor ameninţatoare, fuziunea tehnologiilor perturbătoare şi activităţile maligne care pot duce la conflicte armate. Trebuie să ne păstram controlul şi autoritatea în aceste zone prin metoda tradiţională a misiunilor-execuţie. Trebuie să întărim pilonii războiului modern din secolul 21 prin noi tehnologii, lansarea de noi forţe şi prin îmbunătăţirea strategiei. Modificarea acestor trei aspecte ne pot duce mai aproape de scopul primordial al nostru, şi anume la salvarea de vieţii omeneşti şi păstrarea păcii. Pe uscat aliaţii care împiedică agresiunilie fac parte dintr-un grup special al NATO. Pe mare mai exact în Marea Neagră exerciţiile Nato şi patrulele regulate au facilitata siguranţa graniţelor NATO. Totodată, ne-am întărit poziţia de superioritate în această regiune prin suportul acordat de Georgia şi Ukraina. Poliţia aeriană a primit ajutorul statului canadian şi spaniol. Acest ajutor a fost de cel mai mare ajutor în special în zona României", a mai declarat domnia sa.

---

Actualizare - Tod D. Wolters a început conferinţa prin comemorarea celor care au murit sau au fost afectaţi de COVID-19.

Generalul a declarat: "Vreau să începem prin comemorarea celor care au murit sau au fost afectaţi de COVID-19. Pandemia a modificat multe aspecte ale vieţii noastre dar din fericire micile modificări ale activităţiilor noastre militare au fost legate doar de măsuri medicale . Eforturile şi profesionalismul tuturor aliaţiilor şi partenerilor au dus la posibilitatea continuării activităţiilor defensive pe teritoriul Europei. Scopul principal al acestora este păstrarea păcii. Preocuparea noastră este ca această criză medicală să nu se transforme şi într-o problemă de securitate. Cu toţii ştim că mai avem mult până să se termine această criză."

---

Generalul NATO, Tod D. Wolters, a organizat astăzi o conferinţă telefonică de presă în care a furnizat actualizări cu privire la operaţiunile militare NATO, misiunile, exerciţiile şi capacităţile.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. in 10 ani incepe un razboi frumus pe Glob!

    1. nici un razboi nu e frumos.

      Pentru anumite persoane este foarte frumos,banul sa iasa

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb