Conferinţa regională privind stadiul implementării programului operaţional regional la nivelul regiunii centru

F.A.
Politică / 13 decembrie 2010

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru organizează mâine, în Sala de conferinţe a Hotelului Parc din Alba Iulia, începând cu ora 11.00, a treia ediţie a Conferinţei regionale privind stadiul implementării Programului Operaţional Regional la nivelul Regiunii Centru. La manifestare sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai administraţiei publice locale, ai ONG şi IMM implicaţi în program, arată un comunicat remis redacţiei.

Acum, la aproape jumătatea perioadei de implementare a Programului Operaţional Regional la nivelul Regiunii Centru, în cadrul acestui eveniment se intenţionează reunirea principalilor parteneri semnificativi implicaţi în implementarea programului REGIO în regiune.

"Acest gen de evenimente este organizat pentru a informa toţi actorii implicaţi în derularea programului REGIO, precum şi pentru a se vedea cum evoluează gradul de atragere a fondurilor nerambursabile. Astfel, cetăţenii Regiunii Centru vor afla şi prin intermediul presei locale sau regionale, stadiul de implementare al proiectelor importante care se derulează în regiune. Considerăm că, prin rezultatele la care am ajuns, datorită activităţii susţinute a întregii echipe de experţi ai ADR Centru, regiunea noastră ocupă unul dintre primele locuri pe ţară în ceea ce priveşte gradul în care sunt atrase aceste finanţări. Pentru anii următori, 2011 şi 2012, vom vorbi deja despre un grad crescut de absorbţie a acestor fonduri şi de impactul pe care banii europeni îl au în dezvoltarea regională. Acum, trebuie să ne concentrăm atenţia pe derularea conformă a fiecărui proiect în parte. Am fost atenţi cu perioada iniţială de scriere şi de contractare a proiectelor, dar trebuie să fim şi mai atenţi cu implementarea proiectelor, deoarece numai în acest fel se vor justifica ani şi ani de muncă, consumul unor importante resurse şi investiţiile făcute. Practic, din acest moment începem să vorbim cu adevărat de faptul că diversele proiecte depuse, contractate şi unele chiar finalizate deja, vor genera îmbunătăţirea calitativă a situaţiei economico-sociale şi creşterea nivelului de trai al cetăţeanului", a declarat domnul Simion Creţu, director general ADR Centru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb