Ionuţ Stroe: "Colegii din PSD au uitat de pensionarii militari şi acum inventează scuze"

S.B.
Politică / 10 septembrie

Ionuţ Stroe: "Colegii din PSD au uitat de pensionarii militari şi acum inventează scuze"

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat marţi, despre scutirea de impozitare a pensiilor militare la plafonul de 3000 de lei, că la fel ca toate celelalte, este o idee ce aparţine 100% PNL iar colegii din PSD au uitat de pensionarii militari şi acum inventează scuze şi acuze, informează news.ro.

"De fapt nu s-au gândit la ei niciodată, şi-au dat seama prea târziu şi doar pentru că e campanie electorală", a cpmentat Stroe la acuzaţiile aduse de purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, care îi acuzase pe liberali că au ajuns să inventeze măsuri la care, în realitate, s-au opus în Parlament.

"Colegii din PSD au uitat de pensionarii militari şi acum inventează scuze şi acuze. De fapt nu s-au gândit la ei niciodată. Şi-au dat seama prea târziu şi doar pentru că e campanie electorală", a scris purtătorul de cuvânt al PNL, pe Facebook.

Stroe arată că "scutirea de impozitare a pensiilor militare la plafonul de 3000 de lei, la fel ca toate celelalte, este o idee ce aparţine 100% PNL".

"Este o corecţie, de fapt o reparaţie, pentru sute de mii de beneficiari - pentru că PSD a uitat de aceşti pensionari. PSD nu poate să arate nici măcar o ciornă pe un şerveţel unde ei au propus aşa ceva. Nu există nici un amendament propus de PSD săptămâna trecută în Comisii şi se poate vedea în documentele oficiale. Propunerea PSD nu a existat. Pentru că, dacă ar fi existat, PNL ar fi votat-o imediat, aşa cum a susţinut de la bun început neimpozitarea tuturor pensiilor sub 3000 de lei", subliniază liberalul.

Potrivit lui Stroe, "PSD preferă sloganuri de campanie, în loc de acţiuni şi de susţinerea unor măsuri de bun augur - chiar dacă nu le aparţin, chiar dacă cei din PSD au greşit sau poate aveau ordin politic să uite de ce acele pensii".

"Nu poţi să dezinformezi, doar pentru că e campanie electorală", arată deputatul PNL.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, afirmă, marţi, că liberalii "reacţionează la scorurile politice jenante cu care sunt creditaţi" şi "au ajuns să inventeze măsuri la care, în realitate, PNL s-a opus în Parlament", referindu-se la creşterea pragului de impozitare a pensiilor militare la 3.000 de lei. Reacţia lui Romaşcanu vine după ce deputatul PNL Florin Roman a anunţat că ministrul liberal al Finanţelor, Marcel Ioan Bolos, va pune azi în dezbatere publică un proiect de OUG, prin care creşte de la 2000-3000 de lei plafonul de neimpozitare pentru pensionarii din Armata şi sistemul de siguranţă şi ordine publică, la solicitarea PNL.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb