Connections contribuie la transparentizarea dialogului social prin crearea platforme care monitorizează iniţiativele legislative

G.D.
Companii / 2 august 2022

Bogdan Florea, CEO Connections Consult

Bogdan Florea, CEO Connections Consult

Connections Consult (CC), grup de companii de transformare digitală, listat pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti, contribuie la transparentizarea dialogului social dezvoltând prima platformă care facilitează comunicarea între organizaţii guvernamentale şi societatea civilă printr-un parteneriat cu Confederaţia Patronală Concordia, organizaţie care reprezintă mediul de afaceri la dezbaterile publice de la nivelul Guvernului, al Parlamentului şi ale structurilor de decizie din România, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, prin colaborarea dintre Connections şi Concordia, toate propunerile legislative de la nivel central sunt făcute publice cetăţenilor şi mediului de business, înainte să fie dezbătute şi să devină legi promulgate sau abrogate de organismele statului, pe platforma www.dialogsocial.ro.

Platforma unică şi integrată permite atât consultarea iniţiativelor legislative, cât şi descărcarea documentelor asociate unei iniţiative legislative în original şi în format editabil, dar şi consultarea pe verticală în interiorul structurilor partenerilor de dialog prin tabele comparative cu legislaţia în vigoare versus forma propusă. De asemenea, platforma Dialog Social este un loc de dezbatere virtual a poziţiilor firmelor şi ONG-urilor faţă de proiectele de acte normative şi orice alte subiecte din viaţa publică, care ulterior sunt susţinute în Parlament de reprezentanţi ai Concordia, ai sindicatelor, patronatelor şi societăţii civile, subliniază sursa citată.

"Suntem încântaţi să colaborăm cu un partener cu iniţiative benefice pentru societate cum este Confederaţia Patronală Concordia şi ne bucurăm pentru oportunitatea de a contribui la transparentizarea relaţiei dintre stat şi societatea civilă. Prin dezvoltarea platformei Dialogsocial.ro, este asigurată o comunicare transparentă şi eficientă între organismele statului reprezentanţii mediului privat, al angajatorilor şi ONG-uri, o colaborare de care România are nevoie. Cu scopul de a fi instrument interactiv de luare a deciziilor pentru a promova un dialog sănătos între părţile implicate, această platformă unică reprezintă cea mai digitalizată modalitate de legătură între stat şi societatea civilă în privinţa dialogului social", declară Radu Marcu, Software Chief Operating Engineer la Connections Consult.

Pentru dezvoltarea platformei au fost folosite tehnologii moderne şi funcţionalităţi de automatizare pentru a monitoriza în timp real iniţiativele legislative şi pentru a oferi acces facil utilizatorilor în portal, dar şi pentru o navigare uşoară şi intuitivă pe site. Platforma, care este unică în România, a fost creată de o echipă formată din cinci specialişti în dezvoltare software, management de proiect şi analiză de business.

"Ne implicăm constant în proiecte care favorizează evoluţia societăţii şi care îmbunătăţesc viaţa cetăţenilor şi dezvoltă mediul de business. Avem portofoliu numeroase proiecte care le permit companiilor să concureze mai eficient în industriile în care activează şi ne dorim să fim parteneri în crearea a cât mai multor proiecte care să deservească publicului larg, dar în mod deosebit în domeniul public unde nevoia de digitalizare este tot mai mare. Procesul de digitalizare este tot mai accelerat în România, fiind tot mai greu de evitat automatizarea operaţiunilor într-o afacere şi optimizarea tuturor proceselor", punctează Bogdan Florea, CEO Connections Consult, se menţionează în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb