Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea Elgan Automotive de către Globalworth Real Estate Investments Limited

A.G.
Ziarul BURSA #Internaţional / 11 aprilie 2017

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Globalworth Real Estate Investments Limited a preluat Elgan Automotive KFT SC şi Elgan Automotive SRL, potrivit unui comunicat al instituţiei.

Autoritatea de concurenţă precizează că a evaluat operaţiunea de concentrare economică din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind concentrările economice.

"Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa naţională sau pe o parte a acesteia", se spune în comunicat, potrivit Agerpres.

Globalworth Real Estate Investments Limited este o societate de investiţii integrată axată pe achiziţionarea, dezvoltarea şi gestionarea activelor imobiliare în Europa, cu accent pe România. Principalul obiect de activitate constă în cumpărarea, vânzarea, închirierea de imobile şi alte activităţi imobiliare. Globalworth Real Estate Investments Limited, prin intermediul filialelor sale, este proprietar al unui portofoliu imobiliar format din 15 investiţii, toate situate în România. Portofoliul este format în principal din clădiri de birouri clasa A, urmate de segmentul rezidenţial şi de segmentul industrial. Cu excepţia unui parc industrial situat în Timişoara, toate activele sunt situate în Bucureşti.

Elgan Automotive KFT este o întreprindere înfiinţată cu unicul scop de a dezvolta şi de a închiria întreprinderii SC Dacia Automotive SA o facilitate industrială construita în conformitate cu cerinţele chiriaşului. Obiectul de activitate al Elgan Automotive KFT constă în servicii de management imobiliar prestate pe baza de onorariu sau contract.

Elgan Automotive KFT deţine 100% din capitalul social al SC Elgan Automotive SRL, întreprindere care are în proprietate terenul pe care se afla activul denumit Depozitul Dacia, şi care a încheiat un contract de închiriere pe termen lung cu SC Dacia Automotive SA.

Consiliului Concurenţei menţionează că decizia va fi publicată pe site-ul instituţiei după ce vor fi eliminate informaţiile cu caracter confidenţial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb