Consiliul Judeţean Cluj va demara licitaţia de execuţie pentru Centrul Integrat de Transplant Cluj

S.B.
Miscellanea / 18 februarie 2022

Consiliul Judeţean Cluj va demara licitaţia de execuţie pentru Centrul Integrat de Transplant Cluj

Consiliul Judeţean Cluj anunţă, vineri, că a fost eliberată Autorizaţia de Construire pentru Centrul Integrat de Transplant din Cluj-Napoca, informează news.ro.

Urmează ca, în maxim două luni, Consiliul Judeţean Cluj să scoată la licitaţie execuţia efectivă a acestui important obiectiv medical, unic în România şi sud-estul Europei. Investiţia va fi demarată pe un teren în suprafaţă de peste 74.000 mp, situat în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca. Cu o valoare estimată la cca. 200 de milioane euro, proiectul viitorului Centru Integrat de Transplant Cluj este inclus la finanţare pe fonduri europene prin intermediul PNRR.

"Astăzi, 18 februarie 2022, a fost eliberată Autorizaţia de Construire pentru Centrul Integrat de Transplant din Cluj-Napoca. Urmează ca, în maxim două luni, Consiliul Judeţean Cluj să scoată la licitaţie execuţia efectivă a acestui important obiectiv medical, unic în România şi sud-estul Europei", a transmis CJ Cluj, într-un comunicat oficial.

"Ţelul meu este ca până la finele anului să fie demarată execuţia efectivă. Dacă lucrurile merg bine, în circa trei ani de zile, construcţia Centrului Integrat de Transplant va fi finalizată", a afirmat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Această investiţie, care va poziţiona Clujul pe harta extrem de puţinelor centre de transplant multiorgan din Europa, va fi demarată pe un teren în suprafaţă de peste 74.000 mp, situat în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, Str. Haşdeu nr. 6.

Clădirea spitalului va cuprinde 12 săli de operaţie şi chirurgie, zone de Imagistică şi U.P.U., laboratoare, unitatea de transfuzii şi recoltare sânge, cabinete medicale şi săli de cercetare, saloane, heliport, etc. De asemenea, va avea un număr de 280 de paturi pentru pacienţi.

Cu o valoare estimată la cca. 200 de milioane euro, proiectul viitorului Centru Integrat de Transplant Cluj este inclus la finanţare pe fonduri europene prin intermediul PNRR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb