CONSILIUL NAŢIONAL AL ELEVILOR: "Trebuie să ne pregătim pentru aplicarea scenariului roşu în toată ţara"

J.P.
Miscellanea / 8 octombrie 2020

"Trebuie să ne pregătim pentru aplicarea scenariului roşu în toată ţara"

Consiliul Naţional Elevilor consideră că este "extrem de important" ca şcolile să înceapă pregătirile pentru tranziţia la educaţie exclusiv online, "scenariu care pare din ce în ce mai probabil" în contextul creşterii numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, conform Agerpres.

"Acesta e momentul pe care toţi îl anticipam cu teamă: creşterea rapidă, incontrolabilă, a numărului de cazuri şi apariţia acestora inclusiv în unităţile de învăţământ. Facem apel la autorităţi, cu precădere la Ministerul Educaţiei şi Cercetării, la primari şi la directorii unităţilor de învăţământ, să ia toate măsurile care se impun pentru a garanta faptul că tranziţia la educaţia exclusiv online poate fi făcută oricând, dacă va fi nevoie. Sănătatea elevilor şi a profesorilor trebuie să aibă prioritate!", a declarat Rareş Voicu, preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor.

Potrivit CNE, pentru mulţi elevi, lipsa materialelor de protecţie sanitară oferite de către autorităţi "şi-a spus cuvântul", aceştia aflându-se în imposibilitatea de a participa la cursurile fizice, întrucât "nu îşi pot permite" procurarea măştilor şi a dezinfectanţilor în fiecare zi.

"În aceeaşi notă, pentru elevii care urmează cursurile de la distanţă, fie din cauza faptului că se află într-o grupă de risc, fie pentru că şcoala lor este încadrată în scenariul galben sau roşu, absenţa dispozitivelor conectate la internet reprezintă un impediment major în garantarea accesului la educaţie. (...) Din aceste motive, considerăm că este extrem de important ca şcolile să înceapă pregătirile pentru tranziţia la educaţie exclusiv online, scenariu care pare din ce în ce mai probabil, de pe o zi pe alta", mai susţine CNE.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Demisia, urgent. Țara este praf, elevii sunt in pericol real de tip ideologic, neo-marxist, satanist, fiind îndepărtați forțat de Dumnezeu și regia creștină. Li se induce un subconștient noua religie a FIAREI, adică să uite că sunt frunte divine care nu pot fi controlate electronic și biometric.

    1. ok. Demisia iti este acceptata.

    Demisia doamnei ministru care a tot insistatpentru reluarea învățământului face to face! Se putea anticipa ușor ca așa ceva nu este posibil. Este adevărat ca tabletele și calculatoarele sunt scumpe dar se puteau folosi telefoanele mobile cuplate cu manuale..din cauza unei decizii greșite am infectat inutil mii de profesori de care s-ar putea sa avem mai târziu mare nevoie!

    1. cine este asta și pe cine reprezintă ?

      in curtea scolii la ora 20:20 pot da bea și să asculte manele să facă gălăgie ,dar la școală ba .oricum 75 % sunt aurolaci , analfabeți funcționali , singurul lucru pe care îl diorrsc este că toți elevii sa devină analfabeți  

      Asa ca tine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb