Constantin: "Majorarea cu 5% a salariilor personalului din instituţiile publice nu se va aplica celor care au beneficiat de majorări"

T.B.
Macroeconomie / 21 decembrie 2023

Constantin: "Majorarea cu 5% a salariilor personalului din instituţiile publice nu se va aplica celor care au beneficiat de majorări"

Majorarea cu 5%, de la 1 ianuarie 2024, a salariilor personalului din instituţiile publice nu se va aplica categoriilor de bugetari care au beneficiat de majorări salariale în cursului anului sau care au normative separate, cum ar fi domeniul Educaţiei, conform unui proiect de ordonanţă de urgenţă discutat în şedinţa de guvern, joi, în primă lectură, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Mihai Constantin, conform agerpres.

Potrivit sursei menţionate, "Pot să vă dau acum o informaţie, s-a vehiculat majorarea cu 5% a salariilor personalului din instituţiile publice, acest procent de majorare nu se va aplica celor care au beneficiat în acest an de majorări salariale sau care au normative separate, cum ar fi domeniul Educaţiei. Mă mai gândesc şi la cel juridic, care are un procedeu administrativ prin care şi-au majorat salariile şi mai sunt şi alte domenii, ANAF-ul, dacă nu mă înşel, şi CNAS-ul. Aceste categorii de bugetari nu vor beneficia de această majorare, care, însă, se va aplica de la 1 ianuarie celorlalţi bugetari. Este un principiu luat astăzi în discuţie şi proiectul va intra spre aprobare în anul acesta într-o şedinţă ulterioară de Guvern", a declarat Mihai Constantin, joi, într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb