Constantin Popovici, locul 2 la concursul de sărituri desfăşurat la Causeway Coast

O.D.
Sport / 22 iulie

Constantin Popovici, locul 2 la concursul de sărituri desfăşurat la Causeway Coast

Sportivul român Constantin Popovici s-a clasat pe locul secund, în weekend, la concursul de sărituri în apă de la mare înălţime desfăşurat la Causeway Coast, în Irlanda de Nord, în etapa a patra a circuitului Red Bull Cliff Diving.

Cei mai buni 24 de săritori de la mare înălţime din lume, la masculin şi feminin, au sărit mai întâi în apele Atlanticului de pe celebrele stânci pe care se află legendarul castel Kinbane, unde s-au filmat unele dintre cele mai spectaculoase scene din serialul Urzeala Tronurilor, după care în manşele finale au urcat pe platforma construită în portul din Ballycastle.

România a fost reprezentată doar de Constantin Popovici, Cătălin Preda nefiind încă refăcut complet după accidentarea de la Boston.

Pentru primele două sărituri din concurs, efectuate direct de pe stânci, Constantin Popovici a primit 67,2 puncte, respectiv 82,25 puncte, iar la jumătatea competiţiei ocupa locul 3 în clasamentul general.

Cu cea de-a treia săritură, campionul de anul trecut a mai urcat o poziţie, iar pentru marea finală, Constantin Popovici a ales o săritură cu un grad de dificultate de 5,7 (din 6,6 maximum posibil) pentru care a primit 131,1 puncte. Cu un total de 395,55 de puncte, Popovici a obţinut argintul şi s-a apropiat la un singur punct de liderul competiţiei.

Victoria a revenit britanicului Aidan Heslop, cu 441,65 puncte, podiumul fiind completat de americanul James Lichtenstein, cu 281,35 puncte.

După victoriile de la Atena şi Polignano a Mare şi locul secund din Irlanda de Nord, Constantin Popovici are 58 de puncte în clasamentul general al circuitului Red Bull Cliff Diving şi a recuperat aproape toate punctele pierdute în etapa de la Boston unde s-a clasat doar pe locul 11 din cauza unei accidentări.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb