Contrar aşteptărilor lui Biden, OMS admite că testele PCR pot da rezultate fals-pozitiv

J.P.
Internaţional / 21 ianuarie 2021

Contrar aşteptărilor lui Biden, OMS admite că testele PCR pot da rezultate fals-pozitiv

La o oră după ce Biden a depus jurământul, OMS admite că testarea PCR la rate de amplificare ridicate modifică valoarea predictivă a testelor şi are ca rezultat un număr imens de rezultate fals-pozitive, relatează Zerohedge.

Activiştii antivaccin Del Bigtree şi Joe Mercola promovează mitul "casedemia" care susţine că dezvoltarea masivă a cazurilor de COVID-19 raportate este un artificial al testării PCR crescute şi fals pozitive datorită unui prag prea sensibil al testului. Aşa cum au făcut-o de multe ori pentru alte vaccinuri şi boli care pot fi prevenite prin vaccinare, simplifică şi exagerează foarte mult o controversă ştiinţifică pentru a pune la îndoială amploarea şi mortalitatea pandemiei.

Sursa citată reaminteşte că "pragurile ciclului" (Ct) sunt nivelul la care testul de reacţie în lanţ al polimerazei (PCR) utilizat pe scară largă poate detecta o probă de virus COVID-19. Cu cât numărul de cicluri este mai mare, cu atât este mai mică cantitatea de încărcare virală din eşantion; cu cât ciclurile sunt mai mici, cu atât virusul a fost mai răspândit în eşantionul original.

Numeroşi experţi epidemiologici au susţinut, conform Zerohedge, că pragurile ciclului sunt o măsură importantă prin care pacienţii, publicul şi factorii de decizie pot lua decizii mai informate cu privire la cât de infecţioasă şi / sau bolnavă ar putea fi o persoană cu un test COVID-19 pozitiv. Cu toate acestea, după cum raportează JustTheNews, departamentele de sănătate americane nu reuşesc să colecteze aceste date.

Încă din octombrie, o parte din presa americană a tras semnale de alarmă în legătura cu "casedemiei" COVID-19 şi realitatea tulburătoare a testelor PCR cu prag de ciclu înalt care pot duce mai uşor la rezultate fals pozitive. Stacey Lennox, de la PJMedia, spunea atunci:

"Biden va emite standarde naţionale, cum ar fi barierele din plexiglas din restaurantele despre care a vorbit în timpul dezbaterii, şi va pune presiune pe guvernatori să implementeze obligativitatea măştii folosind pârghia financiară a guvernului federal. Unele hack-uri de la CDC sau FDA vor emite noi îndrumări, reducând Ct-ul pe care îl folosesc laboratoarele, iar cazurile vor începe să cadă în mod magic. În realitate, schimbarea va elimina doar testele pozitive false, dar majoritatea americanilor nu vor şti asta. Aceştia îl vor vedea pe "Uncle Joe" (adică Joe Biden) ca pe un erou, chiar dacă actorii din domeniul sănătăţii sunt cei care ar fi trebuit să rezolve problemă cu testele de care au fost conştienţi de luni de zile."

Aceste premoniţii au fost corecte, relatează Zerohedge, deoarece la mai puţin de o oră după învestirea preşedintelui Biden, OMS a confirmat.

În luna august a anului trecut, New York Times a publicat un articol în care se afirma că până la 90% din testele COVID-19 din trei state nu erau indicative ale bolii active. Cu alte cuvinte, testele amplificau proba de prea multe ori astfel că detectau şi resturi virale incapabile să provoace infecţie sau să fie transmise mai departe. Aceasta amplificare se datora numărului de praguri ciclice (Ct) al testului PCR prea mare.

Laboratoarele din Statele Unite foloseau un Ct de 37-40. Epidemiologii intervievaţi la acea vreme au spus că un Ct de aproximativ 30 este probabil mai potrivit. Acest lucru înseamnă că standardele de testare COVID-19 ale Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (CDC) pentru testul PCR ar prelua un număr excesiv de fals pozitivi. Raportul ziarului The Times a menţionat că propriile date ale CDC au sugerat că PCR nu poate detecta virusul viu la peste 33 de Ct.

Cu toate acestea, un document de instrucţiuni de testare PCR de la CDC, care a fost revizuit de cinci ori începând cu 13 iulie 2020, a specificat testarea şi interpretarea testului folosind un Ct de 40.

Cu puţin timp înainte de publicarea articolului New York Times, CDC şi-a revizuit recomandările de testare COVID-19, spunând că ar trebui testaţi doar pacienţii simptomatici. Mass-media a înnebunit, iar dr. Fauci s-a dus peste tot la televizor spunând că nu face parte din decizia de a modifica standardele de testare:

"Sunt îngrijorat de interpretarea acestor recomandări şi mă tem că va oferi oamenilor ipoteza incorectă că răspândirea asimptomatică nu este de mare îngrijorare. De fapt este. "

Deci, desigur, dr. Fauci a vorbit, iar liniile directoare au revenit la testarea tuturor, tot timpul, cu un test suprasensibil.

Ideea că răspândirea asimptomatică a fost o problemă din august a fost doar una dintre multele minciuni pe care le-a spus dr. Fauci. La începutul pandemiei la sfârşitul lunii ianuarie, el a spus:

"Singurul lucru pe care oamenii trebuie să-l realizeze din punct de vedere istoric este că, deşi există o anumită transmisie asimptomatică, în toată istoria virusurilor respiratorii de orice tip, transmiterea asimptomatică nu a fost niciodată motorul focarelor. Conducătorul focarelor este întotdeauna o persoană simptomatică. Chiar dacă există o persoană asimptomatică rară care ar putea transmite, o epidemie nu este condusă de purtători asimptomatici."

Nu există nici un singur studiu sau meta-analiză care să difere de evaluarea iniţială a lui Fauci.

La o oră de la inaugurarea lui Joe Biden şi semnarea unui ordin executiv prin care se impun măşti pe toate proprietăţile federale, OMS a trimis o notificare profesioniştilor de laborator în privinţa folisirii testul PCR, mai relatează sursa citată. În notificare scria:

-Ghidul OMS Testarea diagnosticului pentru SARS-CoV-2 afirmă că este necesară o interpretare atentă a rezultatelor pozitive slabe (1).

-Pragul ciclului (Ct) necesar pentru detectarea virusului este invers proporţional cu încărcătura virală a pacientului.

-În cazul în care rezultatele testelor nu corespund cu prezentarea clinică, un nou specimen ar trebui prelevat şi retestat utilizând aceeaşi tehnologie NAT sau diferită.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. pai si inventatorul testului PCR a afirmat public ca testul creat de el nu e adecvat detectarii virusului Corona ... a zis ca exista riscul unui numar inalt de cazuri fals-pozitive.

    Ideea centrală e că s-au luat măsuri totalitare la adresa drepturilor omului pe un test construit din condei să dea rezultate cum pică mai bine guvernului mondial totalitar care conduce planeta.

    In medicina, la un test de laborator, ești bolnav sau sănătos în funcție de cum te incadrezi între limitele unui interval stabilit de niste băieți într-un loc obscur.  

    Devine evident că nu întâmplător s-a exagerat semnificația testului RT-PCR, ci a servit unor scopuri politice evidente. Din acest motiv lucrurile doar se constată, nu se ia nicio măsură de a reevalua cumva metoda de testare, de a stabili alte praguri.

    Unii au mâncat carantină pe pâine, pe baza acestor teste, alții au fost internați cu forța în spital ca pe timpul lu Hitler, iar alții s-au ales cu dosare penale din cauză că, deși nu erau bolnavi de nimic clar, au zădărnicit combaterea ... 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb