CONTROALE LA CLUBURILE DIN CENTRUL VECHI: Au fost date amenzi în valoare de peste 20.000 de lei

M.I.
Miscellanea / 2 martie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Peste 80 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au făcut controale la cluburile din Centrul Vechi al Capitalei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, fiind date amenzi în valoare de peste 20.000 de lei.

"În noaptea de 01/02 martie a.c., peste 80 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au desfăşurat controale la mai multe cluburi din perimetrul Centrului Vechi. S-a verificat legalitatea funcţionarii acestor societăţi comerciale, legalitatea actelor de comerţ şi existenţa autorizaţiilor necesare funcţionării. Pentru nereguli legate de casele de marcat, de respectarea legii privind paza bunurilor şi protecţia persoanelor au fost aplicate sancţiuni contravenţionale in valoare totală de peste 20.000 lei", anunţă Poliţia Capitalei, conform News.ro.

De asemenea, în zilele următoare, reprezentanţii mai multor societăţi comerciale urmează să prezinte documentele care nu au fost găsite la punctele de lucru.

"În funcţie de datele ce au rezultat în urma acestor verificări, documentele vor fi prezentate Inspectoratului Teritorial de Muncă, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului şi Serviciilor de Investigarea Criminalităţii Economice şi de Ordine Publică din Poliţia Capitalei", precizează poliţiştii.

În toate cluburile verificate au fost constate abateri de la legislaţia fiscală şi cea privind autorizaţiile necesare funcţionării.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb