CONTROVERSE ÎN SENAT PE LEGEA DĂRII ÎN PLATĂ Cătălin Boboc: "Raportul favorabil a fost înaintat Plenului Senatului"

Andrei Stan
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 23 februarie 2016

Cătălin Boboc: "Raportul favorabil a fost înaintat Plenului Senatului"

Actualizare Cătălin Boboc: "Singura posibilitate ca raportul să se întoarcă la comisiile de specialitate ar fi ca Plenul Senatului să hotărască în acest sens"

Raportul favorabil al legii dării în plata a fost înaintat Plenului Senatului unde urmează să fie supus votului, scrie senatorul PNL Cătălin Boboc, pe pagina personală de Facebook.

"Comisia juridicā a Senatului, pe care eu o conduc, şi Comisia economică au dat raport favorabil asupra Legii referitoare la darea în plata a unor imobile în vederea stingerii obligaţiilor asumate prin credite, că urmare a cererii de reexaminare transmise de Preşedintele României", a spus senatorul liberal.

Potrivit acestuia, raportul favorabil a fost înaintat Plenului Senatului unde urmează să fie supus votului.

"Noi, liberalii, ne-am pronunţat favorabil asupra acestei legi. Singura posibilitate ca acest raport să se întoarcă la comisiile de specialitate ar fi că Plenul Senatului să hotărască în acest sens", a subliniat acesta.

(A.L.)

----------------

Actualizare 16:51 Senatorul PNL Cătălin Boboc: "Am trimis raportul la Biroul Permanent al Senatului"

Cătălin Boboc, preşedintele Comisiei Juridice din Senat, ne-a spus că raportul pe marginea Legii dării în plată, a fost întocmit de comisiile reunite (Juridică şi Economică) şi depus în această dimineaţă la Biroul Permanent.

(E.O.)

-----------

Actualizare 16:33 Senatorul Bota: "Raportul încă nu a sosit la plen"

Senatorul PSD Sorin Bota ne-a declarat acum câteva minute că, de fapt, raportul Comisiei Juridice din Senat nu a fost retras, ci nu a ajuns încă în plenul Senatului, nefiind trimis de Comisie.

(E.O.)

----------

Gheorghe Piperea: "Din acest moment cred că putem pune cruce Legii dării în plată"

Raportul comisiei juridice a Senatului, favorabil Legii dării în plată, a fost retras, anunţă avocatul Gheorghe Piperea, pe pagina sa de Facebook, acesta fiind de părere că, începând de acum, "putem pune cruce Legii dării în plată".

Potrivit avocatului, raportul nu se va mai discuta mâine în plen.

"Se reia discuţia în comisii peste două săptămâni. Cel care, acum câteva minute, a făcut public acest anunţ, la Radio România Actualităţi, este un anume senator Bota, de la PSD. Dar raportul nu putea fi retras fără acceptul preşedintelui comisiei juridice, domnul Boboc, PNL. Deci «treaba» este transpartinică. Lobby-ul intens al BNR a lovit unde trebuie", a scris avocatul pe Facebook.

Gheorghe Piperea mai consideră că "din acest moment cred că putem pune cruce legii dării în plată, aşa cum am construit-o eu şi cum a promovat-o intens domnul Zamfir".

Avocatul conchide: "A fost un vis frumos".

Săptămâna trecută, Legea dării în plată a fost aprobată de comisiile de specialitate din Senat.

Opinia Cititorului ( 120 )

  1. Solutia este strada! Tot ce misca in tara asta trebuie controlat de banci si BNR? Daca inainte de alegeri asta se doreste, atunci sa iesim in strada!!!

    1. Iesi in strada, te tine cineva inchis in casa? :))))))))))))

      Da

      Asa, asa. Mobilizati-va, cu putin noroc strangeti vreo 30 :))))

      [...] ma opreste, sta [...] si rumega in gura legea darii in plata:))))))

      Da? O sa ii spun sa te lase sa iesi in strada ca un mare "luptator" ce esti? :))))

      prafkarcaletos, ce spui de vreo 30 care sa-ti umplem zonele prin care emiti tu parerile:))))))) iti place, iti place, stiu ca-ti place nebunule

      prafkarcaletos, nu o deranja inca, inca putin sa o termine.... de analizat , si o sa ies in strada ca un luptator satisfacut:)))))

      Ba, n-am asemenea bucurii, dar tu vad ca stii bine zonele, pe semne esti plin de experienta:)))In loc sa imi multumesti ca iti ofer prilej sa postezi si sa incasezi o felie mai mare din aia 2% furati de la creduli, tu ma injuri.:)))

      prafcarcletosaane, nu te injur puiule, iti dau UE. Apropo cand emiti astfel de gandiri, o faci cu partea de jos? Nu de alta, dar seamana a eliminare de materie fecala in wc:)))

      Vad ca ai experienta in "analizat mame". Probabil ca ai vazut in casa cand erai mic.

      Ba nu, le emit pe dovezi. Intelegi? Da tu UE cui vrei, deocamdata voi ati luat UE de nu puteti s-o duceti:))))Vezi ca te dai la mine nebunule, ce e aia cu "puiule", te crezi la tine la ACCEPT?

      Bai prieteni de la BURSA. De ce cenzurati frate comentariile astora. Lasati-i oameni buni sa vada toata lumea ce fel de oameni sunt. Eu inteleg ca nu "suportati" cuvintele obscene, dar fiintele astea prin definitie sunt obscene. Astia care vantura prin public amaratii care s-au sinucis dar carabanesc bani de la aia care sunt in aceeasi situatie.

      Acum nu-l bestelesti si pe [...] Piperea, cand a fost prins din nou cu minciuna? :))) Sau ti-e frica sa nu iti taie din salariu?

    Huoooooooo ne vedem la alegeri....

    1. Hooo, baiete. Daca se dovedeste ca Bota si Boboc au dreptate si Piperea a mintit, asa cum a mai facut-o de o mie de ori, ai curaj sa il huidui pe contopistul mincinos? :)))))))

    ANPC ce zice cel national , european.

    Acum inteleg de ce bancherii nu au iesit la presa- tv; au umblat cu vorba in parlament. 

    Tara europeana, democratie. 

    Cred ca cei care s-au stins in 89 se rasucesc. 

    Bnr mai da licente bancilor ca Volksbank si recomanda tinerilor sa ia credit cu 5% te rog frumos. 

    Tara tuturor posibibitatilor.

    Parlamentari ruuuuuuusine ! 

    1. Ce vorbesti de civilizatie bambilica? In ce tara ai mai vazut tu legi analizate in parlament cu brigazi de presiune in spate, cu handicapati care-si imboldeau nevestele"plangi fa, sa vada lumea ca esti amarata"? Zi tu un nume de tara. De ce va mirati acum? Lasa-i tu pe aia morti la revolutie, nu va mai jucati voi cu memoria lor ca sa va iasa voua si borfasilor vostri socotelile.

      Intre timp v-a luat pe voi, daca se elibereaza poate ma ia si pe mine, asta ramane de vazut :)))

      Nu iti sta in gat painea care o bagi zilnic in gura ca au murit cativa oameni prin sinucidere pentru legile nedrepte din tara?

      Voua nu va sta painea din aia 2% jecmaniti prin "asociatii" de la oameni care sunt in aceeasi situatie cu aia care s-au sinucis si pe care ii purtati cu vorba de vreo 2 ani?

      2 % te intereseaza din besina? Cand e vorba de viata oamenilor?

      Ti-i las tie sa iei suta la suta ca esti "amarat" si ai nevoie.

    Asta e tara in care traim, pacat de copii nostril... BNR nu a intervene pentru noi care imbracam copii de la second hand si mananca paine si cartofi, ca noi sa putem achita ratele sa nu ne trezim in strada.Rusine BNR , RUSINE PARLAMENTARIII.

    Va rog frumos iesiti cu o declaratie.

    Bnr, Arb vreu un comunicat 

    1. Nu mai este cazul. E CLAR! PSD a pierdut alegerile.Sunt niste dobitoci care nu merita sa conduca tara!Nu au inteles nimic, nu au invatat nimic.La gunoi cu ei!

      Nu mai este cazul. E CLAR! PSD a pierdut alegerile.Sunt niste dobitoci care nu merita sa conduca tara!Nu au inteles nimic, nu au invatat nimic.La gunoi cu ei!

    Logic la cat lobby au facut bancile in fiunte cu nr sa gasit un parlamentar bota sa puna botu acolo unde trebuie si sa retraga avizu !

    Ce cruce ? e dosaru revolutiei de acuma, povesti, teroristi, lobby-sti !

    Predestinat bota asta ... de la psd ? 

    Daca are curaj.

    Sentinta de la Otp nu a avut voie sa o puna in practica. 

    Bnr esti pentru profit chiar daca au murit oameni din cauza bancilor?

    Dupa ce l-au condamnat pe un batran de 90 de ani ca a facut ce a facut in puscariile Ceausiste cand mor , innebunesc oameni, rabda foame... ? 

    Dragnea a iesit acum o saptamana si a zis ca nu ii place cum s-a votat prima data, ca a fost manipulat.

    Votul in comisii a fost strans. 

    Practic, acum s-a mai cumparat timp ca sa se mai treaca unul-doi in barca bancilor.

    In acelasi timp, insa, e posibil ca Piperea sa joace si un oarecare joc de imagine, ca sa aduca presiune publica suplimentara. Teoretic, retragerea raportului nu inseamna neaparat ca legea va fi macelarita (desi cam la asta ne asteptam). Dar e de datoria lui Piperea sa puna presiune mediatica, ca doar el a initiat aceasta lege. 

    BNR este mai puternica decat Presedintele acestei tari si decat Parlamentul. Presedintele, ales de noi, a intors legea, dupa ce l-au speriat sefii bancilor. Parlamentarii si-au retras avizul favorabil dupa ce, practic, dadusera de 2X aviz favorabil legii. parlamentarii sunt si ei alesi de popor. BNR-ul, o institutie nealeasa democratic, care nu raspunde nimanui este cea care face legea in tara asta. Presedinte, parlamentari, ati dat dovada de servilitate si ca BNR va comanda. jalnic

    1. Cred ca si presedintele si parlamentarii merg dupa ldp.

    Ca au gasit un plastic in el.

    Europa de Est nu ii intereseaza ca sunt niste brute cum ar zice unii. 

    Bancile in Vest au grija de imaginea lor in Est nu conteaza imaginea bani sa iasa. 

    Europa unita?

    La un simplu baton se vede diferenta intre oameni din lumea a III-a si ceilalti; atunci ce sa mai vorbim de produse bancare? 

    1. PSD a avut puterea sa schimbe ceva pt romani. Dar si-au batut joc din nou.Sa vedem cine dracu mai voteaza PSD.

    Se discuta maine sau nu?

    1. Da, da, se discuta. Du-te la parlament cu o cutie de servetele ca nu incep pana nu apari tu:))))

      Eu merg dar tu mergi la Davos cu coate goale?

      Da' de unde. Merg si eu la "Wolksiobank" si rezolv problema.

      Iti doresc din tot sufletul sa ceri un ajutor de stat, experienta aveti; nu uita de bail-in.

      "WolksiobanK" du-te si lasa-ne ! Sfatuieste-l pe nentu Piperea sa nu mai minta ca un ordinar :))))

    Parlamentari cumparati, postaci plătiți de banci .Așa e Romania.

    1. Mincinosi care jecmanesc amaratii promitandu-le marea cu sarea, postaci platiti din banii credulilor. Asa e in GCCC

    "ACTUALIZARE 16:33 Senatorul Bota: "Raportul încă nu a sosit la plen"

    Senatorul PSD Sorin Bota ne-a declarat acum câteva minute că, de fapt, raportul Comisiei Juridice din Senat nu a fost retras, ci nu a ajuns încă în plenul Senatului, nefiind trimis de Comisie. "

    Din asta ce sa se inteleaga? Ca Piperea e un mincinos si un lansator de fumigene? :)))) Cu astfel de oameni care mint la secunda se vor date legi? :)))) 

    1. Am o cheie de 10 si una de 13, hai te rog sa iti strang surufele.

      Hai te rog invata sa scrii si pe urma apuca-te de strans "surufuri"

      Ai unghiul de fuga cam mare.

      Eh, asta e. Fiecare dupa posibilitati, voi cu 2%, altii cu ce pot, ce vrei, capitalism !

      Noul capitalism din 2007.

    Boboc nu mai vede alt mandat de politician indiferent de ce implica asta.gata cu javrele ordinare din PNL si PSd.Ori luptati pentru noi ori afara din structurile statului unde vrem oameni ca Zamfir si Piperea.

    1. E PREA TARZIU MAN.S-AU FACUT DEJA CARTILE.

      Boboc nu are nici o vina. Uite ce scrie pe pagina lui de Facebook:

      "Comisia juridicā a Senatului, pe care eu o conduc, si Comisia economica am dat raport favorabil asupra Legii referitoare la darea in plata a unor imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite, ca urmare a cererii de reexaminare transmise de Presedintele Romaniei. 

      Acest raport favorabil a fost inaintat Plenului Senatului unde urmeaza sa fie supus votului. 

      Noi, liberalii, ne-am pronuntat favorabil asupra acestei legi. 

      Singura posibilitate ca acest raport sa se intoarca la comisiile de specialitate ar fi ca Plenul Senatului sa hotarasca in acest sens. 

      Atasez mai jos copia acestui raport si adresa de inaintare."

      Cu alte cuvinte contopistul Piperush e un golan care nu stie decat sa lanseze minciuni si sa verse galeti de rahat in capul altora. Nu e Boboc de vina ca Piperashul e un mincinos notoriu. :))) 

      Deja ai intrecut masura. Daca astea din Parlament nu stiu ce fac, cand si unde trimit ceva, nu insemna ca noi, romanii suntem prosti, insemna ca parlamentarii nu prea stiu pe ce lume traiesc. Piperea a avut anumite date si a vorbit in cosecinta. Ai priceput?

      Astia din Parlament stiau exact ce fac. Raportul era trimis de dimineata cu ore bune inainte ca micul plimbator de hartii sa lanseze minciuna pe piata. :))))

      Ai o logica de ma sperii! Nu era oare mai avantajos pentru Piperea sa anunte o victorie?

      Nu. Daca vrea sa agite spiritele, sa puna din nou presiune pe vot ca in comisii, agita idiotii prin minciuni ca sa ii atate. ;) Daca spunea ca totul e roz, nu se mai framantau nici postacii si nici credulii care vireaza banii la Parakletos, GCCC, AURSF si alte "organizatii" din astea super-cinstite. Ghinionul lui e ca nu prea il duce capul si a fost prin cu minciuna. S-a facut de rahat si nu are nici macar bunul simt sa isi ceara scuze pentru dezinformare. Dar la felul in care au fost prinsi cu minciuna alti doi zavragii pe numele lor Voivozeanu si Zamfir, ce ne mira acum ca le calca si asta pe urme?

      De ce ai spuma la gurita?

      Foloseste un servetel. 

      El o avea spume dar voi si Piperea aveti altceva care necesita hartie igienica. O recomand pe aia de Adjud, e aspra, abraziva, la cat rahat ati mancat pana acum iese greu murdaria.

      Mai sa fie, de cand parlamentarii noastri tin cont de vocea poporului?! Ca pana acuma am vazut ca fac doar ce le spun lobisti bancari.

      Baiete, las-o ca macane. La momentul la care Piperea venea cu minciuna, Bota facuse deja declaratia public, era postata pe siteul SRR, nu spusese nimic de retragerea avizului. Nu a spus nici macar un cuvant care sa semene cu "retragere" sau cu "aviz". Deci, minciuna hartogarului e gogonata rau. In plus, cand a vorbit Bota in studio era si borfasul ala de Zamfir. Un sunet nu a scos cat a vorbit Bota. Un sunet nu a scos nici cand a mintit Piperea, ceea ce demonstreaza ca minciuna a fost pusa la cale de ei doi, de borfas si de contopist. Cum amandoi sunt prosti de rad si ciorile de ei, au fost prinsi in secunda 2, ce e chiar atat de greu de inteles?

    Adica PNL afacut sistemul bancar romanesc si BNR, si nu a fost usor, si acum PNL vine cu o lege anti-liberala, anti-capitalista si socialista /

    Vai de PNL. 

    Se duce, cine il mai voteaza, poate socialistii.

    Dar nu au si ei sefi, sunt iresponsabili ? 

    1. Cum ai ajuns tu la aceasta concluzie?

      Prin fizica quantica? 

      "WolksiobanK", in limba romana se scrie "fizica cuantica" analfabetule. Esti atat de [...] incat si Google-ul isi bate joc de tine :)))))

    Postezi pe pagina personala de Facebook?

    Senatul nu are o pagina oficiala?

    Pagina personala nu ma intereseaza, acolo poti sa scrii ca " Afara ploua" si pot sa te cred sau nu. 

    1. Postezi pe pagina personala acolo unde te-ai trezit cu sute de postaci GCCC care te spurca la ordin din cauza unei minciuni ordinare lansate de un contopist deberdeu la adresa ta.

    Care controverse domnu' MAKE? Minciunile unui hartogar marunt cu aere de profesor avocat sunt controverse? Va tabloidizati? Maine, poimaine ne trezim cu titluri de genul:"Click aici sa vezi ce a mai mintit Piperea"!

    1. Piperea nu-i un 'hrtogar marunt cu aere", daca vrei sa gasesti din astea cauta in alta parte! Si nu-l mai acuza ca minte, de mintit ne mint conducatorii nostri.

       

      Prietene, tu esti sanatos la cap? A fost prins cu minciuna acum nici o ora ! :)))))) Crezi ca toata lumea e tampita ca voi sa se uite tot timpul in gura halenica a unui contopist mincinos?

      Dupa avizul mediculul, perfect sanatos. Tu de cand nu ti-ai mai facut un consult? Ca vad ca vezi doar dusmani in judrul tau!

      poate raportul a fost trimis la Senatul Moldovei de la Chisinau. ERSTE are acolo participatie prin BCR Chisinau S.A. Domnul Isarescu nu a negat acest lucru SI pana la noul raport financial al ERSTE mai are oleaca...

      Matale ce cauti aici? Nu stiu ca daca Te in laturi Te manca puorcii. Da Te in laturi ca mirosi a parfum...

      Dupa ce ca sunteti [...] mai sunteti si agresivi. :)))) Raportul e trimis de dimineata la Senat, Piperea a lansat minciuna ore bune mai tarziu. Voi chiar credeti ca prin minciuni si jigniri ascundeti ceea ce este evident:)))) Pacat, putea si GCCC sa angajeze niste postaci mai destepti, nu niste [...] ca voi, doar au bani baietii, jecmanesc 2% de rup "luptatorii".

      De ce bagati in seama acest [...] bolnav platit sa denigreze ??e praf oricum.

      Sa se uite în gura angelică a unui bancher care minte de ghețea apele.

      Vai de mine, plâng la ordin debitorii care au plătit de 3 ori casele pe care vor să le lase băncilor moca numai să scape de povara datoriilor fără sfârșit. :))) 

      Săracele bănci nu suportă ideea că-și pierd programul Prima Casă care reprezintă 90% din creditele imobiliare, adică cererea de pe piața imobiliară se evaporă după publicarea legii în MO.

      Cine o să-i mai dea atunci bănuți de acadele lui PRAFkaletos? Cine va mai parazita România? Cine nu va mai putea ascunde profiturile din cauza găuricilor negre din bilanțuri? :)))))))))))))))))) 

      Make Doane, las-o moarta ciomagarule platit din banii credulilor naivi pe care ii amagiti sa se inscrie in nu stiu cate asociatii de rahat. Asta fara "banii de actiuni" pe care ii cersiti pe pagina voastra. Vedeti ca oamenii au inceput sa se prinda de voi si va dau ei "acadele". Prima Casa are vreo legatura cu un mincinos ordinar, intamplator chiar unul dintre liderii vostri, care a fost facut de [...] in public? ")))) N-o mai scalda ca nu are rost.

      Smechere, de c...t s-a facut seful tau [...]. Asta e realitatea, ca tu traiesti in alte lumi, e treaba ta. Cu ce e denigrare ca ii spui unui om ca e mincinos daca a MINTIT?! Praf incercati voi sa aruncati in ochii oamenilor, dar sunteti atat de inepti [...] incat mai rau il faceti de ras pe hartogar :)))))

      E bine ce a facut haimanaua asta ca de 3 ore Bota si Boboc sunt spurcati fara incetare desi nu au nicio vina? E bine, nu? Sunt schizofrenici de prin grupul vostru care vor sa vina cu batele la Bucuresti:)))) Asa procedeaza un "mare avocat si profesor de Drept"? Asa fac marii juristi, mint ca niste animale?

      Sunt sute de mii de victime ale creditării bancare iresponsabile.

      Eu nu sunt una dintre acestea. 

      Tare mă tem cu toată ciorba cu rahat pe care o consumi pe aici se aplică doar în cazul tău. 

      Să murdărești toată pagina asta doar pentru programul Prima Casă mi se pare un efort inexplicabil.

      Dacă n-o faci pe bani înseamnă că n-ai reușit încă să-ți găsești o pereche neuronului stingher. 

      Haha -:)

      Vrei sa il ai pe constiinta pe Praf.

      Uita-te in oglinda, vezi (pi)sisica?

      Daca ai ochii rosi la doctor urgent ! 

      Neuronul o sa dea coltul-:)

      Domnilor/doamnelor,

      Avand tot respectul pentru libertatea de opinie si exprimare, Redactia Bursa va roaga sa faceti efortul formularii civilizate. Mesajele care contin injurii, jigniri si atacuri la persoana vor fi sterse/cenzurate. 

      De asemenea, va rugam sa cititi cu atentie Regulamentul mesajelor si sa-l respectati. 

      Va multumim!

      Pai ...daca nu l-ar baga nimeni in seama si-ar da seama ca e pilaf. Asa mai are si el o sansa.....asta e serviciul lui, azi e schimbul doi......atata timp cat plateste impozit pe venit...are dreptul sa latre.

      E vina astuia ca Piperea e un mincinos dovedit? Sau e tot vina lui ca s-au aflat sursele voastre de finantare? Misto argumente aveti, Piperea minte(DOVEDIT) voi sunteti niste [...](DOVEDIT) si il faceti pe asta nebun cu ochi rosii. V-a dat prea tare unde va doare, aia e problema.

      Iar ai aparut ma analfabetule? [...] i-ai dat prafurile de diabet de la Fulga?

      El nu se stie sigur daca o face pe bani. Dar voi e sigur dovedit ca o faceti. [...] pe maruntis luati de prin ganguri de Dan si Zamfir, asta sunteti.

      Schimbul 3 nu la 22 incepe?

      Bai PRAF... singur te caracterizezi!!! ... din cate observ te DOARE RAU de cei 2%? ... te platesc bancile mai putin de atat si faci atac de cord? ... tu ce faci cu cei 2%, ii dai la bancheri?

      Cat despre profesorul si avocatul Piperea se pare ca ai cosmaruri noaptea ... dar si ziua!!! ... mai documenteaza-te si vezi care este soarta actiunilor contra dobanzii BCR, sau comisioanele de risc ale VB ... chiar si procesul class action al ANPC si PARAKLETOS!!! contra dobanzii abuzive a OTP!!! ... si lista inca continua ... de aici cred ca iti iei ,,argintii,, aruncati de bancheri ... din cauza cosmarului de PIPEREA!!! ... OTP se face ca e curata, dar uita ca are de returnat milioane de EURO si CHF incasati abuziv ... plus dobanda legala!!! ... daca nu o face benevol ghici ce urmeaza ma PRAF!!! ... alte procese de COSMAR!!! ... hai SOMN USOR ... daca mai poti! :-) :-) :-) 

      Sektare lasa gargara. Profesorul avocat minte ca un porc, a fost prins, punct

      Vaaaaiiii, imi cer scuze ca am jignit acest mare avocat, om de drept, profesor stimat, aceasta valoare nu numai a poporului roman si a umanitatii, acest rege intre regi, imparat intre imparati si zeu intre oameni.

      Hai zi sincer, ti-au promis Aldea, Iacob si Dan ca iti dau ceva in plus daca il pupi pe Piperea sau o faci tu benevol ca o mica sluga confromista ce esti? 

      S-a zgariat placa.

      Vezi-ti de lungul nasului si nu-mi spune tu mie ca Piperea minte, Piperea a facut o afirmatie pe baza informatiilor pe care le avea, clar?! Parlamentarii ar face bine sa fie constienti de ceia ce fac, macar atat! Apoi, daca tu te comporti un animal, asta nu insemna ca si ceilalti sunt ca tine.

      Care informatii? :)))) Cand a scos el minciuna asta hoteasca spusa cu scopul de a ridica o masa de manevra cu care sa santajeze maine in Parlament, Bota daduse deja declaratia la Radio Romania. Cand a postat contopistul minciuna ala deja daduse declaratia. Ori hartogarul a spus ca Bota zisese ca s-a retras avizul la Radio Romania. Cum Bota nu a zis asa ceva in veci, cum declaratia lui exista la momentul in care micul palavragiu a vomitat minciuna, asta arata ca marele "avocat" a mintit nu numai ca un ordinar dar si cu buna stiinta. In fata dovezilor concludente vezi-ti tu lungul nasului postacule. Stiu ca sunteti in crize acum sa ii spalati imaginea gargaragiului dar e mult prea tarziu, Pe viitor sfatuiti-l sa nu mai minta !

      Nu.

      Sa nu dormi noaptea de grija legii darii in plata inseamna interes financiar direct. :))))))))

      Postac bancard, se strange latul. 

    numai dezimformare ......asta e strategia bancilor? dimineata, dl zamfir era revoltat pe colegii din Senat,apoi apare o stire cum ca s-a retras din Senat legea,apoi ca nu e nimic adevarat ca legea urmeaza sa fie votata! opinii,opinii, opinii.Pe cine sa cred :pe Piperea,pe Zamfir sau pe postacii bancilor?plus dl bota de la PSD.......

    1. "Postacii bancilor" pana acum e o ipoteza lansata de sambatar si ciracii GCCC. Postacii GCCC au fost demascati, sursele lor de finantare, nume tot. De asta il bestelesc pe omul care i-a facut de [...]. Si nu spune numai el asta ci si Dan Miu si Stavarache, fosti lideri GCCC care au plecat pentru ca nu s-au coborat la hotiile astora din fruntea grupului. Sa crezi siteul Radio Romania care publicase declaratia lui Bota cu vreo ora inainte ca Piparush sa arunce gogoasa. Nu zicea ala nimic de retragerea nici unui aviz asa cum a imbarligat Piperea.

      Ziaristule esti bine informat.

      Unde lucrezi Bnnnnnr cumva? 

      A aparut schimbul de noapte a postacilor bancheri!!! :-) ... Somn usor postacule ratacit cu duhul ... dar si cu neuronul!!! ... ai o noapte intreaga de varsat laturi ...

      Schimbul trei! Ce frumos isi predau stafeta din mers.......urmatorul o sa apara maine pe la 01.00.....

      Si tot asa.....

      Tara......tara (natie)....vai de noi si de copiii lor! 

      Bai [...]!Voi sunteti postaci dovediti si tot voi le spune altora postaci. Asta arata ce proba de [...] sunteti. Hotul striga hotii !

      Sunt in ce schimb vreau eu, 3,4,5, cum vor muschii mei. Eu nu sunt platit din bani jecmaniti de la creduli asa cum sunteti voi. Oricum, sunteti o investitie extrem de proasta. Tot ce a fost mai ieftin si rapciugos a adunat "asociatia". Nu ca m-ar interesa dar imi pare rau cand vad bani irositi. Chiar daca sunt bani nemunciti, tot risipa e si risipa nu e buna.

      Vacanta Mare

      Tu sigur nu ma cunosti asa ca cine acuza......

      Ia o pauza de masa.....ai inceput sa-ti mananci...literele din postari. Pofta mare dupa care servici usor!

      Sa inteleg ca tu ii cunosti personal pe aia pe care ii numesti "postaci"? Cred ca nu! Pe petitie online i-ai porcait tu, asta care semnezi cu "EU" , pe unii oameni in ultimul hal. Ii cunosteai pe aia personal? Robu, cu diverse pseudonime cand ii facea pe aia "cociobari", "copiii de fatatoare casnice si strungari", ii cunostea? La ce analfabeti sunt in ceata de postaci CHF,o litera mancata e mizilic.

      Ore suplimentare? Sincer e prima oara cand imi pierd timpul cu discutii din astea sterile care nu duc nicaieri...... Nu stiu de ce dar ma amuza ........ Cu numele alea nu ai nimerit-o....poate din cauza orezului din pilaf.... Dar mai incearca.....orele suplimentare se platesc.

      Acum va las .....o seara faina si voua!

      semnat Dragos. 

      Tu ai iesit din tura sa inteleg, te retragi la depou. Asta e, lasa numele si intoxicarile ca stii perfect ce am vrut sa spun si la cine ma refeream :))) Nu mai face tu pe desteptul ca iti iese prost si tie si colegilor tai ciomagari. Somn usor, maine la ce ora intri in tura?

      Daca atat poti tu sa intelegi ....nu are nimeni cum sa te ajute.

      Cum spuneam.... Seara faina! 

      Cred ca imi dau demisia...m-am amuzat suficient.

      Sigur o sa intelegi cat poti dar sti ce? E bine si asa... Nu le poti avea pe toate. 

      :)))) Imi plac incercarile voastre tampite de-ai scoate prosti pe aia care nu sunt de acord cu voi. Bineinteles, mereu, MEREU, fara argumente. Nu sunteti in stare sa aduceti argumente logice, nu sunteti, unii dintre voi, in stare sa purtati un dialog civilizat, minitit non-stop. In lipsa de argumente incercati sa il scoateti pe ala care le are prost sau postac:)))) Eu nu ma mai amuz prietene. De ceva vreme nu mai pot sa ma amuz, mi-e mila de voi, sincer. Sa vezi niste fiinte, candva umane, la acest nivel de putreziciune si prostie e chiar trist, inspaimantator

      Pa Prima Casa => cloace la 10.000 euro, pa banci, pa ofițerași de credite, pa propagandiști de șarada de la BNR, pa imbeciluți de comunicare din bănci, pa acadele.

      Hai noroc, te-ai trezit? :)))) Noi vorbim de contopistul mincinos, tu o dai cu Prima Casa si cloacele:)))) Fratioare, mare plasa si-au luat astia cu voi, mai tampiti nu puteau sa va adune. :))))) Cum te simti sa spui prostii pe bani jecmaniti de la creduli?

      Exact

      Vorbesc despre efectul principal al legii dării în plată, falimentul japițelor și paraziților bancarzi.

      De 8 ani de zile public pro bono realități din lumea financiară globală. Da, am prevăzut criza din 2008, da, am prevăzut prăbușirea pieței imobiliare, da, am prevăzut că-i veți fura până la os pe cei creditați în vârf de bulă.

      Deci, postac bancard, ghinion! :))))) 

    sa vedem ce zic datele; bancile crediteaza 90% din economie,adica bancile dicteaza cum trebuie sa functioneze o tara,sau daca se supara o pot baga in faliment!!!chiar credeti ca parlamentari o sa renunte la crestere economica (pensii speciale) de dragul unei legi.acum vin si eu cu o intrebare! de ce trebuie sa avem o institutie de stat care stabileste normele si volumul masei monetare injectate in piata,iar pentru distributie (credita cum vor) avem societati private!? nu ar trebui si o lege care sa asigure si accesul egal la credit pentru toti cetateni!!

    1. Prietene, accesul la credite se face pe baza de venituri. Daca tu impreuna cu un mincinos notoriu dovedit si cu un borfas care a sifonat 400.000 de euro din ban public intr-o singura zi, veniti sa dati o lege prin care sa il pui pe unul sa stea la chiverniseala vreo 8-9 ani, atunci clar nu ai nimic in comun cu tara asta. Daca tu te pisi pe o mare masa de oameni doar pentru ca au Parakletos, GCCC si AURSF niste interese de starnit lumea ca sa pozeze pe urma in eroi contra-cost, asta te face un traficant de influenta. Cand calci in picioare in plansete si circ un amendament care baga un pic pe fagas constitutional legea, aici ma refer la articolul 26, alin.2, atunci esti clar un nemernic care nu are ce cauta la emis legi. Ce spui tu e de bun simt, dar cu o masa amorfa de prosti care ii vad ca pe niste Dumnezei uite ca aberatia asta de lege a ajuns a doua oara in plen. Unde ai mai vazut tu o lege "fortata" in parlament cu brigazi de presiune si agitatori?

      Domnule PRAFkaletos (ce nume ciudat!, in fine fiecare cu ale lui) v-am citit postarile si vreu sa va spun ca in opinia mea, scopul suza mijloacel, asa ca mai potolit, ca nu moare inca nicio banca!

      vreau si eu o lege care sa-mi asigure accesul la credit in suma cel putin egala cu cea a luat fratelui domnului zamfir sau de ce nu ! macar o lege care sa oblige brd-ul sa-mi dea jumatate din creditul luat de doamna udrea!

      Ohoo, pai asta o faci usor. iti gasesti si tu un borfas de alde Zamfir prin Parlament si ai rezolvat-o. Stii cat de repede gasesti, te duci pe holurile Parlamentului si strigi cat te tin plamanii"Vine DNA-ul". Te duci pe urma si vezi ca o sa fie un morman de oameni care au rupt-o la fuga in WC. Iti faci loc si pe primul gasit, vezi sa nu fie chiar Zamfir, il iei si pui de-o lege. Daca ii iese si lui ceva clar trece!

      Domnul "raspuns la opinie" nu moare nicio banca, dar le ingreunati inutil situatia unor oameni de buna credinta, in special tineri la inceput de drum in viata, ca sa isi faca socotelile un contopist mincinos, un borfas dedulcit la ban public si un grup de hoti de cadavre care se organizeaza in "asociatii" si folosesc dramele unor sinucigasi ca sa isi umple conturile. Ai inteles mataluta? Daca trecea legea in asa fel incat niciun om sa nu fie afectat, nu zicea nimeni nimic. Dar datele OFICIALE, nu minciuni venite pe mesageria grupului arata ca legea asta face mai mult rau decat bine. Deci, borfasul, contopistul si hotii de cadavre isi asigura voturi, faima si venituri pe spinarea altora, lucru care nu ii face decat niste lepre ordinare cu aceeasi mentalitate perfida ca cea a bancherilor cu care, cica, se lupta.

      De acee tremura Olteanu la credite de 1 mil.

      Tinerii trebuie protejați în fața cămătarilor. Decât dormitoare ceaușiste la suprapreț pentru avans mic, mai bine răbdare, economisre și achiziție la preț decent.

      Odată cu adoptarea legii dării în plată dormitoarele ceaușiste vor ajunge 10 000 euro, deci nu va fi nevoie de cine știe ce avans, fie acesta și de 60%. :))))))))))) 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb