CORESPONDENŢĂ DIN BULGARIA Litoralul bulgăresc - pe lista destinaţiilor Ensana

Florin Dujac
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 16 noiembrie 2023

Litoralul bulgăresc - pe lista destinaţiilor Ensana

Aquahouse Hotel&SPA este noua destinaţie din portofoliul operatorului hotelier Ensana. Tratamente şi proceduri medicale, spa & wellness, yoga, activităţi de divertisment sau aqua gim se numără printre serviciile din pachetele oferite de hotelul de 5 stele, situat în staţiunea Sf. Constantin şi Elena din Bulgaria.

Complexul hotelier se află la o distanţă de 25 de metri de plajă şi se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 6.000 mp, în care sunt amplasate 11 piscine interioare şi exterioare, o zonă termală care include saune, băi cu aburi şi alte facilităţi.

Aquahouse mai dispune de o parcare, sală de fitness, cinci restaurante, săli de şedinţe şi cinci baruri. Cele 411 camere ale hotelului oferă turiştilor o vedere panoramică la Marea Neagră şi parcul din interiorul complexului.

Litoralul bulgăresc - pe lista destinaţiilor Ensana

Potrivit reprezentanţilor hotelului, ofertele şi serviciile acestora au fost cumpărate, în 2023, de turişti ce provin în mare parte din Bulgaria (23%), România (21%), Germania (17%) şi Polonia (16%). Gradul mediu de ocupare al hotelului pentru anul 2023 este de 57%, iar în plin sezon s-a situat între 80-90%. Durata medie a unui sejur pentru acest an este de 4,5 zile.

În ceea ce priveşte segmentul de clienţi pentru anul 2023, aproximativ 60% sunt reprezentaţi de turişti care au cumpărat ofertele şi programele hotelului prin intermediul touroperatorilor, spun reprezentanţii Aquahouse. Un procent de 21% dintre turişti au ales sejururile individual, iar 17% dintre aceştia s-au cazat în scop de afaceri/corporate.

Hotelul oferă o întreagă serie de proceduri şi terapii medicale, spa & wellness, care au la bază apa termală vindecătoare. Printre tratamentele medicale se numără electroterapia, terapia cu sunete, diatermia, hidromasajul, magnetoterapia sau terapia cu nămol. Toate aceste proceduri medicale contribuie la tratarea bolilor precum artrita, durerile musculare, umflăturile, artroza, dar şi alte boli ale sistemului muscular şi nervos.

Litoralul bulgăresc - pe lista destinaţiilor Ensana

"Numărul tuturor angajaţilor din departamentul de spa este de 25. Folosim cele mai noi tehnologii în combinaţie cu resursele naturale pe care le avem aici. Este vorba, în principal, de apa curativă şi apa sărată şi ne concentrăm pe tratarea afecţiunilor. Cele mai grave boli sunt cele ale sistemului nervos periferic şi ale sistemului muscular (...) Medicul nostru efectuează un examen medical şi prescrie cel mai bun tratament clienţilor noştri", a declarat Nikolai Popov, Managerul Spa-ului.

Printre ofertele hotelului din această perioadă se află pachetul pentru Anul Nou cu o reducere de 22%, valabilă până pe 18 noiembrie. Preţul porneşte de la 269 euro de persoană. Sejurul este de 4 zile, iar clienţii vor avea parte de o cină festivă de Revelion cu artişti invitaţi care vor crea o atmosferă de petrecere. Un alt pachet este Spa tradiţional, ce cuprinde cazare cu demipensiune cu un sejur de minim şapte nopţi, un examen medical, trei proceduri de persoană, 21 de tratamente spa pe săptămână, program cu activităţi sportive şi relaxante şi acces gratuit şi nelimitat la piscine şi saune. Preţul pentru pachet porneşte de la 172 euro de persoană.

Începând cu 1 octombrie, Ensana, operator hotelier în domeniul hotelurilor de spa medical din Europa, a preluat managementul Aquahouse Hotel& SPA. Astfel că Bulgaria se află acum pe lista destinaţiilor Ensava, alături de Cehia, România, Slovacia, Ungaria, Marea Britanie şi Grecia (din 2025/2026).

"Suntem încântaţi să anunţăm parteneriatul nostru cu Ensana, care ne va ajuta să livrăm un concept unic de servicii medicale care vor contribui atât la prevenţia, cât şi la îmbunătăţirea stării de sănătate a oaspeţilor noştri, în condiţii de ospitalitate premium. Să aducem Ensana în staţiunea Constatin şi Elena face parte din strategia noastră pe termen lung şi contribuie la dezvoltarea staţiunii drept un resort anual dedicat mării, spa-ului şi deliciilor culinare. Apa termală vindecătoare, precum şi celelalte resurse naturale ale staţiunii, alături de expertiza Ensana, vor crea servicii unicat", a declarat Lyubomir Stamboliyski, Director de Vânzări şi Marketing al staţiunii Sf Constantin şi Elena.

Operatorul hotelier are în prezent un portofoliu de 27 de hoteluri pe care le administrează. Fiecare dintre aceste hoteluri se află situate în destinaţii balneare, renumite pentru resursele lor naturale care oferă o mulţime de beneficii pentru sănătatea corpului.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb