CORINA CREŢU: ''PRO România a decis formarea unui grup de lucru pentru analizarea PNRR''

G.U.
Politică / 23 aprilie 2021

''PRO România a decis formarea unui grup de lucru pentru analizarea PNRR''

Biroul Executiv Central şi Coordonatorii Pro România au decis formarea unui Grup de Lucru pentru analizarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, conform declaraţiilor europarlamentarului Corina Creţu.

''Deşi nu suntem partid parlamentar, solicităm dezbaterea în regim de urgenţă a PNRR în Parlamentul României. Fiecare ţară a procedat în acest mod, fiecare for legislativ din Europa fie a dezbătut PNRR, fie l-a aprobat prin vot. Constatăm cu regret lipsa unei consultări naţionale din partea Guvernului României, mai ales a beneficiarilor direcţi, a administraţiilor locale şi a reprezentanţilor companiilor româneşti. Suntem îngrijoraţi de lipsa de transparentă, de viziune şi mai ales de lipsa proiectelor concrete, care trebuiau deja prezentate Comisiei Europene însoţite de bugete clare, realiste şi calendare aferente'', a declarat Corina Creţu, europarlamentar şi fost comisar european.

''Vom forma un Comitet în care ne bazăm pe specialişti şi reprezentanţi ai PRO România din tara, astfel încât sa aducem în atenţia opiniei publice, în perioada urmatoare, soluţiile noastre pentru dezvoltarea economică şi socială a ţării, folosirea fondurilor europene, îmbunătăţirea vieţii oamenilor, reducerea decalajelor teritoriale şi a inegalităţilor sociale care, din păcate, se adâncesc cu fiecare zi care trece'', a precizat europarlamentarul.

România are acum şanse istorice, care nu pot fi ratate, declară Corina Creţu, europarlamentar, adăugând: ''PRO România îşi va face datoria faţă de cetăţenii ţării. Lansăm astăzi o amplă dezbatere în legătură cu nevoile ţării - fie ele din sănătate, educaţie sau referitoare la infrastructură - combaterea sărăciei, reducerea decalajelor de dezvoltare, conturând astfel viziunea noastră pentru o societate mai echitabila, mai prospera şi mai aproape de oameni''.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. În România nu e . Cu lumânarea poate ...

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb