CORINA CREŢU: "Fostul prefect Claudiu Pop ar avea o şansă foarte bună la Primăria Oradea"

J.P.
Politică / 15 august 2020

"Fostul prefect Claudiu Pop ar avea o şansă foarte bună la Primăria Oradea"

Europarlamentarul Corina Creţu, vicepreşedinte Pro România, a declarat sâmbătă că fostul prefect al judeţului Bihor, Claudiu Pop, ar avea o şansă foarte bună pentru a câştiga conducerea Primăriei Oradea, după ce actualul primar, Ilie Bolojan, a decis să nu mai candideze pentru al patrulea mandat, conform Agerpres.

"Avem în Bihor o echipă cum foarte puţine partide au în multe judeţe, de o calitate extraordinară, cu oameni profesionişti, începând cu Claudiu Pop, fostul prefect, şi care este coordonatorul pe Oradea şi cu domnul Octavian Bara, cel care a pus bazele Pro România Bihor. Am venit să-i sprijinim pe candidaţi în alegerile locale, întreaga echipă aşa cum este ea şi deciziile pe care le vor lua", a declarat, în conferinţă de presă, Corina Creţu.

Filiala Pro România l-a desemnat pe medicul Daniel Pop ca şi candidat pentru funcţia de primar al municipiului Oradea.

"Fiecare alege singur unde ar vrea să candideze. Eu am un mare respect şi o admiraţie pentru Claudiu Pop, a fost unul dintre cei mai tineri prefecţi, a făcut o treabă foarte bună. Cred însă că domnul Claudiu Pop are o şansă foarte bună după ce domnul Bolojan a hotărât să nu mai candideze pentru funcţia de primar. Sigur, cred foarte mult şi în domnul Daniel Pop, dar faptul că domnul Claudiu Pop a demonstrat deja din poziţia de prefect cât de mult ţine la nevoile orădenilor şi bihorenilor poate fi un atu în plus", a spus Corina Creţu.

Pe lista pentru CL Oradea, fostul prefect se află pe primul loc, urmat de actualul vicepreşedinte al CJ Bihor, Traian Bodea şi medicul Daniel Pop. Pe lista pentru CJ Bihor, pe primul loc se află Traian Bodea, apoi Claudiu Pop şi Radu Sidea.

"Aşa cum doamna Corina Creţu a sprijinit municipiul Oradea, întotdeauna am considerat că cetăţenii nu au culoare politică, orientarea noastră a fost întotdeauna către cetăţean şi acest lucru dorim să-l facem şi în continuare. Vrem să fim vocea cetăţeanului în Consiliul Local şi în Consiliul Judeţean, o voce care să fie nu auzită, ci ascultată", a declarat Claudiu Pop.

Liderul Pro România Bihor, Octavian, Bara a precizat că filiala are candidaţi pentru 62 de primării, 20 de liste cu consilieri locali, cu oameni tineri, femei, profesionişti, competenţi şi recunoscuţi pentru realizările lor în comunitatea locală.

"Scopul nostru este de a ne legitima ca partid politic la aceste alegeri, este primul nostru examen în acest sens. Dorinţa noastră este să ne consolidăm pentru anul 2024, când noi credem că partidul Pro România se va afla pe un alt trend, ţinând cont de faptul că atunci candidat la prezidenţiale va fi Victor Ponta," a afirmat Octavian Bara.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb