Cosmote are 6 milioane de clienţi

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 3 aprilie 2009

COSMOTE îl sărbătoreşte în anul 2009, pe clientul cu numărul 6.000.000, se arată într-un comunicat remis joi Agenţiei Agerpres. COSMOTE România a aniversat primul milion de clienţi la sfârşitul lui 2006, la un an de prezenţă pe piaţa din România. În 2008, COSMOTE a înregistrat peste 2,2 milioane de noi utilizatori, ceea ce este echivalentul unei cote de piaţă de 48% pe segmentul de noi abonaţi.

Conform informaţiilor citate, COSMOTE continuă să fie şi compania de telefonie din România care primeşte cel mai mare număr de noi clienţi în urma lansării serviciului de portabilitate.

Clientul cu numărul 6.000.000 este prahoveanul Sorin M., în vârstă de 27 de ani, inginer petrolist. El a achiziţionat acest abonament pentru logodnica sa, cu puţin timp înainte de ora de închidere a magazinului din localitate. El va primi de la COSMOTE 6 milioane de secunde de vorbit în reţea, şi va beneficia de o petrecere pentru el şi 60 de prieteni, organizată de COSMOTE în oraşul său de reşedintă.

Petrecerea va avea loc la începutul verii, în oraşul de reşedinţă al lui Sorin, locaţia urmând să fie aleasă în următoarele săptămâni.

"Am dorit ca sărbătorirea clientului cu numărul 6.000.000 să fie ceva original, având în vedere că acesta este un eveniment important pentru companie. COSMOTE a fost primul operator de telefonie mobilă care a lansat conceptul de comunicare nelimitată, gratuită în reţea, astfel că a fost un lucru firesc să oferim 6 milioane de secunde în reţea", a declarat Costas Kapetanopoulos, Director de Marketing şi Comunicare COSMOTE România.

Strategia COSMOTE pentru anul 2009 continuă să fie concentrată pe asigurarea unor servicii excelente în toate ariile de interacţiune cu clienţii. Recent, COSMOTE a lansat un concept original, prin care clienţii primesc bani la întreruperea convorbirilor din lipsa semnalului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb