Creatorul renumitului Chivas Regal de 18 ani vizitează ţara noastră

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 4 noiembrie 2005

Colin Scott, Master Blender pentru Casa Chivas Brothers şi creatorul Chivas Regal 18, s-a aflat timp de o săptămînă în ţara noastră. În perioada 30 octombrie - 4 noiembrie 2005, Colin Scott s-a întîlnit cu oficialităţi şi reprezentanţi ai comunităţii de afaceri şi a condus sesiuni de degustare de whisky "ca la carte".

Chivas Regal este considerat cel mai fin scotch whisky din lume - aceasta este cea mai importantă recunoaştere adusă muncii Master Blender-ului Chivas Regal, a cărui misiune este să ducă mai departe viziunea lui James şi John Chivas, întemeietorii Casei Chivas Brothers.

Rolul Master Blender-ul Colin Scott şi al echipei lui este acela de a selecta cu mare atenţie cele mai fine arome de whisky, asigurîndu-se că Chivas Regal rămîne cel mai bogat şi mai elegant scotch whisky din lume. Colin Scott îşi împarte timpul între Strathisla, cea mai veche şi cea mai impresionantă distilerie din Scoţia, şi misiunea sa de ambasador Chivas Regal.

Pernod Ricard, companie franceză producătoare şi distribuitoare de băuturi tari şi vinuri, deţine în portofoliul sau numeroase mărci de prestigiu care se regăsesc în toate topurile de vînzări la nivel global pentru această categorie. Printre aceste mărci cheie amintim: Ricard, Ballantine's, Chivas Regal, Malibu, Beefeater, Havana Club, Stolichnaya, Jameson, Martell, The Glenlivet, Jacob's Creek, Mumm, Perrier-Jouet.

Filiala din România a concernului multinaţional a fost înfiinţată în 2002, după preluarea activităţii companiei Seagram. Pernod Ricard România este unicul importator al produselor din portofoliul Pernod Ricard si numărul 1 pe piaţa de băuturi tari de import din România (după preluarea Allied Domecq).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb