Credit Europe Bank Romania deplange trecerea in nefiinta a Presedintelui sau, Tamer Ozatakul

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 28 aprilie 2009

Credit Europe Bank Romania deplange trecerea in nefiinta a Presedintelui sau, Tamer Ozatakul

Viziune, determinare, perseveranta sunt doar 3 dintre calitatile de care a dat mereu dovada Dl. Tamer Ozatakul de-a lungul mandatului sau in functia de Presedinte al Credit Europe Bank Romania S.A. Brusca sa trecere in nefiinta, la varsta de numai 50 de ani, a lasat in urma atat durerea din sufletul apropiatilor sai, familie, prieteni, parteneri, colegi, cat si o cariera cladita cu truda si principii.

Desi putini cunosc acest aspect, bunicii D-lui Tamer Ozatakul erau de originl romana, lucru care, din momentul sosirii sale in Romania, in octombrie 2003, a creat un teren fertil adaptarii sale aici, atat din punct de vedere profesional, cat si din punct de vedere social.

Dupa ce a condus cu succes divizia de Retail banking din Turcia, Dl. Ozatakul a avut ocazia sa-si demonstreze calitatile de lider si in Rusia, ajutand Credit Europe Bank Rusia sa depaseasca o etapa de criza, existenta la acel moment pe piata economica.

Misiunea sa in Romania a fost aceea de a crea din banca sufletului sau un reper de excelenta pentru servciile financiare din Romania, oferind beneficii maxime clientilor, angajatilor si actionarilor sai.

Sub conducerea D-lui Tamer Ozatakul, Credit Europe Bank Romania (fosta Finansbank) a crescut intr-un ritm rapid, devenind un brand respectabil pe piata bancara, intr-un termen relativ scurt, avand in prezent, 118 sucursale si un numar de aproximativ jumatate de milion de clienti. "Cel mai important avantaj competitiv al nostru il constituie calitatea serviciilor si viteza luarii deciziilor", declara in 2005 Dl. Ozatakul.

Sistemul bancar este unul dintre cele mai dinamice si mai competitive sectoare in orice societate si locomotiva dezvoltarii economice a tarilor. De aceea, Credit Europe Bank si-a pus in slujba clientilor sai munca in echipa, cinstea, dedicatia, transparenta, loialitatea si adaptabilitatea la schimbari. "Cred ca daca esti apropiat de angajatii tai si contruiesti relatii puternice si stabile, acestea deschid calea spre succes", sustinea cu tarie Dl.Tamer Ozatakul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb