Credite pentru IMM şi instituţii publice mici cu garanţie Cultural and Creative Sector, prin oferta UniCredit Bank

J.P.
Comunicate de presă / 9 septembrie 2021

Credite pentru IMM şi instituţii publice mici cu garanţie Cultural and Creative Sector, prin oferta UniCredit Bank

UniCredit Bank oferă întreprinderilor mici şi mijlocii şi instituţiilor publice mici acces la finanţări care beneficiază de garanţie în proporţie de 90% în perioada Suport COVID-19 (până la 31 decembrie 2021) şi 70% ulterior, prin Facilitatea de garantare "Cultural and Creative Sector", un instrument de garantare accesat de UniCredit Bank, conform unui comunicat remis redacţiei.

Facilitatea de garantare este susţinută de Comisia Europeană prin Programul Cultural and Creative Sector şi administrată de Fondul European pentru Investiţii Strategice (FEIS) cu obiectivul de a îmbunătăţi accesul la finanţare pentru întreprinderile mici şi mijlocii şi întreprinderile publice mici din sectoarele culturale şi creative.

Companiile care accesează finanţarea cu noua facilitate de garantare în procent de până la 90%, beneficiază de zero comision de garantare şi nu li se solicită să prezinte garanţii cu acoperire materială.

Antoaneta Curteanu, Vicepreşedinte Executiv al Diviziei de Retail, UniCredit Bank: "Întreprinderile mici şi mijlocii sunt un motor important al economiei şi au nevoie de susţinere pentru a se dezvolta. Posibilitatea de a accesa instrumente financiare adecvate pentru nevoile şi posibilităţile lor este un factor extrem de important de creştere a activităţii lor. De aceea, ne bucurăm să oferim această nouă facilitate, prin care companiile din sectoarele culturale şi creative pot accesa finanţări cu garanţie de 90%, zero comision de garanţie si fără solicitări pentru garanţii materiale, care le vor permite să investească în creşterea sustenabilă a afacerii lor şi crearea de locuri de muncă pe piaţa locală".

Facilitatea de garantare este disponibilă pentru credite de investiţii şi cheltuieli curente, cu valori maxime de 9.500.000 lei, valabilitatea maximă a garanţiei fiind de 10 ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb