Creştere de 12% a cifrei de afaceri Reynaers Aluminium România în 2020

G.B
Comunicate de presă #Construcţii / 11 mai 2021

Creştere de 12% a cifrei de afaceri Reynaers Aluminium România în 2020

În pofida crizei sanitare, Reynaers Aluminium România, parte a liderului european pe segmentul soluţiilor de aluminiu pentru sectorul de construcţii, a încheiat 2020 cu o creştere de 12% a cifrei de afaceri, evoluţie datorată în special proiectelor imobiliare de anvergură în care produsele Reynaers sunt implicate pe plan local, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Astfel, printre cele mai importante proiecte care au contribuit la creşterea business-ului Reynaers Aluminium România se numără Sema Parc, Ţiriac Tower, One Mircea Eliade, Neo Floreasca Lake, precum şi multe alte proiecte cu o complexitate ridicată.

"Şi pentru business-ul nostru anul trecut a fost o provocare din toate punctele de vedere. A fost un an de schimbare şi adaptare constantă pe care l-am finalizat însă în creştere, atât la nivel de afaceri, cât şi în ceea ce priveşte extinderea portofoliului nostru - atât prin lansări de produse noi, cât şi prin preluarea distribuţiei Forster pentru soluţii de oţel, produse pe care deja le ofertăm în proiectele noastre din România.", a declarat Daniel Popa, Country Manager Reynaers Aluminium România.

Potrivit companiei, în prezent, cele mai multe soluţii de tâmplărie sunt livrate către proiecte din segmentul rezidenţial, aprox. 40%. Pe loc secund se clasează segmentul office, cu 30% din totalul proiectelor companiei, în timp ce din sectoarele de retail şi depozite provin cele mai puţine comenzi, respectiv 20 şi 10% din total, se mai adaugă în comunicat.

În ceea ce priveşte cele mai solicitate produse, reprezentanţii Reynaers afirmă că produsele pentru uşi şi ferestre, uşile glisante şi pereţii cortină au fost cele mai utilizate în proiectele din ultimul an.

Pentru anul în curs, compania estimează un ritm de creştere similar cu cel din 2020 şi o evoluţie constantă a segmentului rezidenţial. În acest sens, Reynaers Aluminium România a demarat deja livrările pentru Crown Towers, unul dintre cele mai noi proiecte cu funcţiune mixtă - office şi rezidenţial, din Bucureşti. Totodată, acesta este şi primul proiect din România care va integra noul sistem Masterpatio pentru uşi glisante.

De asemenea, la începutul acestui an, compania a anunţat deschiderea a trei noi showroom-uri în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara, ca parte din strategia de dezvoltare pe piaţa locală. Toate cele trei spaţii au fost realizate pentru a deservi firmele de arhitectură, dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, fabricanţi şi nu în ultimul rând beneficiarii finali. Astfel, showroom-urile combină atât aspectele tehnice, cât şi cele de design ale brandului Reynaers, arată sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb