Cristal Houses construieşte al doilea cartier rezidenţial în Şoseaua Fundeni

RAMONA RADU
Ziarul BURSA #Companii / 21 noiembrie 2019

Cristal Houses construieşte al doilea cartier rezidenţial în Şoseaua Fundeni

Dezvoltatorul imobiliar Cristal Houses construieşte, în Dobroeşti, Ilfov, cu intrare din Şoseaua Fundeni, proiectul rezidenţial Cristal in Row, format din 16 case, dintre care 14 case tip înşiruit şi două case tip duplex.

Alexandra Moise, reprezentant al Cristal Houses, ne-a declarat, recent: "Casele sunt construite într-o zonă rezidenţială unde PUG-ul prevede doar case şi au toate utilităţile, ele aparţinând de Bucureşti. Regimul de înălţime este P+1, fiecare imobil având un living, o bucătărie, trei dormitoare, trei băi şi două locuri de parcare. La parter este bucătăria închisă, cu o suprafaţă de 12,15 mp, un living de 40 mp ,o baie şi un spaţiu de depozitare, iar la etaj sunt cele trei dormitoare şi celelalte două băi, dormitorul matrimonial având dressing şi baie proprie. Casele au sistem de încălzire prin pardoseală cu posibilitatea de reglare a temperaturii în fiecare cameră, iar curtea are zonă de grătar".

Acesta nu este primul proiect rezidenţial al Cristal Houses, dezvoltatorul finalizând, recent, complexul de case Cristal Duplexes, care în prezent este vândut în totalitate, finalizat şi locuit, ne-a mai spus Alexandra Moise, potrivit căreia Cristal Duplexes, care cuprinde 18 case, este amplasat în spatele ansamblului Cristal in Row.

"În ceea ce priveşte ansamblul Cris-tal în Row, construcţia este finalizată în proporţie de 80%, iar preţurile pornesc de la 130.000 euro, cu TVA de 19% inclus. Practic, cea mai ieftină casă pe care am gândit-o, în acest proiect, costă 130.000 euro. Este un imobil de mijloc şi are curtea de cele mai mici dimensiuni (un teren de 120 mp). Preţurile pot ajunge până la 160.000 euro, cu TVA de 19% inclus, cea mai scumpă casă fiind o locuinţă pe colţ, cu un teren de 200 mp. Cu alte cuvinte, toate imobilele din proiect sunt proiectate identic, toate au acelaşi număr de locuri de parcare, iar diferenţa de preţ o face doar terenul, suprafaţa curţii. Suprafeţele sunt standard şi sunt următoarele: 160 mp suprafaţă construită (parter şi etaj) şi suprafaţa utilă este de 65 mp la parter şi 70 mp la etaj. Considerăm că preţul unei case din Cristal in Row concurează cu succes în faţa blocurilor - preţul pe mp construit fiind de 833 euro, iar preţul pe mp util, de 1.000 euro - având în vedere că în preţ sunt incluse şi cele două locuri de parcare (amplasate în faţa fiecărui imobil), dar şi curtea".

Până în prezent, casele din complexul rezidenţial Cristal in Row nu au fost contractate, însă dezvoltatorul se aşteaptă la reacţii pozitive din partea posibililor cumpărători.

"Ansamblul este situat pe aceeaşi stradă cu şcoala, grădiniţa şi cu primăria din Dobroeşti, sunt două mijloace de transport care deservesc zona şi câteva centre comerciale în vecinătate. Ne adresăm segmnetului de clienţi middle spre high pentru că locuinţele nu pot fi cumpărate prin credit cu Programul «Prima Casă» deoarece depăşesc bugetul prevăzut de acesta. Clienţii pot să aleagă creditul ipotecar şi credem că vor fi, în general, oameni cu vârste de 30 de ani sau peste şi cu familii. De asemnea, cumpărătorii nu pot accesa nici varianta cu rate la dezvoltator, dar le oferim clienţilor noştri consultanţă financiară gratuită, îndrumându-i către un broker de credite", a mai spus Alexandra Moise, adăugând că locuinţele le vor fi livrate proprietarilor la cheie.

(Articol preluat din Revista BURSA Construcţiilor)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb