CTP extinde parteneriatul cu FAN Courier şi închiriază 4.500 mp în CTPark Deva

A.D.
Companii / 21 octombrie

CTP extinde parteneriatul cu FAN Courier şi închiriază 4.500 mp în CTPark Deva

CTP, cel mai mare dezvoltator, proprietar şi administrator de spaţii industriale şi logistice listat din Europa, după suprafaţa închiriabilă (GLA), îşi consolidează parteneriatul strategic cu FAN Courier prin închirierea unei suprafeţe de 4.500 mp în CTPark Deva, potrivit unui comunicat primit la redacţie.

Această nouă extindere aduce suprafaţa totală ocupată de FAN Courier în parcurile logistice CTP la peste 10.000 mp, compania fiind deja prezentă în CTPark Sibiu East şi CTPark Craiova East.

CTPark Deva se bucură de o poziţie geografică ideală, fiind situat în inima României, ceea ce îl face perfect pentru centre de distribuţie centrale şi activităţi de producţie. Parcul logistic CTPark Deva beneficiază de acces facil la Autostrada A1, care conectează rapid Deva de principalele hub-uri logistice din ţară, şi oferă acces la transportul public, făcându-l o alegere excelentă atât pentru logistică, cât şi pentru forţa de muncă din zonă.

Jovan Radosavljevic, Managing Director CTP Romania, a declarat: "Extinderea parteneriatului nostru de lungă durată cu FAN Courier este un motiv de mândrie. După ce am sprijinit creşterea impresionantă a FAN Courier de-a lungul anilor, ne bucurăm să facem un nou pas împreună, adăugând încă o locaţie în cadrul colaborării noastre. Acestă extindere reflectă angajamentul nostru de a susţine clienţii să se extindă, oferindu-le spaţii flexibile, amplasate strategic, adaptate nevoilor lor în continuă evoluţie. În CTPark Deva ca hub logistic pentru

Transilvania, suntem încrezători că FAN Courier va continua să prospere, valorificând infrastructura modernă şi conectivitatea acestui parc pentru a-şi susţine expansiunea".

Potrivit comunicatului, CTP continuă să-şi dezvolte portofoliul de parcuri industriale şi logistice pentru a oferi clienţilor soluţii personalizate şi flexibilitate pe piaţă. Extinderea FAN Courier în cadrul CTPark Deva este un exemplu concret al modului în care reţeaua naţională a CTP oferă soluţii care nu sunt disponibile pe alte platforme logistice, permiţând clienţilor să îşi scaleze rapid operaţiunile.

CTPark Deva oferă acces direct la Autostrada A1 Sibiu-Deva, fiind amplasat la doar 2 km de centrul oraşului Deva, ceea ce îl face ideal pentru activităţi de producţie şi logistică. Parcul

dispune de facilităţi de cross-dock şi are acces la transportul public.

Oraşul Deva şi împrejurimile sale, cum ar fi localitatea Băcia, au devenit în ultimii ani un hub important pentru companiile din industria auto şi high-tech, care aleg să îşi aducă producţia mai

aproape de clienţi prin procesul de "nearshoring". Această tendinţă a fost accelerată de provocările din lanţurile de aprovizionare cauzate de pandemie şi de tensiunile geopolitice, la care se adaugă noile reglementări ale Uniunii Europene, care încurajează din ce în ce mai multe firme să îşi stabilească operaţiunile în Europa Centrală şi de Est.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9722
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5831
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2983
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9672
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.0756

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb