CTP o numeşte pe Andreea Odovîncă în funcţia de Director Financiar pentru România

M.D
Companii / 22 martie 2018

Andreea Odovîncă

Andreea Odovîncă

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi Europa Centrală şi de Est, o numeşte pe Andreea Odovîncă în funcţia de Director Financiar (CFO), pentru România, conform comunicatului de presă remis către Redacţie.

Reprezentanţii CTP au declarat că: "ea va fi responsabilă pentru asigurarea eficienţei funcţiei financiare, a calităţii informaţiilor furnizate de departamentul pe care îl conduce, precum şi pentru managementul performanţei şi dezvoltarea personalului".

"Andreea Odovîncă va fi direct implicată în definirea strategiei menită să îmbunătăţească performanţa companiei şi va oferi o perspectivă financiară asupra iniţiativelor de dezvoltare. Aceasta are o carieră impresionantă care se întinde pe 17 ani, iar cea mai recentă funcţie ocupată a fost cea de Financial Manager pentru Skanska Romania, timp de peste doi ani. Înainte de colaborarea cu Skanska, Andreea Odovîncă a activat trei ani şi jumătate pe aceeaşi poziţie, cea de Financial Manager, în cadrul

retailer-ului Kaufland Romania. Experienţa sa profesională include, de asemenea, 12 ani petrecuţi în sectorul bancar", se mai arată în comunicat.

"Suntem încântaţi că Andreea, un profesionist experimentat, s-a alăturat echipei CTP din România. Ne aflăm într-un proces continuu de creştere, iar ea va juca un rol important în implementarea strategiei de dezvoltare, alături de restul echipei noastre talentate. Andreea are abilităţi foarte bune de coordonare şi cunoştinţe solide în conducerea departamentelor financiare ale unor companii importante din domenii ca retailul şi construcţiile. Apreciez capacitatea ei profundă de înţelegere a pieţei imobiliare şi sunt ferm convins că modul ei de lucru şi calităţile de care dă dovadă se potrivesc perfect echipei şi proiectelor noastre", a declarat Robert Pitt, Director de Operaţiuni (COO) al CTP.

"Sunt nerăbdătoare să îmi valorific experienţa pentru a ajuta la realizarea planurilor CTP, de creştere la nivel naţional, şi pentru a sprijini clienţii în atingerea succesului în afacerile lor. Consider că CTP este una dintre cele mai dinamice companii din sectorul logistic şi admir pasiunea şi dedicarea colegilor mei. Îmi doresc să joc un rol activ în această companie, ale cărei valori le admir cu adevărat", a adăugat Andreea Odovîncă, Director Financiar (CFO) al CTP România.

La finalul anului 2017, CTP a început un proces extins de consolidare a echipei de management, la nivel local, pentru a sprijini dezvoltarea afacerii. Echipa CTP România are, în acest moment, 60 de membri care sunt implicaţi în întregul ciclu al dezvoltării de proprietăţi, de la achiziţia terenului, până la construcţie, finanţare şi administrarea proprietăţilor.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb