CTPark Bucharest West devine centrul regional de distribuţie pentru LPP

S.B.
Companii #Construcţii / 25 ianuarie 2023

CTPark Bucharest West devine centrul regional de distribuţie pentru LPP

CTPark Bucharest West îşi reconfirmă poziţia de hub logistic regional pentru întreaga zonă a Balcanilor şi nu numai, prin începerea cooperării cu retailerul de modă LPP.

LPP, creatorul a cinci mărci recunoscute, precum Reserved, House, Mohito, Cropp şi Sinsay, a închiriat o suprafaţă de depozitare de 65.000 mp în CTPark Bucharest West, cel mai mare parc logistic din Europa Centrală şi de Est.

Tranzacţia de închiriere a 65.000 mp în cadrul CTPark Bucharest West marchează începutul colaborării dintre LPP, care administrează o reţea de peste 1.800 de magazine în 38 de ţări, şi CTP, care deţine peste 9,9 milioane de mp de spaţii industriale şi logistice în 10 ţări. Această tranzacţie majoră este, de asemenea, o altă confirmare a consolidării CTPark Bucharest West în rolul de hub regional, deoarece produsele LPP vor fi expediate în România, dar şi în ţări precum Bulgaria, Ungaria, Croaţia, Macedonia de Nord, Serbia şi Grecia.

"CTPark Bucharest West este o destinaţie pentru liderii de piaţă. Suntem încântaţi să începem parteneriatul cu LPP, care a creat cinci branduri importante şi acoperă 38 de ţări. Credem că este o sinergie foarte bună între CTP şi LPP, fiind două companii foarte antreprenoriale, ambiţioase şi agile, ceea ce ne-a permis să încheiem această tranzacţie de închiriere în timp record. Depozitul LPP, BUW24, este un record în sine prin dimensiuni, cu o suprafaţă închiriabilă peste 160.000 mp, fiind cea mai mare clădire monobloc din ţară (adică fără pereţi despărţitori), şi va fi construită la standardele tehnice ridicate recunoscute ale CTP", a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

BUW24 va avea o suprafaţă închiriabilă de peste 160.000 de metri pătraţi şi este planificat să fie livrat în 2023/2024. Cu acest nou reper, CTPark Bucharest West se apropie de pragul de 1.000.0000 mp, consolidându-şi poziţia nu doar ca cel mai mare parc industrial din România, ci fiind şi cel care oferă cea mai bună calitate a vieţii pentru angajaţi.

Prin proiectul multifuncţional Clubahus, CTPark Bucharest West oferă toate facilităţile dorite pentru rezidenţi, precum restaurant cu terasă, zonă de barbeque, minimarket, cafenea, punct medical, amfiteatru pentru evenimente, săli de şedinţe şi o mulţime de spaţii verzi pentru ca angajaţii să se relaxeze în timpul liber. În parc urmează să fie dezvoltate şi un supermarket şi un teren de sport pentru rezidenţi, iar pista de biciclete va fi extinsă.

Situat pe autostrada A1, la km 23, CTPark Bucharest West este cel mai mare parc industrial din Europa şi are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 770.000 mp până în prezent.

"Piaţa românească a rămas de câţiva ani una dintre cele mai importante în ceea ce priveşte dezvoltarea afacerilor LPP. În doar 2,5 ani, numărul magazinelor marca LPP din această ţară s-a dublat - de la 59 la finalul anului 2019 la 118 la finalul primului semestru din 2022. Ţinând cont de acest lucru, decizia de a închiria un nou depozit în România pentru a deservi reţeaua de vânzări LPP a fost o direcţie naturală pentru noi. Aceasta va fi a doua noastră facilitate de depozitare din ţară, aşa că suntem încrezători că atât cunoştinţele noastre despre piaţă, cât şi condiţiile locale ne vor permite să ne creştem în continuare potenţialul ca operator logistic în regiune", subliniază Sebastian So³tys, vicepreşedinte al LPP Logistics.

Parcul CTPark Bucharest West oferă clădiri de înaltă calitate, eficiente din punct de vedere energetic şi standarde moderne de construcţie. Toate clădirile au o înălţime de 12 m şi sunt concepute ca structuri monobloc, ceea ce facilitează instalarea de automatizări care creează eficienţă comercială şi operaţională. În plus, spaţiile de depozitare sunt, de asemenea, echipate cu capacitatea electrică necesară pentru a susţine aceste automatizări, dar urmează să fie completate şi de panouri solare, ceea ce va aduce eficientizări suplimentare ale costurilor energetice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb