Cu ajutorul Lidl România, în lunile iunie şi iulie, 5 producători români au exportat în Ungaria şi Polonia afine şi zmeură în valoare de aproape 1 milion de euro

R.S.
Companii / 31 iulie

Cu ajutorul Lidl România, în lunile iunie şi iulie, 5 producători români au exportat în Ungaria şi Polonia afine şi zmeură în valoare de aproape 1 milion de euro

Lidl România continuă să sprijine economia românească prin susţinerea producţiei agricole locale şi în acest an, atât prin extinderea parteneriatelor cu producătorii români şi creşterea cantităţii de fructe şi legume româneşti din Piaţa Lidl, cât şi prin facilitarea exporturilor către magazine Lidl din afara ţării, conform unui comunicat transmis redacţiei.

În lunile iunie şi iulie ale acestui an, Lidl România a facilitat exporturi în valoare de aproape 1 milion de euro pentru 5 producători români de afine şi zmeură. În total, 176 tone de afine şi aproximativ o jumătate de tonă de zmeură produse în România au fost exportate către magazinele Lidl din Ungaria şi Polonia, potrivit comunicatului.

Lidl România a continuat să crească şi anul acesta cantitatea de fructe şi legume româneşti la raft, aşa că în luna iulie a înregistrat o prezenţă de 100% la o gamă variată de fructe şi legume româneşti: căpşune, afine, zmeură, vinete, ceapă verde, dovlecei, ţelină, verdeţuri aromatice, cartofi şi ceapă. De asemenea, în luna iulie, peste 96% din roşiile mari şi peste 86% din roşiile cherry, precum şi peste 90% din pepenii verzi din magazine Lidl au provenit din România.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. maruntis

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb