CU PRIMA COMPANIE DE MARKETING ŞI PR DEDICATĂ TURISMULUI, Antreprenorul Răzvan Pascu îşi propune venituri de aproape 100.000 de euro, în 2013

MIHAELA DALAR STANCA
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 14 februarie 2013

Răzvan Pascu

Răzvan Pascu

Travel Communication România, companie care se dedică activităţilor de PR şi marketing din industria turismului şi ospitalităţii în ţara noastră, a fost lansată oficial, ieri. Fondatorul firmei, Răzvan Pascu, cu o experienţă de circa şapte ani în comunicare şi turism, estimează venituri cuprinse între 80.000 de euro şi 100.000 de euro, pentru activitatea companiei din acest an.

Cu o investiţie mică pentru startul afacerii (n.r. buget alocat închirierii sediului şi dezvoltării site-ului), de aproape 5.000 de euro, antreprenorul îşi propune să promoveze jucătorii din industria turismului - agenţii de turism, companii aeriene, regiuni turistice, hoteluri şi resorturi, fie din România, fie din afara ţării, care doresc să fie vizibili în faţa publicului din ţara noastră.

Air France-KLM, TUI Travel şi Happy Tour - clienţii firmei

Răzvan Pascu a declarat: "Prin proiectele de comunicare realizate, Travel Communication România îşi propune să alinieze activitatea companiilor autohtone din turism noilor tendinţe în domeniu, la nivel global: importanţa crescută a online-ului în decizia cumpărătorilor (62% dintre cumpărătorii de pachete turistice se documentează online înainte de a achiziţiona o vacanţă); creşterea influenţei Social Media în alegerea unui agent de turism (10% dintre consumatori şi-au schimbat agentul de turism în urma impresiilor citite pe bloguri), dar şi în alegerea unei destinaţii de vacanţă (52% dintre consumatori şi-au schimbat planurile de vacanţă în urma documentării online)".

Compania a realizat deja câteva proiecte de comunicare, printre partenerii săi numărându-se agenţii de turism, companii aeriene şi un lanţ hotelier internaţional: Air France-KLM, TUI Travel, Hyatt Regency Thessaloniki şi Happy Tour.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4922
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2248
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8431
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.3531

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb