Cursele charter decolează, de astăzi, spre destinaţii din Grecia

A.T.
Comunicate de presă / 1 iulie 2020

Cursele charter decolează, de astăzi, spre destinaţii din Grecia

Deschiderea graniţelor şi suspendarea restricţiilor de călătorie către anumite state europene, au ȋncurajat turiştii români să plece ȋn vacanţele mult aşteptate, ȋn destinaţiile lor preferate. Primele zboruri charter din acest sezon estival au decolat astăzi, 1 iulie, de pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara către Insulele Rodos şi Creta.

Cristian Pandel, proprietarul Christian Tour, a declarat: "Ȋn urma veştilor pozitive de relaxare primite de la autorităţile române, precum şi a informaţiilor încurajatoare venite de la partenerii din străinătate şi a feedback-ului pozitiv primit din partea turiştilor noştri, ne bucurăm să anunţăm că am dat startul sezonului turistic de vară 2020, cu primele plecări spre destinaţii din Grecia şi Bulgaria".

Primele plecări spre destinaţii de vacanţă din afara României au avut loc imediat după 15 iunie, dată la care au fost ridicate restricţiile de călătorie spre mai multe ţări. "Turiştii noştri au aşteptat cu nerăbdare să poată călătorii din nou, Bulgaria şi Grecia fiind unele dintre cele mai căutate destinaţii ȋn rândul acestora. Programele turistice cu autocarul, dar şi cele ȋn regim individual (cu maşina proprie) au putut fi reluate imediat şi s-au bucurat de interes crescut din partea românilor. Astfel că, primii turişti români ajunşi ȋn acest sezon ȋn Grecia şi Bulgaria şi-au desfăşurat vacanţele ȋn condiţii normale, pe Riviera Olimpului, ȋn Halkidiki, Thassos, Lefkada, Parga sau pe litoralul bulgăresc al Mării Negre", completează proprietarul Christian Tour.

Ȋncepând cu data de 1 iulie au fost reluate şi cursele charter cu avionul, cu plecări programate săptămânal din mai multe oraşe ale ţării - Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi sau Timişoara, având ca destinaţii frumoasele insule greceşti Rodos şi Creta.

"Ȋn următoarele zile vom relua operarea zborurilor charter către şi mai multe destinaţii din Grecia, cum sunt Insulele Corfu, Zakynthos, Kos sau Lefkada, ȋncrezători fiind ȋn faptul că de acum sezonul turistic de vară poate fi declarat oficial deschis, iar turiştii se pot bucura de vacanţele planificate şi mult aşteptate." mai spune Pandel.

Agenţiile de turism, puternic afectate de efectele pandemiei, ȋncep să revină treptat la activitatea de organizare a programelor turistice, asigurându-se totodată de respectarea tuturor măsurilor impuse de autorităţi pentru siguranţa sanitară, atât pe durata transportului cu autocarul sau avionul, cât şi la destinaţie. Totodată, acestea oferă şi suport pentru călători ȋn ceea ce priveşte documentele solicitate la intrarea pe teritoriul altor state.

"Ne reluăm treptat activitatea, luând toate măsurile ce se impun, acesta fiind cel mai atipic sezon din cei 23 ani de activitate a noastră ȋn branşă. Punem siguranţa clienţilor şi a colegilor noştri pe primul plan, chiar dacă aceste măsuri ne afectează ȋntr-o măsură considerabilă business-ul şi aşa profund afectat ȋn contextul prezentei crize economice şi a reticenţei oamenilor de a mai călători. De pildă, suntem nevoiţi să lăsăm libere, pe fiecare cursă charter, un total de 8 locuri sau faptul că trebuie să alocăm resurse interne pentru a oferi suport pasagerilor noştri cu privire la completarea documentele suplimentare necesare pentru călătorie", a adăugat Cristian Pandel.

Touroperatorii români se află ȋn aşteptarea de noi veşti bune din partea autorităţilor, ȋn sensul de a li se permite operarea tuturor destinaţiilor din portofoliu, căutate intens de către turiştii români. Ȋn principal este vorba despre Turcia - Antalya, Tunisia, Egipt, dar şi despre două destinaţii din Spania - Mallorca şi Tenerife, regiuni autonome cu incidenţă redusă a ȋmbolnăvirilor.

"Cu toate că am fost forţaţi de circumstanţe să reprogramăm toate călătoriile rezervate cu date de plecare până la 17 iulie, ȋn aceste destinaţii care sunt momentan cu restricţii de călătorie, noi suntem pregătiţi ȋn orice moment să reluăm cursele charter programate, iar turiştii ȋşi doresc să poată călători din nou. Depindem de deciziile autorităţilor pentru a ne putea desfăşura activitatea de bază şi a ne asigura continuitatea, iar orice decizie amânată ne impactează considerabil business-ul" mai spune Cristian Pandel.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Un mare prezentator daduse chix, fusese ”rinocerizat”!!! De, permisul de libera trecere in zone interzise muritorilor de rand, banii din greu ai statului! Cine e prostul sa dea $ 3, 000 ca apoi sa se trezeasca in carantina? Unii dau faliment! Mai era un tip care zicea cat se lupta contra germanilor during WWII, se ridica la atac, soldatii germani aveau consemn sa nu traga in el, sa para erou pentru francezi!!! HALAL REZISTENTI CARE PROTESTASERA IMPOTRIVA GUVERNULUI!!!

    1. Referitor la WORLD CURFEW: ”Fiecare pasare pe limba ei piere!”...

      In proporție de 60 la suta! Fiecare sa stea in țara lui! Sa nu se mai viziteze! Mici enclave pentru sute de ani! Cineva chiar își inchipuie ca altcineva vrea sa-i viziteze! Dacă ii bagă o chestie in ceafa și muncește la banda, cu atât mai bine!!!

      Cuprinsese planeta! Ei involuasera teribil!

      Trupele brutale ale Politiei Politice Mondiale, ceva gen SS, ii ingramadisera pe toti pasagerii unui avion, 200 la numar, intr-un spatiu de 50 de metri patrat (ce grija pentru distantare)i:

      - Misca, sclavule roman, te vom testa si insemna cu medicina noastra de rahat!  

      CONCLUZIE: ANUMITE TARI NU MAI TREBUIE VIZITATE NICIODATA, DEORECE UNII DIN EPOCA DE PIATRA AJUNSESERA LA PUTERE... CHIAR DACA AU PEISAJE FRUMOASE!!! STIAI CA ACOLO SUNT MUTANTI ZOMBIES!!! EXCEPTIILE SUNT DOAR 10%!!! PANA IN CUMPARA ALLEMANDUL DIN CAUZA FALIMENTULUI GENERAT DE LIPSA TURISTILOR!!! CA INTOTDEAUNA, PARTEA ROMANA ERA DICKLESS, NU APLICA LEGEA TALIONULUI!!! 

      BATRANELUL BG AVEA SA AJUNGA IN BASTON PANA CAND SE VACCINA POPULATIA LUMII!!! POATE PULLOVERUL SAU AVEA SA FIE CU DUNGI!!! ROMANII DEVENISERA CIUMATII LUMII!!!

      Trupele brutale ale Politiei Politice Mondiale, ceva gen SS, ii ingramadisera pe toti pasagerii unui avion, 200 la numar, intr-un spatiu de 50 de metri patrat (ce grija pentru distantare)i:

      - Misca, sclavule roman, te vom testa si insemna cu medicina noastra de rahat!  

      CONCLUZIE: ANUMITE TARI NU MAI TREBUIE VIZITATE NICIODATA, DEOARECE UNII DIN EPOCA DE PIATRA AJUNSESERA LA PUTERE... CHIAR DACA AU PEISAJE FRUMOASE!!! STIAI CA ACOLO SUNT MUTANTI ZOMBIES!!! EXCEPTIILE SUNT DOAR 10%!!! PANA IN CUMPARA ALLEMANDUL DIN CAUZA FALIMENTULUI GENERAT DE LIPSA TURISTILOR!!! CA INTOTDEAUNA, PARTEA ROMANA ERA DICKLESS, NU APLICA LEGEA TALIONULUI!!!  

      BATRANELUL BG AVEA SA AJUNGA IN BASTON PANA CAND SE VACCINA POPULATIA LUMII!!! POATE PULLOVERUL SAU AVEA SA FIE CU DUNGI!!! ROMANII DEVENISERA CIUMATII LUMII!!! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb