Curtea de Apel Bucureşti a decis menţinerea suspendării lucrărilor la şantierul din Modrogan

D.T.
Politică / 17 februarie 2023

Curtea de Apel Bucureşti a decis menţinerea suspendării lucrărilor la şantierul din Modrogan

Curtea de Apel Bucureşti a decis menţinerea suspendării lucrărilor la şantierul din strada Modrogan 1A, respingând contestaţia în anulare formulată de investitor, potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei, informează Agerpres.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a precizat, astăzi, pe Facebook, că pe 8 iulie 2022 Curtea de Apel Bucureşti a suspendat PUZ-ul şi autorizaţia emise de "administraţia PSD Firea", reţinând că: se construieşte pe spaţiul verde, cu încălcarea legii; este agresată o zonă construită protejată, încălcându-se regulamentul acesteia; este afectată zona de protecţie a monumentului istoric (se construiesc blocuri în grădina Palatului Filipescu); PUZ-ul a fost aprobat fără avizul Comisiei Tehnice de Urbanism, cu încălcarea legii.

"Construirea de blocuri în grădina Palatului Filipescu este una dintre cele mai mari agresiuni asupra patrimoniului construit din Bucureşti, în condiţiile în care au existat mii de astfel de agresiuni în perioada postdecembristă", a adăugat Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Si eu am precizat multe pe facebuk,

    dar degeaba, nu ma sponsorizeaza nimeni, 

    tradatorii de tara sunt la moda,

    asta e  

    1. CINE ESTI TU , CINSTITE ORTODOX ????? 2 PASI INAINTE , SI PREZINTA-TE !!!!!! NU TE MAI ASCUNDE CA MELCUL , SUB DENUMIREA SCARBOASA DE ''''''' anonim ''''', CA SA EVITI PLOAIA DE INSULTE , DE BATJOCURI LA ADRESA TA , DE SPECULATII , LA CEEA CE AI ZIS SI CE ZICI , SI LA RESTUL .............. INCLUSIV , ''''''' LA ATACURI LA PERSOANA '''''''' .............. LA ADRESA TA , DESIGUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAI !!!!!! PUTIN CURAJ !!!!!!! ZI , CE AI DE ZIS , IN MOD CONCRET !!!!!!!!!!!!! SI LASA DRACULUI '''''' facebuk -ul ''''''' , CA AICI IN TARA , SANTEM ROMANI , NU SANTEM '''''' kiodorani ''''''!!!!!!!!!!!!! NU MAI VORBI IN LIMBA CAPITALISTA SPURCATA , CA , NU TE INTELEGE MULTA LUME !!!!!!!!!! STIU : COMUNISTII NOSTRII , DE NISTE ANI - INCOACE , SE PREFAC CA '''''' AR FI CAPITALISTI !!!!!! ''''''' ; VAI , SI AMAR !!!!!!!!!!!!! IMPRUMUTA TOATE EXPRESIILE MURDARE SI PUTUROASE DIN OCCIDENTUL CONSIDERAT DE EI , DECADENT , DE TIP " : ''''''' OK !!! '''''' ALL-WRIGHT '''''' , '''''' WOW ''''''', ''''''' UUPS'''''''', etc , etc , etc , DAR , DE FAPT , NU MAI POT EI , DE CAPITALISM !!!!!!!!!!!!!!!!! ASA CA , VORBESTE ROMANESTE ORTODOXULE , NU MAI FOLOSI LIMBA HAHOLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DECI : CE AI DE ZIS , DESPRE MULT - INFRACTORII NOSTRII ???????? CINE SI CE INVARTESTE SMECHERII ???????? HAI , ZI !!!!!!!!!!!! DACA TI-E FRICA DE COMENTARIILE BATJOCORITOARE A CELOR PESTE 95 % DINTRE CEI CARE CITESC AICI , RENUNTA !!!!!!!!!!!!!!!! SA STII 1 LUCRU CAPITAL , DESPRE CEI CARE CICA , ''''''' CITESC COMENTARII '''''', AICI , PE ZIARUL ''''''' BURSA ''''''' : CAM TOTI , SANT NISTE OAMENI FRUSTRATI , SI PLINI DE DUSMANIE , SI DE URA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SE URASC , SI EI INTRE EI , DARAMI-TE PE TINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ACUMA , AI CURAJ SA ''''''' gavaresti ????? ''''''' PRIDU !!!!!!!!!!!!! HAI , INCEPE !!!!!!!!!!!!!!!! DACA NU , FUGI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb