CUSHMAN & WAKEFIELD ECHINOX: Ambasada Arabiei Saudite s-a mutat într-o locaţie exclusivistă pe Calea Dorobanţilor

G.D.
Companii #Construcţii / 12 ianuarie 2023

Raluca Plavita, Director Residential Agency, Cushman & Wakefield Echinox

Raluca Plavita, Director Residential Agency, Cushman & Wakefield Echinox

Ambasada Arabiei Saudite la Bucureşti şi-a mutat sediul oficial într-o clădire emblematică din zona Dorobanţi, una dintre locaţiile exclusiviste din Nordul Capitalei, ce beneficiază de acces facil, având deschidere la un bulevard principal, asigurându-i o expunere foarte bună, caracteristici importante pentru o misiune diplomatică, conform unui comunicat remis redacţiei. Tranzacţia, intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, stabileşte un record pe piaţa misiunilor diplomatice din România.

Potrivit sursei citate, finalizată în cursul anului 2022, proprietatea are o suprafaţă ce depăşeşte 3.500 de metri pătraţi, fiind structurată pe 5 nivele, incluzând de asemenea şi o terasă spectaculoasă care oferă o privelişte panoramică asupra Pieţei Charles de Gaulle.

Atât finisajele interioare, cât şi specificaţiile tehnice ale clădirii au fost proiectate la cele mai înalte standarde impuse de autorităţile saudite, respectând reglementările tehnice şi de securitate ale unei misiuni diplomatice.

Raluca Plavita, Director Residential Agency, Cushman & Wakefield Echinox, cu o experienţă de peste 20 de ani în consultanţă diplomatică, declară: "A fost o onoare să reuşesc să finalizez o nouă tranzacţie de referinţă pentru piaţa rezidenţială prime, într-o locaţie emblematică. Am lucrat îndeaproape cu reprezentanţii Ambasadei şi ai instituţiilor implicate în procesul de relocare reuşind să identificăm cea mai bună clădire astfel încât să îndeplinească cerinţele impuse de normele ministerelor implicate în procesul de aprobare, dar şi nevoile specifice unei misiuni diplomatice. Întregul proces de relocare a fost realizat având mereu în vedere cerinţele specifice ale clientului şi, foarte important, particularităţile culturale."

"A fost un proces complex şi de durată, însă Raluca, prin cunoştinţele ei despre piaţa imobiliară şi experienţa din tranzacţiile anterioare pe zona diplomatică, a contribuit la cea mai bună alegere, pe măsura cerintelor ambasadei. Raluca a coordonat întregul proces de customizare a clădirii şi de implementare a lucrărilor de securitate, asigurându-se că au fost îndeplinite toate nevoile", au declarat oficiali ai Arabiei Saudite la Bucureşti.

De-a lungul ultimilor ani, departamentul rezidenţial al Cushman & Wakefield Echinox s-a specializat pe zona de servicii diplomatice, având un portofoliu amplu de misiuni diplomatice precum Emiratele Arabe Unite, Qatar, Egipt, Kuweit, Iordania, SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Finlanda etc, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb