Cushman & Wakefield Echinox: Bogner, brand german de lux de articole sportive, intră pe piaţa din România

F.D.
Companii / 25 septembrie

Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox

Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox

Brandul german de lux de articole sportive Bogner, prezent în peste 50 de ţări, se extinde în România prin deschiderea primului magazin în cadrul galeriei de retail The Grand Avenue, localizată la parterul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Noul magazin, cu o suprafaţă de 131 de metri pătraţi, va completa mixul de branduri de lux din cadrul hotelului, tranzacţia de închiriere fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. Deschiderea magazinului este planificată pentru 1 noiembrie, în urma unei investiţii de aproximativ 500.000 de euro.

Magazinul din Bucureşti este operat în franciză de Iceland România, deţinută de Iceland Bulgaria, companie care este de peste 10 ani reprezantantul oficial al Bogner în Bulgaria, unde operează 3 magazine monobrand, două în Sofia şi unul în Bansko, şi alte 4 unităţi multibrand.

Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: "Segmentul de lux din România a avut o evoluţie impresionantă în ultimii ani având în vedere rezultatele raportate de brandurile prezente pe piaţa locală. Intrarea în România a Bogner, un retailer care vine cu o gamă de articole care până acum nu a fost exploatată de alţi jucători prin magazine fizice arată o maturizare a pieţei de lux. Magazinele fizice rămân cruciale pentru brandurile de lux, având în vedere că experienţa clienţilor este un element foarte important. De asemenea, locaţia este extrem de importantă, iar JW Marriott Bucharest Grand Hotel, una dintre destinaţiile de retail de lux din oraş, este locul ideal pentru un astfel de business".

Fondată în anul 1932 de Willy Bogner în Munchen, Germania, Bogner oferă o gamă exclusivă de îmbrăcăminte pentru sport, de la articole pentru schi şi golf până la articole pentru exterior şi accesorii pentru bărbaţi, femei şi copii.

Dimitar Tsikandelov, Business Development Manager Iceland Bulgaria şi Head of Iceland România: "Am văzut întotdeauna potenţialul pieţei româneşti. Ne gândim să deschidem un magazin Bogner în România încă de dinainte de pandemie. Acum că ne-am întors la o oarecare normalitate, nu am vrut să ratăm ocazia de a aduce un magazin monobrand Bogner în România. România se dezvoltă considerabil din punct de vedere al venitului disponibil, al PIB-ul şi al calitatăţii vieţii în general, depăşind majoritatea vecinilor săi din Balcani. Acest lucru este rezultatul eforturilor românilor şi al dorinţei acestora de dezvoltare, indicând potenţialul ţării. Am văzut încă de la început dinamismul românilor şi ne-a fost foarte clar că acest lucru se aliniază perfect cu valorile Bogner de a oferi produse de lux funcţionale şi confortabile."

The Grand Avenue este situată la parterul clădirii The Grand, găzduind cele mai puternice branduri de pe piaţa de lux din România. Inaugurat în anul 2000, The Grand este cel mai important complex multifuncţional din România.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel se află langă Palatului Parlamentului şi Catedrala Mântuirii Neamului, la doar 30 de minute cu maşina de Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi situat în apropierea de Centrului Vechi.

Oana Dumitrescu, Sales Manager, The Grand Avenue: "Suntem încântaţi să îi primim pe cei de la Bogner în galeria noastră. Aducerea acestui brand prestigios întăreşte angajamentul nostru de a oferi o experienţă de cumpărături de neegalat, oferind acces la cele mai bune branduri de modă şi lifestyle, cu o gamă unică de produse, servicii personalizate, într-o atmosferă plină de stil şi de rafinament."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb