Cushman & Wakefield Echinox: Noriel îşi extinde reţeaua cu un nou magazin în Botoşani Shopping Center

S.B.
Companii #Construcţii / 16 august 2023

Cushman & Wakefield Echinox: Noriel îşi extinde reţeaua cu un nou magazin în Botoşani Shopping Center

Noriel deschide un magazin în centrul comercial Botoşani Shopping Center, unul dintre cele mai importante proiecte de retail din oraş. Noriel a închiriat un spaţiu de aproximativ 300 de metri pătraţi în cadrul proiectului, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Acesta este al 91-lea magazin pe care Noriel îl operează la nivel national şi al doilea din Botoşani.

Dana Radoveneanu, Head of Retail Agency Cushman & Wakefield Echinox: "Cererea de spaţii de retail se menţine la niveluri ridicate, pe fondul dorinţei retailerilor de a-şi extinde prezenţa la nivel naţional. Este de remarcat faptul că pe lângă brandurile internaţionale care continuă să genereze mare parte din această cerere, o pondere importantă o au şi retailerii locali, iar Noriel este unul dintre cei mai activi, având în vedere planurile lor de dezvoltare viitoare. Retailerii vizează în mod special proiecte care oferă un mix de chiriaşi adaptat consumatorilor cărora se adresează, punând un accent deosebit şi pe locaţia acestora în condiţiile în care proximitatea a devenit un cuvânt cheie pe piaţa de retail."

Noriel este un retailer omnichannel cu 90 de magazine răspândite în întreaga ţară şi oferă cea mai largă gamă de jucării si jocuri pentru copii din România.

Simona Bujorianu, Managing Director Noriel: "Ne dorim să menţinem ritmul de extindere al reţelei pentru a ajunge cât mai aproape de clienţii noştri. Noriel este singurul lanţ de magazine dedicat jucăriilor şi jocurilor, cu acoperire la nivel naţional, având magazine în toate marile oraşe. Avem în portofoliu branduri foarte cunoscute, precum Barbie, Hot Wheels, Fisher Price, LOL, LEGO, Maisto şi multe altele. De asemenea, producem jucării şi jocuri sub brandurile proprii Maia, Dollz'n More, Cool machines, Crafy, Minibo, Smile Games".

Magazinul Noriel se alătură unui mix variat de chiriaşi - branduri internaţionale, naţionale şi locale consacrate, prezenţi în centrul comercial. Botoşani Shopping Center are o suprafaţă totală de 22.031 metri pătraţi, din care hypermarketul Carrefour acoperă peste 9.000 metri pătraţi. Printre principalii retaileri din galeria comercială a centrului sunt JYSK, Decathlon, Sportisimo, Noriel, New Yorker, Mado, Beauty Mania şi Renault.

Mircea Câmpanu, Director Botoşani Shopping Center: "Deschiderea magazinului Noriel din Botoşani Shopping Center va fi întâmpinată cu mare entuziasm şi va reprezenta un punct de atracţie pentru clienţii noştri. Suntem bucuroşi că mixul de chiriaşi este completat de cel mai cunoscut brand de jocuri şi jucării, astfel, împreună vom oferi o experienţă de cumpărături desăvârşită pentru întreaga familie."

Despre Botoşani Shopping Center

Botoşani Shopping Center, inaugurat în noiembrie 2011, îşi propune să devină cel mai reprezentativ proiect de retail al oraşului Botoşani. Un loc în care să găseşti branduri importante din domeniul modei, bijuteriilor, accesoriilor, designului interior şi cărora li se adaugă zonele dedicate evenimentelor şi expoziţiilor, precum şi acţiunilor socio-culturale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb